lolka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='Shawnee']Lolka masz e-mail, czytalas???[/QUOTE] już wchodzę na pocztę i szukam Joasia ja przemyslałm sprawę odnośnie szczeniaczki i chciałabym ją oddać bezpośrednio do ludzi jak i chciałbym cokolwiek wiedzieć na ich temat i jakie warunki jej oferują.....nie gniewaj sie prosze ale wysyłając ją w ciemno umre po prostu, chcialbym ja oddać komus kto bedzie choć na poczatku mnie informował jak się czuje i sledzić jej losy.....za duzo serca właozyłam w tego psiura aby ot tak ją wydać nie wiadomo gdzie Quote
Seaside Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='magda z.']allegro foksi zajął szczylek od Beaty, co go chcieli już jedni pocztą dostać-Aga Wam kiedyś opowie:evil_lol: Czekam na info czy małej rotce odnowić, lalce też zrobię, ale nie dzisiaj, jutro rano, bo zaraz do bibliografii idę:oops:[/QUOTE] tej foksi z guzem? to ona ma dom? ja już nie myślę :( Dzisiaj wyszłąm do sklepu w obciachowych bamboszach brodem z prapraprababcinej szafy. Skapnelam si,ę na klatce..... :/ mam do odnowienia allegro wieźnia i podhalanki. To aktualne? Quote
dorota k. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Jagódka - foksia z guzem nie ma jeszcze domku:-( Domek ma taka urocza blondynka:lol: A może Joanna naszym Ramzesem byłaby zainteresowana?:oops: Quote
dorota k. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/172667-FOKSIA-MA-DOMEK-dziAE-kujAE-za-pomoc-w-szukaniu-tego-jedynego-ludzia[/URL] ta niunia ma domek:loveu: Quote
Seaside Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='dorota k.']Jagódka - foksia z guzem nie ma jeszcze domku:-( Domek ma taka urocza blondynka:lol: A może Joanna naszym Ramzesem byłaby zainteresowana?:oops:[/QUOTE] aaa bo foksia z guzem to terrierka tak naprawdę :) oświeciło mnie - dzięki :) :) Quote
magda z. Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Przelałam właśnie 56 - bazarek płaszcz i kurtka 15 - klaser ze znaczkami 64,30 - obroże i bibeloty 1,50 - stary bazarek z biżuterią i spódnicami, bla wzięła koraliki, połowa poszła na SOS razem 136,80 do dyspozycji według potzreb najpilniejszych:) Na razie nie mam czasu na nowe bazary:( Quote
lolka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 jesoo magda dziekuję kochana wieczorkiem spojrze na rozliczenia....tam do tej operacji przepukliny nieco brakowało a reszta to pójdzie pól na pól dla Semira i Lali ja z bazarkami tez doopa, nie mam w pracy juz netu a dodatkowo nie chce już brać od M.fantów bo dostaję OPR ze u P. leczymy Quote
magda z. Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 ja mam cała stertę ciuchów, ale nie mam kiedy focić i opisywać... Seaside wracaj szybko:) Ostatnio wystawiłam ten klaser co rok czekał, nawet foty w fotosiku były;) postaram się coś i tak zrobić, nawet parę groszy by się przydało, mam dwa płaszcze, ale muszę im lepsze zdjęcia zrobić, bo ostatnio nie poszły, a sa fajne. Quote
lolka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='magda z.']ja mam cała stertę ciuchów, ale nie mam kiedy focić i opisywać... Seaside wracaj szybko:) Ostatnio wystawiłam ten klaser co rok czekał, nawet foty w fotosiku były;) postaram się coś i tak zrobić, nawet parę groszy by się przydało, mam dwa płaszcze, ale muszę im lepsze zdjęcia zrobić, bo ostatnio nie poszły, a sa fajne.[/QUOTE] a ja mam super kosze wilkinowe do spania dla psiaków a czyba z 8, ale tak wielkie że nie wiem czy przesyłka nie byłaby droższa od samych legowisk no i cały czas te opony czekają...a tu kurcze +15 stopni i nikt nie chce zimowych, leża i czekają chyba na pierwszy śnieg Quote
daria1990 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 A jakie te opony? Bo mamuśka już na zimówki przerzuciła ale 2 ma łyse:) ;) podaj rozmiary mama ma omege:) Quote
daria1990 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 a kosze to muszę z mamuśka pogadać, zależy od ceny:) a ja mogłabym osobiście odebrac;) a czekam na szczeniaka owczarka anatolijskiego kangala. co prawda zakupu kosza nie planowaliśmy( tylko ma swój kocyk już ) bo pies później pewnie będzie chciał na dworku być, ale odbiór w grudniu i na początku będzie Feride w domu więc może koszyk by się przydał :) Quote
magda z. Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Aga ponowię pytanie-nasza rocia w schronie nadal? Bo nie wiem czy jej allegro odświeżyć. Quote
lolka Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='daria1990']A jakie te opony? Bo mamuśka już na zimówki przerzuciła ale 2 ma łyse:) ;) podaj rozmiary mama ma omege:)[/QUOTE] to są 197/15 ....do busa raczej.....kurcze dokładnie nie pamiętam muszę jutro zadzwonić do warsztatu gdzie znajomy miał je sprzedać Quote
