Alaa Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Czy zna ktos karme Husse?[url]www.husse.at[/url] Cos nowego pojawilo sie na rynku, nikt ze znajomych nie zna, podobno w Niemczech jest juz od dawna - karmil ktos swoje piesie ta karma? Quote
Iza27 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Moja ciocia mieszka w Szwecji i karmi swojego goldena tą karmą, bardzo ją sobie chwali. Z resztą od razu widać po psie, sierść mu się pięknie lśni. Poza tym, to zamierzam wyprobowac na moim piesku, jak juz przyniosę go do domu :) bo narazie ma dopiero 3 tygodnie:) [URL="http://www.husse.com"]www.husse.com[/URL] Quote
zakla Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Na zawodach agi w ten weekend wygralysmy nagrode sponsorowana przez husse wlasnie- probki i smaczki. Suce wchodza doskonale, pachna i wygladaja ok. Smaczki twarde, nawet moj owczar musi gryzc:lol: Niestety nic wiecej nie moge powiedziec ;) Chociaz nigdzie nie widze dodatkow na stawy, ale jest za to pszenica:roll: Quote
Regina.F Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Moja koleżanka też była na Agi w ten weekend i wygrała worek tej karmy, ponieważ ona jest zwolenniczka BARFa, więc dostałam worek w prezencie:) Karma jest z jagnięcina, bez glutenu i pszenicy, więc ja chyba mam jakas inna:D Oba moje psiaki zajadają się :crazyeye: Zobaczymy:lol: Quote
kingula Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 U mnie byla ostatnio dystrybutorka z probkami i info, maja swoj klub hodowcow i ceny dla hodowcow znaczaco nizsze ok.130zl za 15kg a normalnie 190. Psiakom karma strasznie smakowala, choc jednego nie moge nia karmic (za duzo bialka). Dodatkow na stawy w karmach nie ma, ponoc chondroityna traci jakies swoje wlasciwosci przy otwartym worku, maja jakis specjalny specyfik tylko na stawy (chondroityna,glukozamina i bodajze msm)ponoc ci co go sprobowali bardzo go sobie chwala. Ja nie probowalam, ale mysle ze kupie go na probe. Quote
gorki330 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Od 4 miesięcy stosuję tę karmę,psiakom bardzo smakuje,wcześniej jadły Eukanubę,do mnie przywozi ją przedstawiciel z Płocka,cena za 15 kg to 110 zł,oprócz karmy są również puszki,przysmaki , ciasteczka,ziołowe suplementy na robaki lub stawy,przekonał mnie tym że karma jest produkowana w Szwecji,dostępna jest praktycznie całej Europie,poczytałam opinie ludzi z róznych krajów - spróbowałam i jest ok Quote
Mercy*18 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Moj psiak, ktory zawsze byl niejadkiem i na prawde nic mu nie smakowalo..jak powachal husse'a to pozniej ukradl 2 probke i caaala zjadl.. bez niczego. bylam w szoku bo probowalam wsyztskiego royala brita, eukanuba hills'a no wsyztsko i z tej wyzszej i nizszej polki. dzisiaj zamowilam juz caly worek pierwszy raz..zobaczymy jak zje caly bez ''krecenia noskiem'' to bede ja goroaco polecac bo jak na 1 raz to suuuper;) Quote
Kaya Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 A myślicie że warto przeżucić psiaki na tą karmę, obecnie karmię Acaną nową (Golden - Light&Fit, Spanielka - Puppu&Junior) mała kręci nosem, duża wcina, ładna sierść, tylko wielkie kupy. Mamy narazie próbki smakują im :) Quote
anulajc Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Warto, my też karmimy psiaki tą karma i jestem bardzo zadowolona. Jakoś i cena idą ze sobą w parze:lol: Polecam Quote
Olka_Olga Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 My dostaliśmy całą reklamówkę próbem w Jeleniej Górzę na wystawie za Oddział :) Ale chyba się nie przerzucimy Quote
madileo Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 U mnie cały zwierzyniec zajada się Husse:)..i koty i psy. Do tej pory przerobiliśmy pare ładnych marek,ale Husse najbardziej podeszło moim zwierzakom, i po kilku miesiącach karmienia,nawet koty nie wybrzydzają...cena tez jest przyzwoita jak na taka jakość ,a poza tym jakoś tak myślę sobie,ze co szwedzkie to musi być dobre,tym bardziej, ze mają bardzo zawyzone normy zywieniowe i nawet psia karma jest produkowana ze składników dopuszczonych do spozycia dla ludzi i w Super Premium są tylko naturalne przeciwutleniacze,a smaczek bierze się z tłuszczu zwierzęcego,a nie chemii... myślę,ze nie zaszkodzi wypróbować tym bardziej,ze zawsze mozna zadzwonić do przedstawiciela na danym terenie i poprosić i bezpłatne próbki,a obsługe oceniam na 5+...:) Quote
