Aga_Mazury Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 teapot wysłałam Ci priw, uciekam do obowiązków domowych, czekam na WasLucy..... już niedługo...... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Jakby cos to ja i na pewno Blue Berry jestesmy w miare osiagalne w weekend. Gdyby bylo cos bardzo pilnego na cito to Gamoń dzwon. Quote
danka1234 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Dzisiaj sunia jedzie dzięki teapot na operacje,trzymamy kciuki aby wszystko dobrze poszlo. Quote
Aga_Mazury Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Czekam na teapot i jej TZ-a. Niedługo będą dojeżdżać :) Quote
Isadora7 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='Aga_Mazury']Czekam na teapot i jej TZ-a. Niedługo będą dojeżdżać :)[/quote] Brwa dla nich przekaż jak dojadą i trzymam kciuki za akcję. psina. W dobre ręce trafia. Quote
pasja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Teapot napisała przed chwilką, że Sunia już się wyciszyła, i nie popiskuje. Pewnie wewnętrze ciepło Teapot działa kojąco :p Quote
Aga_Mazury Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 na szybko ..relacja tutaj\" http://afn.pl/forum/viewtopic.php?p=8616#8616\" mam straszne problem, żeby cokolwiek napisać na dogo...nie mówiąc o dostaniu się na dogo Quote
blue.berry Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Lusia ponoc strasznie zapchlona, co nie jest dobra wiadomoscia : ( co moge tak od razu zrobic zeby jakos te pchly otumanic? obroza? cos w sprayu? Quote
Aga_Mazury Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Jeso nawet o tym nie pomyślałam [IMG]http://www.dogomania.pl:80/forum/[/IMG] Zapomniałam na śmierć, że przeciez ona może mieć pchły :/ dalibyśmy jej frontline czy cokolwiek Quote
blue.berry Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 niop...szkodateraz bedziesz miala na sumieniu zapchlone teapoty, zapchlona blue.berry i zapchlone gamonie : ) Quote
gamoń Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 napomknijcie wetowi przed operacją o tym problemie ,może to byc istotne aby ją natychmiast odpchlić. Quote
blue.berry Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 pewnie ze napomkne. zaraz wogole ide cos kupic na pchly.moj wet mnie zabije Quote
Aga_Mazury Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 czemu Cię zabije?Ja się nie zapchliłam ani moje psy, które są zabezpieczone a bywam często w schronisku... i jest tam jak jest...i z Lucy przecież przebywałam.... no sorki nie pomyślałam, jakoś umknęło w tym natłoku rzeczy do załatwienia...nikt nie pomyślałno nie załamujcie mnie Quote
blue.berry Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 : ))damy rade. wet juz uprzedzony. jade zabijac pchly - teapoty juz dojezdzaja Quote
Aga_Mazury Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 [quote name='blue.berry']: ))damy rade. wet juz uprzedzony. jade zabijac pchly - teapoty juz dojezdzaja[/quote] trzymamy kciuki...no teraz to się będę denerwować....blue dawaj znaki choćby dymne co się dzieje...plis... Quote
pasja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Wysłałam pieniądze na AFN dla Lucy, - bądź dzielna, Maleńka. Quote
gamoń Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Trzymamy mocno zaciśnięty kciuki i pazurki a Wy trzymajcie kciuki za moją dzisiejszą adopcje Gremlinka aby domek okazał sie godny przyjęcia nowego członka rodziny.Wyruszam zaraz do Makowa Mazowieckiego.Wracam za kilka godzin.W razie czego dzwońcie na komórę moją bądź mamy Quote
kasia_r Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='gamoń']Trzymamy mocno zaciśnięty kciuki i pazurki a Wy trzymajcie kciuki za moją dzisiejszą adopcje Gremlinka aby domek okazał sie godny przyjęcia nowego członka rodziny.Wyruszam zaraz do Makowa Mazowieckiego.Wracam za kilka godzin.W razie czego dzwońcie na komórę moją bądź mamy[/quote] Trzymamy trzymamy!!!!!! Gamonie zdradźcie, jak szukacie dobrych domków? Ja mam wspaniałą tymczasiankę w domu ale na razie nikt z ogłoszeń nie odpowiadał :shake: Lucy :thumbs::thumbs: Quote
Aga_Mazury Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Dzwoniła teapot :) Lucy już ma goloną łapinę w lecznicy.... Lucy teraz już będzie tylko lepiej :kciuki1: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Lucy leży pod drzewkiem , na trawce a obok Blue Berry czyta jej książke. Wszystko jest na najlepszej drodze :) Quote
Aga_Mazury Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 [quote name='Beata_Dorobczyńska']Lucy leży pod drzewkiem , na trawce a obok Blue Berry czyta jej książke. Wszystko jest na najlepszej drodze [IMG]http://www.dogomania.pl:80/forum/[/IMG][/quote] brzmi pięknie :) Quote
Isadora7 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='pasja']Teapot napisała przed chwilką, że Sunia już się wyciszyła, i nie popiskuje. Pewnie wewnętrze ciepło Teapot działa kojąco :p[/quote] Niewątpliwie to niesamowicie ciepła Osoba :loveu::loveu::loveu:. Wielkie brawa dal TeapotówiTZów [quote name='Beata_Dorobczyńska']Lucy leży pod drzewkiem , na trawce a obok Blue Berry czyta jej książke. Wszystko jest na najlepszej drodze :)[/quote] No proszę warunki lepsze nić w szpitalach NFZ. Lucy trzymaj się będzie OK. Quote
Aga_Mazury Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 [IMG]http://www.dogomania.pl:80/forum/[/IMG] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/253/15f8555ecc550fd4.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts