Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Shawnee']Lolka masz e-mail, czytalas???[/QUOTE]

już wchodzę na pocztę i szukam

Joasia ja przemyslałm sprawę odnośnie szczeniaczki i chciałabym ją oddać bezpośrednio do ludzi jak i chciałbym cokolwiek wiedzieć na ich temat i jakie warunki jej oferują.....nie gniewaj sie prosze ale wysyłając ją w ciemno umre po prostu, chcialbym ja oddać komus kto bedzie choć na poczatku mnie informował jak się czuje i sledzić jej losy.....za duzo serca właozyłam w tego psiura aby ot tak ją wydać nie wiadomo gdzie

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='magda z.']allegro foksi zajął szczylek od Beaty, co go chcieli już jedni pocztą dostać-Aga Wam kiedyś opowie:evil_lol:

Czekam na info czy małej rotce odnowić, lalce też zrobię, ale nie dzisiaj, jutro rano, bo zaraz do bibliografii idę:oops:[/QUOTE]

tej foksi z guzem? to ona ma dom? ja już nie myślę :( Dzisiaj wyszłąm do sklepu w obciachowych bamboszach brodem z prapraprababcinej szafy. Skapnelam si,ę na klatce..... :/
mam do odnowienia allegro wieźnia i podhalanki. To aktualne?

Posted

[quote name='dorota k.']Jagódka - foksia z guzem nie ma jeszcze domku:-( Domek ma taka urocza blondynka:lol:
A może Joanna naszym Ramzesem byłaby zainteresowana?:oops:[/QUOTE]
aaa bo foksia z guzem to terrierka tak naprawdę :) oświeciło mnie - dzięki :) :)

Posted

Przelałam właśnie
56 - bazarek płaszcz i kurtka
15 - klaser ze znaczkami
64,30 - obroże i bibeloty
1,50 - stary bazarek z biżuterią i spódnicami, bla wzięła koraliki, połowa poszła na SOS

razem 136,80 do dyspozycji według potzreb najpilniejszych:) Na razie nie mam czasu na nowe bazary:(

Posted

jesoo magda dziekuję kochana

wieczorkiem spojrze na rozliczenia....tam do tej operacji przepukliny nieco brakowało a reszta to pójdzie pól na pól dla Semira i Lali

ja z bazarkami tez doopa, nie mam w pracy juz netu a dodatkowo nie chce już brać od M.fantów bo dostaję OPR ze u P. leczymy

Posted

ja mam cała stertę ciuchów, ale nie mam kiedy focić i opisywać... Seaside wracaj szybko:) Ostatnio wystawiłam ten klaser co rok czekał, nawet foty w fotosiku były;) postaram się coś i tak zrobić, nawet parę groszy by się przydało, mam dwa płaszcze, ale muszę im lepsze zdjęcia zrobić, bo ostatnio nie poszły, a sa fajne.

Posted

[quote name='magda z.']ja mam cała stertę ciuchów, ale nie mam kiedy focić i opisywać... Seaside wracaj szybko:) Ostatnio wystawiłam ten klaser co rok czekał, nawet foty w fotosiku były;) postaram się coś i tak zrobić, nawet parę groszy by się przydało, mam dwa płaszcze, ale muszę im lepsze zdjęcia zrobić, bo ostatnio nie poszły, a sa fajne.[/QUOTE]

a ja mam super kosze wilkinowe do spania dla psiaków a czyba z 8, ale tak wielkie że nie wiem czy przesyłka nie byłaby droższa od samych legowisk
no i cały czas te opony czekają...a tu kurcze +15 stopni i nikt nie chce zimowych, leża i czekają chyba na pierwszy śnieg

Posted

a kosze to muszę z mamuśka pogadać, zależy od ceny:) a ja mogłabym osobiście odebrac;) a czekam na szczeniaka owczarka anatolijskiego kangala. co prawda zakupu kosza nie planowaliśmy( tylko ma swój kocyk już ) bo pies później pewnie będzie chciał na dworku być, ale odbiór w grudniu i na początku będzie Feride w domu więc może koszyk by się przydał :)

Posted

[quote name='daria1990']A jakie te opony? Bo mamuśka już na zimówki przerzuciła ale 2 ma łyse:) ;) podaj rozmiary mama ma omege:)[/QUOTE]

to są 197/15 ....do busa raczej.....kurcze dokładnie nie pamiętam muszę jutro zadzwonić do warsztatu gdzie znajomy miał je sprzedać

