sleepingbyday Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 zasiedział sie maskarycznie (choc znam i gorsze przypadki zasiedzeń). najwyższy czas go wywalić na osobistą kanapę. Quote
Kar0la Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='sleepingbyday']zasiedział sie maskarycznie (choc znam i gorsze przypadki zasiedzeń). najwyższy czas go wywalić na osobistą kanapę.[/QUOTE] Zdecydowanie! Quote
sleepingbyday Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 i dzis też, nie ma co się cykać... Quote
mmd Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Dodany. Czy w weekendy mógłby ktoś podziałać? Mnie często nie ma po całych dniach w sob. i niedz., a to dobry moment. Quote
sleepingbyday Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ja w weekendy jestem analogowa :roll: Quote
Kar0la Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='mmd']Dodany. Czy w weekendy mógłby ktoś podziałać? Mnie często nie ma po całych dniach w sob. i niedz., a to dobry moment.[/QUOTE] Będę go wrzucać. Tak bym chciała, żeby na Święta trafił wreszcie do nowego domu... Quote
mmd Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Dodaję codziennie, jeszcze go we wtorek wrzuciłam też na mazowieckie. Quote
sleepingbyday Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 oftopikuje, bo w wawie na woli potzrebna jest pilna akcja wyłapania kota z wrośnięta obrożą: [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13493728#post13493728]12.11 plina pomoc!na wolskiej namierzono kota z wrośniętą obrożą i mięsem na wierzchu - Dogomania Forum[/url] Quote
sleepingbyday Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 no i cisza u krzywonogiego mikrusa. amoże by go wrzucić na wątek zbiorczy parówek do adopcji :eviltong:? zawszec to jakis ruch w interesie ;-) Quote
izzie1983 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Mi się bardzo Lisek podoba, ale co z tego jak tylko wirtualnie. Mogę jakoś pomóc w szukaniu mu chałupy? :lol: Quote
mmd Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Pewnie, że można pomóc. Trzeba go ogłaszać gdzie się da, chociaż to niewdzięczna robota, bo Lisek jakiś niemedialny jest. Samo zaglądanie do Liska to też coś. Może go ktoś z dogo pokocha, jakim jest, a jak go wypatrzeć, skoro o jego istnieniu prawie nikt nie wie. A wrzucenie na paróweczki to też myśl, on miał tu ciężkie czasy ostatnio, może sprawimy jakoś, że na święta stanie się cud i Lisek wyląduje na własnej kanapie:) Idę go wrzucić na cafeanimal. Quote
izzie1983 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ok to w wolnej chwili porobię mu trochę ogłoszeń :) zaraz się rozeznam w wątku co gdzie jak ;) Quote
mmd Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Posty: 370, 383, 385 - tam jest aktualny spis. Dzięki:) Każda dobra dusza, która tu zagląda, jest na wagę złota. Quote
izzie1983 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Dzięki za wskazówki! Pewnie w niedzielę coś pokombinuję. Quote
mmd Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Na cafeanimal jest obsługiwany przeze mnie. Dodany dzisiaj po raz kolejny. Quote
jotpeg Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 podnosze Lisia sprawe. interesowal sie nim ktokolwiek?? Quote
mmd Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Podejrzewam, że nie:( Kontakt nie jest na mnie, ale bym wiedziała. Myślę, że ostatnią deską ratunku jest płatne ogłoszenie w metrze. Quote
Kar0la Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Rany co porobili z tym dogo?? Nic nie mogę znaleźć! Lisiątko dalej nie ma szczęścia... Quote
Agata69 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Poproszę o troche informacji o psiaku: wiek, waga itd. Jest chłopczyk który szuka psiaka dla siebie ale nie wiem czy lisek odpowiada wymaganiom. Quote
mgie Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [FONT=Courier New][B]Lisek - malutki, młody (ok. 3 lat) psiak[/B], który ma wielkiego pecha. Został znaleziony w stanie skrajnego wyczerpania, z zapaleniem płuc, obolały (pobity albo potrącony przez samochód). Od ponad roku wypatruje swojego człowieka.[B] Lisek mieszka w hoteliku w Łodzi, jest zadbany, zaszczepiony i wykastrowany. Bardzo się przywiązuje do opiekunów, chciałby mieć kogoś tylko dla siebie. Nie przepada za innymi psami, suczki toleruje. Potrzebuje kogoś, kto na początku poświęci mu sporo czasu, bo początkowo jest nieufny. [/B] [/FONT] Quote
Agata69 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='mgie'][FONT=Courier New][B]Lisek - malutki, młody (ok. 3 lat) psiak[/B], który ma wielkiego pecha. Został znaleziony w stanie skrajnego wyczerpania, z zapaleniem płuc, obolały (pobity albo potrącony przez samochód). Od ponad roku wypatruje swojego człowieka.[B] Lisek mieszka w hoteliku w Łodzi, jest zadbany, zaszczepiony i wykastrowany. Bardzo się przywiązuje do opiekunów, chciałby mieć kogoś tylko dla siebie. Nie przepada za innymi psami, suczki toleruje. Potrzebuje kogoś, kto na początku poświęci mu sporo czasu, bo początkowo jest nieufny. [/B] [/FONT][/QUOTE] Oj, w tym domu jest drugi pies. Czyli odpada. Quote
mmd Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='jotpeg']ile kosztuje to ogloszenie?[/QUOTE] 48 złotych, do przeżycia Quote
Kar0la Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='Agata69']Oj, w tym domu jest drugi pies. Czyli odpada.[/QUOTE] Oj szkoda. Quote
Recommended Posts