lolka Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='magda z.']Aga ponowię pytanie-nasza rocia w schronie nadal? Bo nie wiem czy jej allegro odświeżyć.[/QUOTE] no ciotka cholercia dzisiaj rozmawiałam z Kazikiem ze trzy razyi na śmierc zapomnialam o rottce......musze spisac na kartce chyba zestaw pytań i dopiero dzwonic bo co rusz o czymnś zapominam wiem tylko że niunia po operacji czuje się wysmienicie...... i niestety chcyba za dwa ssczeniaki lada momemnt z bogatyni dojadą :( Quote
daria1990 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='lolka']to są 197/15 ....do busa raczej.....kurcze dokładnie nie pamiętam muszę jutro zadzwonić do warsztatu gdzie znajomy miał je sprzedać[/QUOTE] pytałam mamuśki ale tato w zeszły tydzień zamówił już:( a to i tak nie te, raczej, aż takich jak w busie to ona opon nie ma:) Quote
dorota k. Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Aga, mamy szkołę, która w styczniu będzie zbierała na schroo . Pozwoliłam sobie podać dziewczynie nr telefonu kierownika:oops: mam nadzieję, że mnie nie zamor...:oops: Quote
Seaside Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Aga - mam fajną dziewczynę z bolec.info (Seidhe) która chce zaoferować tymczas jakiemuś kociakowi ze schroniska Możnaby było w ten sposób izolowac pojedyńcze kociambry, doleczać, szczepić i w razie ewentualnego domku w Niemczech np wysyłąć Joannie (jeśliby się zgodziłą oczywiście :) ) Miałybyśmy pewność że koty są zdrowe jadąc do sąsiadów Ja pomagałąbym jej w ogłoszeniach na miejscu Może udałoby się pomóc trochę tym kociakom :( Reasumując - mogę dać jej Twój nr telefonu? Bo jak tak będę pośredniczyć mailowo to z moim stanem umysłu bałaganu narobię ;) Określiłaby jakiego kotka może wziąść. Moja kuzynka w Poznaniu od lat jest DT dla schroniskowców, sama ma 3 swoje więc wiem, że to czasem niestety nie da się tak pierwszego z brzegu :( O koty w Bolesłąwcu aż tak bardzo się nie martwię - Stowarzyszenie podobno działa prężnie w temacie :diabloti: Quote
dorota k. Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Aga pewnie zajęta szczeniorką. Nie dziwię się - jak trochę ochłonie na pewno się odezwie:lol: Aga daj znać coś o nowym domku małej:oops: Quote
Seaside Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 jesooo jak namieszałam :flaming:- Seidhe włąśnie odpisała, że chodzi jej o psiaka tym razem Nie wiem co ja z tymi kotami... może dlatego że ona zajmuje się włąśnie nimi - dziśiaj jej dom opuściłą włąśnie kocia tymczasowiczka Gadam z laską od rana i dopiero teraz na tyle sprecyzowałąm swoje myśli, że biedna załapałą, że coś mi się popieprzyło :wallbash: poddaję się - chyba chwilowo powinna zrobić przerwę :chaos: Quote
dorota k. Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Jagódka! Ty nie możesz teraz nerwów przeżywać!!!!! Musisz być spokojna! A kto to ta babka? Może nszego Ramzeska weźmie? Tylko nie wiem, co z nim dalej:oops: Nie jestem pewna , czy Joanna by go wzięła:oops: Wielkie buziole dla Ciebie i Hani:loveu::loveu::loveu: Quote
Shawnee Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Seaside, ja szukam TD dla kotow, jakby kogos znalasz, to prosze do mnie !!!! Quote
magda z. Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 allegro ma szczenię od Beaty, lalka, nie wiem dalej co z rotką, nie wiem tez czy seaside odnowiła miksa naszego i więźnia Quote
Seaside Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='Shawnee']Seaside, ja szukam TD dla kotow, jakby kogos znalasz, to prosze do mnie !!!![/QUOTE] Joasiu mi się marzy żeby schroniskowce wyjeżdżały, ale nie wiem na ile jest możliwe ich leczenie i szczepienie w warunkach schroniska To Aga się musi wypowiedzieć :( A więzień ma aktualne allegro i podhalanka, nie kojarzę co to nasz mix - terrierka? Madziu ze mną to teraz drukowanymi :D Quote
magda z. Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 zaraz Ci ją pokażę;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/174064-Terrier-walijski-mix-mA-oda-sunia-szuka-domu[/url] schron chyba nie ma na to zbyt dużo kasy, teraz musimy nazbierać na sterylkę podhalanki, ja z bazarkami najwcześniej za 2 tygodnie ruszę, nie wiem jak stoimy za operację tej małej, której watek podałam Quote
Seaside Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 aaa no to pewnie że mam ją na allegro - tylko mogło się skończyć na dniach - zaraz sprawdzę i w razie co odnowię. Na razie tyle mogę z bazarkami się boję ruszać - bo może być kiepsko jak będę musiała z dogo zniknąć :/ Quote
Recommended Posts