Posted

[quote name='magda z.']Aga ponowię pytanie-nasza rocia w schronie nadal? Bo nie wiem czy jej allegro odświeżyć.[/QUOTE]

no ciotka cholercia dzisiaj rozmawiałam z Kazikiem ze trzy razyi na śmierc zapomnialam o rottce......musze spisac na kartce chyba zestaw pytań i dopiero dzwonic bo co rusz o czymnś zapominam

wiem tylko że niunia po operacji czuje się wysmienicie......
i niestety chcyba za dwa ssczeniaki lada momemnt z bogatyni dojadą :(

Posted

[quote name='lolka']to są 197/15 ....do busa raczej.....kurcze dokładnie nie pamiętam muszę jutro zadzwonić do warsztatu gdzie znajomy miał je sprzedać[/QUOTE]

pytałam mamuśki ale tato w zeszły tydzień zamówił już:( a to i tak nie te, raczej, aż takich jak w busie to ona opon nie ma:)

Posted

Aga - mam fajną dziewczynę z bolec.info (Seidhe) która chce zaoferować tymczas jakiemuś kociakowi ze schroniska
Możnaby było w ten sposób izolowac pojedyńcze kociambry, doleczać, szczepić i w razie ewentualnego domku w Niemczech np wysyłąć Joannie (jeśliby się zgodziłą oczywiście :) )
Miałybyśmy pewność że koty są zdrowe jadąc do sąsiadów
Ja pomagałąbym jej w ogłoszeniach na miejscu
Może udałoby się pomóc trochę tym kociakom :(

Reasumując - mogę dać jej Twój nr telefonu? Bo jak tak będę pośredniczyć mailowo to z moim stanem umysłu bałaganu narobię ;) Określiłaby jakiego kotka może wziąść.
Moja kuzynka w Poznaniu od lat jest DT dla schroniskowców, sama ma 3 swoje więc wiem, że to czasem niestety nie da się tak pierwszego z brzegu :(

O koty w Bolesłąwcu aż tak bardzo się nie martwię - Stowarzyszenie podobno działa prężnie w temacie :diabloti:

Posted

jesooo jak namieszałam :flaming:- Seidhe włąśnie odpisała, że chodzi jej o psiaka tym razem
Nie wiem co ja z tymi kotami... może dlatego że ona zajmuje się włąśnie nimi - dziśiaj jej dom opuściłą włąśnie kocia tymczasowiczka
Gadam z laską od rana i dopiero teraz na tyle sprecyzowałąm swoje myśli, że biedna załapałą, że coś mi się popieprzyło
:wallbash:
poddaję się - chyba chwilowo powinna zrobić przerwę :chaos:

Posted

Jagódka! Ty nie możesz teraz nerwów przeżywać!!!!! Musisz być spokojna!
A kto to ta babka? Może nszego Ramzeska weźmie? Tylko nie wiem, co z nim dalej:oops: Nie jestem pewna , czy Joanna by go wzięła:oops:
Wielkie buziole dla Ciebie i Hani:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Shawnee']Seaside, ja szukam TD dla kotow, jakby kogos znalasz, to prosze do mnie !!!![/QUOTE]

Joasiu mi się marzy żeby schroniskowce wyjeżdżały, ale nie wiem na ile jest możliwe ich leczenie i szczepienie w warunkach schroniska
To Aga się musi wypowiedzieć :(

A więzień ma aktualne allegro i podhalanka, nie kojarzę co to nasz mix - terrierka? Madziu ze mną to teraz drukowanymi :D

Posted

zaraz Ci ją pokażę;)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/174064-Terrier-walijski-mix-mA-oda-sunia-szuka-domu[/url]

schron chyba nie ma na to zbyt dużo kasy, teraz musimy nazbierać na sterylkę podhalanki, ja z bazarkami najwcześniej za 2 tygodnie ruszę, nie wiem jak stoimy za operację tej małej, której watek podałam

Posted

aaa no to pewnie że mam ją na allegro - tylko mogło się skończyć na dniach - zaraz sprawdzę i w razie co odnowię. Na razie tyle mogę
z bazarkami się boję ruszać - bo może być kiepsko jak będę musiała z dogo zniknąć :/