Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewatonieja']no coż ja znam tylko jedna osobę ...majqa :)) Lisku pokazuj się słodki pysku:)[/QUOTE]

Też o niej pomyślałam. Jest teksty to arcydzieła. Napiszę do niej. Może znajdzie chwilkę na napisanie tekstu.

Posted

Majqa ma na głowie teraz sajgon.
Rozmawiałam z Jolą, traci nadzieję, bo tekst to jedno, a Lisio to drugie...
Jestem po koszmarnym emocjonalnie dniu, właściwie tygodniu. Pamiętam o Lisiu, tylko ciągle coś się dzieje, a Lisiowi w to graj, że mu nikt ogona nie zawraca adopcjami.
Jak znaleźć dom psu, który kocha swój hotelik????

Posted

Wiem, że Majqa nie ma teraz czasu. Dlatego odczekam, aż się wyjaśni sprawa z Luckym. Może potem zjadzie trochę czasu.

Najlepiej jakby Lisio został domownikiem w hotelu. Ech...

Posted

[quote name='Kar0la']Najlepiej jakby Lisio został domownikiem w hotelu. Ech...[/QUOTE]

Lisio też tak uważa:)
Nie wiem, jak jest teraz, ale przy przepełnieniu w hotelu Lisek już raz przeprowadził się z kojca do domu i zdaje się do łóżka. A teraz chyba znowu tam full.

• 2 weeks later...
Posted

Jak zrobi się cieplej, będę w liskowych okolicach i postaram się małego gada odwiedzić, jeśli tylko zgram się czasowo z właścicielką hoteliku. Jak mnie nie zje (Lisek) to zdam relację:evil_lol:

Posted

Bede u niego przy okazji odwiedzin moich robaczków na Malowniczej. Poki snieg i zimno nie wybieram sie. Na spacer to ja potwora nie wezme, zagryzie polowe mieszkancow i bede oczami swiecic :D

Posted

[quote name='jola od jadzi']Nie, nie róbmy z Liska potwora...On po prostu zwyczajnie musi kogoś poznać żeby go polubić[/QUOTE]
No, racja, brzydko tak żartować z biednego Lisia... sam się nie zrobił nieufny, ktoś mu w tym pomógł.