Psiurka99 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [B]Wpisujcie tutaj proszę wszystkie polecane dobre, sprawdzone hodowle Yoreczków. W całej Polsce ![/B] :Dog_run: Quote
agasc Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Ooo... widzę,że będę pierwsza?No ok.Z czystym sumieniem mogę polecić hodowlę PUMILO z Lublina.Zaangażowanie i wkład w coraz lepszą hodowlę do naśladowania. Mam suczkę z tej hodowli od kilkunastu miesięcy.Jest wzorcowa,ma piękny,jedwabisty włos i super charakter.W ZK też bardzo się podobała.Napewno jest to hodowla stawiająca na jakość a nie ilość. Quote
Psiurka99 Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='agasc']Ooo... widzę,że będę pierwsza?No ok.Z czystym sumieniem mogę polecić hodowlę PUMILO z Lublina.Zaangażowanie i wkład w coraz lepszą hodowlę do naśladowania. Mam suczkę z tej hodowli od kilkunastu miesięcy.Jest wzorcowa,ma piękny,jedwabisty włos i super charakter.W ZK też bardzo się podobała.Napewno jest to hodowla stawiająca na jakość a nie ilość.[/quote] Dzięki serdeczne ;) Akurat do Lublina nie mam aż tak bardzo daleko i wrazie czego na pewno się przyda. A może ktoś z was ma sprawdzoną hodowle w Krakowie ? Quote
kate8828 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Hodowla Yorkville wydaje sie byc super maja jedna sunie widac ze dbaja o nia niesamowiecie moim zdaniem to domowa hodowla godna polecenia [URL]http://www.yorkville.pl/[/URL] Hodowla Piccolo cane tez wydaje sie byc ok spruboj napisac :) [URL]http://www.piccolocane.republika.pl/[/URL] To z mozliwosci w Krakowie jest jeszcze oczko fatimy wspomniane wyzej, trudno mi cos powiedziec bo nie znam zadnej z tych hodowli. Ja bym polacała Warszawskie jak Bakarat, Yorex No ale przynjamniej w bakaracie to za cene jaka podałas raczej nic nie bedzie za ok 1600zł. tylko zdecydowanie wiecej. Pozdrawiam Kasia Quote
Psiurka99 Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Dzięki dziewczyny ! E-maile już wysłane :) Quote
Guest Agata_B Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Z znacie jakieś sprawdzone hodowle z wielkopolski i województw sąsiednich? Quote
kate8828 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Agata a pod jakim katem zamierzasz szukac pies z super domowej hodowli zsocjalizowany i powiecmy gorszy w ekterierze ( nie zawsze) czy pies stricte wystawowy z typowej hodowli ringowej pies na show? Quote
Guest Agata_B Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 " pies z super domowej hodowli zsocjalizowany i powiecmy gorszy w ekterierze ( nie zawsze)" Zdecydowanie takiego:) Nie bedzie wystawiany Quote
marlena Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Witam.Pozwolicie,że się wtrącę co do hodowli.Może warto byłoby zaglądnąć na stronę miejscowego zkwp lub takich lisko miejsca zamieszkania.Można zdzwonić i spytać gdzie są szczeniaczki i ewentualnie obejrzeć.Jeżeli jest blisko warto odwiedzić kilka miejsc zobaczyć warunki w jakich mieszkają pieski.No a jeżeli właściciel nie pokazuje swoich piesków to omijać takie miejsca szerokim kołem.Powodzenia w poszukiwaniach. Quote
Bewarka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='kate8828'] No ale przynjamniej w bakaracie to za cene jaka podałas raczej nic nie bedzie za ok 1600zł. tylko zdecydowanie wiecej. [/quote]A podobno Kincia kupiła swojego w Bakaracie i wcale nie był drogi...:hmmmm: Quote
Guest Agata_B Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 <Kincia mam nadzieje, że nie będziesz zła, że to napisalam;)> Kinga kupiła swojego pieska za 1300zł, w hodowli Nicht(?) Prince, hodowla w ogóle nie znana - mają jedną suczke;) - ale co ukrywać - pieski śliczne:) Ojcem był jakiś tam z bakaratu :P Ale przydomka ''Bakarat'' nawet nie miał (chyba;) ). Quote
notlikethat Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Kto sie orientuje czy sa szczeniaczki do wziecia z hodowli w okolicach Krakowa,Rzeszowa ew. Warszawa? bardzo mi zalezy! Quote
Libres Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 To ma być szczeniaczek na wystawę czy tylko tyle, że z rodowodem ale nie wystawiany? Quote
Psiurka99 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 a może ktoś zna hodowle "Silver-Angel" w Stalowej Woli ? Quote
notlikethat Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 juz nieaktualne,znalazłam to czego szukałam :loveu: ale dziekuje i tak! Quote
Bewarka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Justys95']A podobno Kincia kupiła swojego w Bakaracie i wcale nie był drogi...:hmmmm:[/quote] Jakby coś...tego ja nie pisałam :siara: Quote
Guest Agata_B Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Justys95']Jakby coś...tego ja nie pisałam :siara:[/quote] ????:roll: Quote
NNikka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Ja polecam hodowlę z Łodzi Offerta, prowadzi ja Basia Topolska która jest hodowcą od ponad 20 lat! Niesamowicie dba o psy. Jeśli chodzi o eksterier to jest idealny ponieważ Basia ma bardzo utytułowane zwierzaczki w domu! Polecam gorąco! Quote
Ariedale Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [B][COLOR=orange]Hodowla "Cud Natury " w Warszawie- to stamtąd mam mojego pieska. Hodowczyni bardzo miła, pieski są śliczne, zdrowe- oni je naprawdę kochają.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ffa500]www.cudnatury.pl[/COLOR][/B] Quote
NNikka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Cud Natury to cud nie hodowla! Również gorąco polecam! Quote
bascha.p Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Z cala odpwoiedzialnoscia polecam hodowle Konski Raj! [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images6.fotosik.pl/232/12eb43f9a177e740.jpg[/IMG][/URL] Hodowczyni ma przepeikne psy bardzo o nie dba i wazne dba o maluszki jakie wychodza z jej hodowli! Quote
Mona4 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Zaglondnij na [URL="http://www.Yorkland.pl"]WWW.Yorkland.pl[/URL] hodowla ogloszenia To forum Yorkomaniakow, ogloszenia sa tylko hodowli rejestrowaneych w ZK. Quote
Recommended Posts