ma Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Zamiowilam ta karme wlasnie w poniedzialek. Odmiana z lososiem i poprosilam p probki light. Zobaczymy co bedzie. Najczesciej gotuje moim jedzenie ale teraz jarzyny sa marne i drogie wiec jakis czas pokarmimy karma. Napisze jakie sa efekty. Bo tu widze tylko wpisy od zupelnie nowych osob na forum. Wiec nie wiem czy tak do konca sa obiektywne. Quote
Madallena Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ja karmię swoje potworki Husse. wzięłam próbki i próbowałam. Premium nie przeszła, za to super premuim rzeczywiście jest super! (moje psiaki miały problemy z kupa, po Husse na ich kupy patrzę z ogromna radościa :) Zdecydowałam się na nia bo mój dotychczasowy dostawca podniósł eny i zmniejszył worek ;/ Cena Husse jest ok. Dowożą do domu a co najlepsze dzwonią jak ma się skończyć :multi: Quote
Magda1234 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 My też przeszliśmy na Husse, i jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno z ceny jak i z jakości, no i dostawa do domu gratis ;) Quote
lucySxy Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Karmilam do tej pory RC , ale , wlasciwie nie jestem tak do konca zadowolona. Niby nie jest zle, ale - okresowo wypuszczaja siarkowodór- co jest trudne do zniesienia, no i siersc nie jest taka jak trzeba.Myślałam, zeby zmienic na Hilssa, ale teraz sie waham.Ja tez uwazamze to co szweckie jest na pewno dobre. Gdzie mozna kupic taka karmę? Quote
ma Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 oni maja lokalnych dystrybutorow. Jak wpiszesz w gooogle nazwe karmy to otworzy Ci sie ich strona. I tam jest kontakt do dystrybutorow lokalnych. Wybierasz tego co jest Ci najblizej i telefonujesz Quote
Elitesse Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 moja Tess na wystawie w Bedzinie za miejsce na BOG dostala puchy i snacki z Husse widzac baaardzo entuzjastyczna reakcje swoich psiakow napisalam do dystrybutora i w tym tygodniu dostalam probki 3 rodzajow karmy psy jedza to bardzo chetnie, kupy sa nieduze i zwiezle, nie puszczaja baczkow mysle ze na poczatku wrzesnia zamowie sobie wiekszy worek coby zobaczyc jak im ta karma bedzie sluzyla przez dluzszy okres czasu ( od jakis 6-7 lat karmie wylacznie eukanuba) Quote
max73 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Witam szukam kogoś na terenie Rybnika lub okolic z dostępem do tej karmy.Wiem że hodowcy maja taniej karmę i chętnie że tak brzydko napiszę "bym się podpiął". Potrzebuję karmę dla 8 miesięcznego owczarka. Quote
Madallena Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Napisz do nich [URL="http://www.husse.pl"]www.husse.pl[/URL] (chyba takie adres) i pewnie Ci wysla Quote
gayka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='ma']Zamiowilam ta karme wlasnie w poniedzialek. Odmiana z lososiem i poprosilam p probki light. Zobaczymy co bedzie. Najczesciej gotuje moim jedzenie ale teraz jarzyny sa marne i drogie wiec jakis czas pokarmimy karma. Napisze jakie sa efekty. Bo tu widze tylko wpisy od zupelnie nowych osob na forum. Wiec nie wiem czy tak do konca sa obiektywne.[/quote] bedę wdzięczna za podzielenie się wrażeniami jak się sprawdza. Quote
ma Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 moje psy zjadly. Nie bylo zadnych sensacji. Jedna suczka zjada teraz drugi worek- tez nie ma sensacji. Kupki chyba dobre ale.. mam 5 psow a kupki nie "podpisane" :) :) :loveu: I do tego prawie kazdy pies je cos innego. Ale generalnie jest to karma ok dla psow ktore nie wymagaja za duzo bialka. Quote
gayka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='ma']moje psy zjadly. Nie bylo zadnych sensacji. Jedna suczka zjada teraz drugi worek- tez nie ma sensacji. Kupki chyba dobre ale.. mam 5 psow a kupki nie "podpisane" :) :) :loveu: I do tego prawie kazdy pies je cos innego. Ale generalnie jest to karma ok dla psow ktore nie wymagaja za duzo bialka.[/quote] dzieki! ja czekam na próbki, mam psa o wrażliwym przewodzie pokarmowym i ponoc ich karma dla wrazliwców jest bardzo ok. zobaczymy. Quote
Dogija Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Husse to dobra karma.u nas sprawdzona.szczegolnie z łososiem i ryzem.przyjemnie pachnie,sunia je z apetytem. Quote
Elitesse Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 moje burki aktualnie wcinaja jagniecine & ryz - kupy nieduze i niesmierdzace, zero baczkow no i psy zadowolone :p jak wykoncza 15 kg to zamowie im ta z lososiem na testy Quote
Recommended Posts