ewatonieja Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 no coż ja znam tylko jedna osobę ...majqa :)) Lisku pokazuj się słodki pysku:) Quote
Kar0la Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 [quote name='ewatonieja']no coż ja znam tylko jedna osobę ...majqa :)) Lisku pokazuj się słodki pysku:)[/QUOTE] Też o niej pomyślałam. Jest teksty to arcydzieła. Napiszę do niej. Może znajdzie chwilkę na napisanie tekstu. Quote
mmd Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Majqa ma na głowie teraz sajgon. Rozmawiałam z Jolą, traci nadzieję, bo tekst to jedno, a Lisio to drugie... Jestem po koszmarnym emocjonalnie dniu, właściwie tygodniu. Pamiętam o Lisiu, tylko ciągle coś się dzieje, a Lisiowi w to graj, że mu nikt ogona nie zawraca adopcjami. Jak znaleźć dom psu, który kocha swój hotelik???? Quote
Kar0la Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Wiem, że Majqa nie ma teraz czasu. Dlatego odczekam, aż się wyjaśni sprawa z Luckym. Może potem zjadzie trochę czasu. Najlepiej jakby Lisio został domownikiem w hotelu. Ech... Quote
mmd Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='Kar0la']Najlepiej jakby Lisio został domownikiem w hotelu. Ech...[/QUOTE] Lisio też tak uważa:) Nie wiem, jak jest teraz, ale przy przepełnieniu w hotelu Lisek już raz przeprowadził się z kojca do domu i zdaje się do łóżka. A teraz chyba znowu tam full. Quote
ewatonieja Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Lisek widze jak Kajko z mojego podpisu psiak nie dla każdego Quote
mmd Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Jak zrobi się cieplej, będę w liskowych okolicach i postaram się małego gada odwiedzić, jeśli tylko zgram się czasowo z właścicielką hoteliku. Jak mnie nie zje (Lisek) to zdam relację:evil_lol: Quote
jola od jadzi Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Mmd, zawieź Liskowi kosteczkę, będzie zajęty to Cię od razu nie zje. Quote
sleepingbyday Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 dziewczyny, dajcie linka do jakiegos ogłoszenia, potzrebuje danych, bo chce go pokazac w jedym miejscu z ośmiolatkiem. Quote
mmd Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [url]http://petsy.pl/ogloszenia/7/1_Psy/34_Wielorasowe/5064_Lisek_szuka_domu.html[/url] Quote
ewatonieja Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Lisek przypomina o swoim nie za wesołym losie nadal "bezpański" Quote
jola od jadzi Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 [quote name='ewatonieja']Lisek przypomina o swoim nie za wesołym losie nadal "bezpański"[/QUOTE] Nie tak zupełnie bezpański, w tym całym swym psim nieszczęściu ma jeszcze nas... Quote
ewatonieja Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 stąd ten cudzysłów :) mam nadzieje ze wreszcie ktoś dostrzeże w nim to co i my widzimy i podaruje domek czytałam Wasze aktualności dużo tych psiaków, które długo czekają :( Quote
jola od jadzi Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Niestety, zbyt długo, jedyne pocieszenie w tym, że kiedy już wreszcie znajdzie się dla nich dom, to będzie to dom najlepszy, taki, który zaopiekuje się nimi na dobre i na złe. Warto poczekać... Quote
sleepingbyday Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 pepe krężelowski znalazł, to i lis znajdzie. Quote
ewatonieja Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Pepe to inna "para butów" czy udało się cioteczce wyjśc z Liskiem? ja nie mam odwagi :( Quote
mmd Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Bede u niego przy okazji odwiedzin moich robaczków na Malowniczej. Poki snieg i zimno nie wybieram sie. Na spacer to ja potwora nie wezme, zagryzie polowe mieszkancow i bede oczami swiecic :D Quote
jola od jadzi Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Nie, nie róbmy z Liska potwora...On po prostu zwyczajnie musi kogoś poznać żeby go polubić Quote
ewatonieja Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 poza tym nie każdego da sie lubić :)) nie szukacie mu dt albo hotelu z socjalizacją? żeby przyzwyczaic sie do ludzi musi miec z nimi kontakt a w hotelu nie ma go za wiele Quote
mmd Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='jola od jadzi']Nie, nie róbmy z Liska potwora...On po prostu zwyczajnie musi kogoś poznać żeby go polubić[/QUOTE] No, racja, brzydko tak żartować z biednego Lisia... sam się nie zrobił nieufny, ktoś mu w tym pomógł. Quote
sleepingbyday Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 ja sie zorientowałam, ze z kajka tez robiłam potwora. ja pisze wariat, a wszyscy mysla, że to szaleniec z adhd, a przeciez tak nie jest. język to jednak narzędzie niedoskonałe... Quote
Recommended Posts