Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Natalia&Lola']Ja w poniedziałek kupiłam psa z hodowli "truskaweczka", czy są tu jacyś właściciele psiaków z innych miotów?[/quote]

Witaj. Ja mam pieska z hodowli Truskaweczka. Możesz sobie go zobaczyć na mojej galerii.

Ja jestem bardzo zadowolona:lol: Piesek piekny i zdrowy, no i hodowca bardzo pomaga mi w pielęgnacji:cool3:

Posted

Ja polecam hodowlę Heldar z okolic Grudziądza, pieski czyste, zadbane, wygłaskane, bardzo kochane i - na co ja zwracam dużą uwagę - bardzo zrównoważone, a suki emerytki zostają w hodowli. Swoją drogą jestem ciekawa czy ktoś jeszcze na forum ma pieska z tej hodowli?

Posted

polecam hodowlę "Z BŁĘKITNEGO RODU"- szczenięta zadbane, odpowiednio socjalizowane, każdy piesek traktowany indywidualnie. do dyspozycji wielki ogród oraz domek w którym pieski mogą swobodnie się bawić. stały kontakt z weterynarzem.

Posted

Ostatnio chciałam obejżeć stronę hodowli Truskaweczka,ale niestety nie udało mi się :shake:,za każdym razem wyświetla mi się alert że ta witryna może wyrządzić wiele złego na moim komputerze.Czy wam też się to wyświetla?

Posted

[quote name='Gosia2406']Ostatnio chciałam obejżeć stronę hodowli Truskaweczka,ale niestety nie udało mi się :shake:,za każdym razem wyświetla mi się alert że ta witryna może wyrządzić wiele złego na moim komputerze.Czy wam też się to wyświetla?[/quote]

Gosiu, mi też się to kiedyś przytrafiło, ale chyba teraz jest w porządku, bo niedawno wchodziłam na stronę i nic się nie wyświetlało.

BTW mój elmiś jest na stronie głownej:eviltong:

Posted

[quote name='meja']Gosiu, mi też się to kiedyś przytrafiło, ale chyba teraz jest w porządku, bo niedawno wchodziłam na stronę i nic się nie wyświetlało.

BTW mój elmiś jest na stronie głownej:eviltong:[/quote]
Niestety,sprawdzałam przed chwilą,nadal mi się to wyświetla :shake:.

Posted

Moje dwie koleżanki - znakomite hodowczynie, niestety nie maja strony internetowej... ;) są to starsze panie które od lat zajmują się pieskami.

Jedna ma wszystkie suczki z Bakaratu i tam też kryje, a druga ma zupełnie inna linię i własne psy championy do krycia.
Wszystkie szczeniaczki są wychowywane w domu, jedzą serek własnej roboty i wołowinkę :) i są doskonale socjalizowane.

Ja mam dwie suczki ale obecnie jest taki zalew szczeniąt bez rodowodów :mad: yorkopodobnych, że nie kryje swoich bo mi żal szczeniąt które miesiącami nie mogą znaleść swojego nowego pana... :shake:

Posted

WITAM OD JAKIEGOŚ CZASU SZUKAM INFORMACJI O HODOWLACH I CHCIAŁABYM POZNAĆ WASZE OPINIE NA ICH TEMATY . NAJBARDZIEJ INTERESUJĄ HODOWLE W POBLIŻU KRAKOWA LUB W KRAKOWIE . JEŚLI KTOŚ Z WAS KUPIŁ PIESKA TO PROSZĘ O PODANIE CENY . iNTERESUJA MNEI TYLKO PIESKI Z RODOWODEM :) DZIĘKUJĘ MOJE GG 2218155

[B]hodowla AGAJWO Kraków[/B]

czy bral ktos pieska z tamtąd? prosze o wszelkie opinie

pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

Hodowla w porządku,psy mają dla przyjemności i nie wyzbywają się starszych.
Jeżeli interesują Cię hodowle z Krakowa,zapraszam.U mnie w domu mieszka pies już 13 letni jak również od czasu do czasu pojawiają się szczeniaki tylko,że w tym roku nie było maluszków i nie będzie,może w przyszłym roku.
Pozdrawiam Beata

• 4 weeks later...
Posted

"Z Kociego Dworu", Katowice:fadein:Koleżanka ma sunię yorka z tej właśnie hodowli, psinka jest śliczna:loveu:Najśliczniejszy york jakiego widziałam:loveu:Podać link?:smilecol:

Posted

[quote name='...::Basia::...']A słyszał ktoś może o hodowli Angielski Lord? Niedługo zamierzam kupić sunie i najbardziej podobają mi sie 3 hodowle :) (Truskaweczka, Cud Natury i właśnie Angielski Lord):roll:[/quote]
Bardzo, bardzo polecam hodowlę Angielski Lord :loveu: P.Ania rzeczowa babka, dużo i mądrze radzi :multi: Dużo psiaków od niej poleciało do Turcji - zresztą podobnie jak z Truskaweczki ;)
No i na tatusia oczywiście polecam Mavericka, po którym jest mój Pudzianek :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Bardzo, bardzo polecam hodowlę Angielski Lord :loveu: P.Ania rzeczowa babka, dużo i mądrze radzi :multi: Dużo psiaków od niej poleciało do Turcji - zresztą podobnie jak z Truskaweczki ;)
No i na tatusia oczywiście polecam Mavericka, po którym jest mój Pudzianek :loveu: :evil_lol:[/QUOTE]

Właśnie po XARCI I MAVERICKU będą szczenięta pod koniec września:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='AnnieXD']"Z Kociego Dworu", Katowice:fadein:Koleżanka ma sunię yorka z tej właśnie hodowli, psinka jest śliczna:loveu:Najśliczniejszy york jakiego widziałam:loveu:Podać link?:smilecol:[/quote]
No piękne psiaki maja ,moja sunia jest też z tej hodowli i obenie nawet ma maluszki:eviltong: są urocze:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Po co pies, skoro jestes uczulonana psy?
Mitem sa rasy psow nieuczulajace, alergia moze byc na sline, futro, naskorek, wydzieliny, wystapic po dluzszym czasie przebywania z alergenem i co wtedy?
Polecane hodowle, rejestrowane w ZK, sa w podforum o rasie.

Posted

[quote name='Czikaa']Szukam hodowli dla yorkshire terreir . Pomozcie .[/quote]

[url=http://www.zkwp.pl/zg/index.php?n=g3]Związek Kynologiczny w Polsce[/url]

[url=http://yorkland.pl/index.php?option=com_bookmarks&Itemid=37&catid=1&lang=pl_PL]Yorkshire Terrier :: YorkLand.pl - Wpisy / Wybierz > / Hodowle/Breedings[/url]

Posted

Czy nikt tu nie zagląda:-o,juz trace nadzieje na odpowiedź,a może boicie sie Pani sędzi:errrr:czy naprawde nikt nie zna tej hodowli:cool3:

Posted

[quote name='rizo']Czy ktoś zna może hodowle RESTART z Wrocławia? Prosze o opinie:p[/quote]

[quote name='rizo']Czy nikt tu nie zagląda:-o,juz trace nadzieje na odpowiedź,a może boicie sie Pani sędzi:errrr:czy naprawde nikt nie zna tej hodowli:cool3:[/quote]

Na "żywo" nie widziałam żadnego psiaka z RESTARTA, ale ich strona wygląda bardzo obiecująco :evil_lol:. Miałam ostatnio ochotę kupić szczeniaczka - sunię Bacardi po Atlantydzie i Ladykillerze, ale zanim mój mąż dał się przekonać do drugiego psiaczka to sunia znalazła inny dom :angryy::(.

Posted

Dziękuje za odpowiedź,mnie też podoba się ich strona ,pieski wszystkie bardzo utytuowane,z osiągnięciami z zachodu,nie wschodu a tam jest trudniej i psy muszą być przebadane,ale wygląd strony to jedno a sama hodowla to drugie dlatego sie pytałam,na razie nie mogę kupić kolejnego psa bo mam już trzy a mój mąż godzi się tylko na taką ilość i ani jednego wiecej:placz:mam małe mieszkanie i fakt ,było by ciasno(dwa z nich śpią w łóżku):Cool!:ale kiedyś KTO WIE-mam wielką ochotę na małą sunie z tej hodowli, ale czas pokaże:knuje:co się uda wskurać z moim mężem

czy czytasz yorki w potrzebie?tam jest wątek suczek z pseudo dwie są wyciągnięte ale zostało jeszcze 7 i są zbierane pieniądze na ich wykupienie i dalsze leczenie a potem do adopcji,można wysłać fanty na bazarek,Onsen się zaoferowała że nam pomoże w organizowaniu bazarku ,w domu zawsze się coś znajdzie co stoi i się kurzy a może zechce to ktoś inny,a tak ten niechciany przedmiot może pomóc w uratowaniu życia tych biedactw W KUPIE SIŁA -ORGANIZUJMY SIE