ewatonieja Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Lisek hopaj na 1, może i domu z tego nie będzie...ale kto wie :) Quote
sleepingbyday Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 hehehe :-). jutro jedziemy na majówkę na roztocze, wczoraj wyjechaliśmy do jóżefowa, lisław cały czas na ogrodzie siedział i wymieniał bluzgi z psem sąsiadów. a na koniec napadł na jeża, coś mnie tkneło, że dziwne odgłosy wydaje i poszłam zobaczyć, a on gryzł jeża! jego obowiązkowośc jest naprawdę patologiczna, pokłuł się, zakrwawił, spuchł mu język i był cały w krwawej pianie. oczywiście szybko mu przeszło,a le naprawdę zajadłość ma na poziomie 100! jeż ok, oczywiście, tylko sie tam w środku pewnie zdenerwował. Quote
Abrakadabra Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 [quote name='sleepingbyday']na samej górze tej strony przeca![/QUOTE] Nieee..., ja miałam na mysli to z kulą śnieżną :) to z telefonu. Quote
Abrakadabra Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 [quote name='sleepingbyday']hehehe :-). jutro jedziemy na majówkę na roztocze, wczoraj wyjechaliśmy do jóżefowa, lisław cały czas na ogrodzie siedział i wymieniał bluzgi z psem sąsiadów. a na koniec napadł na jeża, coś mnie tkneło, że dziwne odgłosy wydaje i poszłam zobaczyć, a on gryzł jeża! jego obowiązkowośc jest naprawdę patologiczna, pokłuł się, zakrwawił, spuchł mu język i był cały w krwawej pianie. oczywiście szybko mu przeszło,a le naprawdę zajadłość ma na poziomie 100! jeż ok, oczywiście, tylko sie tam w środku pewnie zdenerwował.[/QUOTE] Boshhheeeeeeeee... tak mu się przyglądałam i coś z pita w sobie ma . Quote
sleepingbyday Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 słuchajcie, trzymac kciuki, liśko ma szanse na dom!! normalnie słaba jestem ze zdenerwowania... i sama nie wiem, czego chcę ;-). bardzo się zżyłam, zresztą ja to tam pikuś, ale moja zośka będzie tęsknić. ale tfu tfu, oby! pani liśko się bardzo podoba od dawna (jedna z 4 osoób na świecie, którym naprawdę lisko się podoba!), ale nie zna się na psach. je chłopak się zna, a jego ulubiony typ psa to, uwaga - burek o wrednym charakterze... w przyszłym tygodniu się spotykamy na zapoznanie, więc kibicujcie liśkowi!!!!! Quote
Abrakadabra Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 [quote name='jotpeg']:kciuki::kciuki::kciuki: no i???[/QUOTE] No właśnie? Quote
sleepingbyday Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 a nic na razie..... hmmm..... nie wiem, co będzie. Quote
sleepingbyday Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 z domem nic niestety się nie urodziło. lisław wczoraj był pierwszy raz na spływie kajakowym. bardzo, bardzo grzecznie pływał, myśle, że z powodu braku jakichkolwiek możliwości - woda dookoła :-). za to wieczorem szczekał i wył podczas meczu - mieliśmy deszcz i biurzę w okolicy, a oglądalismy mecz na wielkim ekranie pod namiotem piknokowym, w ogromnym ogrodzie. a potem taniec przy profesjonalnje didżejce z lasrami i to wszystko tylko dla nas. bosssko było. ledwo żyję. [IMG]http://i536.photobucket.com/albums/ff323/sleepingbyday/2-15.jpg[/IMG] [IMG]http://i536.photobucket.com/albums/ff323/sleepingbyday/1-20.jpg[/IMG] [IMG]http://i536.photobucket.com/albums/ff323/sleepingbyday/3-15.jpg[/IMG] Quote
Abrakadabra Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 O kurcze !!! Dałaś radę i z Zośką i z Lisławem? Super się chłopak trzymał :) I to na dziobie... Quote
3 x Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='sleepingbyday']z domem nic niestety się nie urodziło. [/QUOTE] za mało wredny ? Quote
sleepingbyday Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 nie, pani lisio bardzo się podoba, boi się, że nie da rady. atak naprawde euro sprawiło, ze nie było tematu. jeszcze nic nie wiadomo, ale pani nigdy nie miała psa i zwyczajnie się boi, mimo zachwytu. lisio był mega grzeczny na kajaku i spoko dalismy radę, psiaki miesciły sie bez problemu. Quote
3 x Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='sleepingbyday'] lisio był mega grzeczny na kajaku i spoko dalismy radę, [B]psiaki miesciły sie bez problemu[/B].[/QUOTE] bo to takie niepełnowagowe psiaki są ;) Quote
sleepingbyday Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 prawidłowowagowe, bo wchodzą do kajaka :-) Quote
sleepingbyday Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 karola, wszystko ok. domu na horyzoncie niet, liśko sie nie przejmuje, a ja tak, czasem, jak sobie pomyślę, ile przez ten czas psów by skorzystało z dt. w październiku mija 2 lata. cały problem z liśkiem jest w tym, ze nie ufa nowemu człowiekowi i trzeba go smaczkami pokarmić przez kilka minut, zeby załapał, że ma się dobre zamiary. potem juz da się pokroic za człowieka, jest słodki i kochany. no i lisiek to bardz mądry pies i fakt, że głuchnie jak widzi ocbego psa na swoim terenie (a jego teren jest wszędzie), to moja wina, nie jego - to naprawde bystrzak, szkoleniowo ja niewydoliłam, zwłaszcza z zoską, nie da się tak intensywnie na spacerach pracować. ma cudowną w dotyku mięciutką sierść. moja mamę kocha wielce - skubana zawsze jak przychodzi to z jedzeniem dla psów :-). a czy coś nowego? wsumie chyba nic :-) Quote
Kar0la Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 Liśko się nie przejmuje, bo on uważa, że już znalazł najlepszy dom dla siebie. :lol: Quote
sleepingbyday Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 wiem, wiem... wkurza mnie strasznie na spacerach, bo to powsinoga głucha, ale i tak kochany. Quote
ewatonieja Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Jak sie miewa Lisek? Co u Was Olu ciekawego? Pozdrowionka przesyłam dla Ciebie i zwierzaczków. Quote
sleepingbyday Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 a co u ciebie? nawet ostatnio myślałam o tobie, kiedy się zjawisz, niekoniecznie na tym wątku :-). u nas dobrze. dziś lisław z zosią byli na spływie. no, ja tez byłam oczywiście. nikt już nie wierzy w możliwość adopcji tego potffora. ja powoli też, choc nadzieja gdzieś tam sie tli.... nie, żeby mi przeszkadzał, domowo to jest kochany słodziak. ale cały czas widze te wszystkie psy, kóre nie maja szansy, bo dt zatkane :-/ Quote
Recommended Posts