Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jest szansa że podhalanka Saga pojedzie pod warszawę .....póki co jestem na etapie uzgadniania, potem spotkanie przedadopcyjne i wyszukanie transportu...całe szczęscie facio jest w stanie pokryc choc częsciowo koszt transportu....trzymajcie kciukasy

Posted

[quote name='Seaside']To tylko Aga daj znać kiedy allegro zdjąć :) Trzymam kciuki![/QUOTE]
ja Ci nie chciałam mówić, ale dziewczyny od podhalanów zrobiły jej jeszce jedną aukcję;) Buziaki dla Hani i niech grzecznie siedzi w brzuszku

Posted

To dobrze - im więcej reklamy tym lepiej :evil_lol: byle chałupa sie znalazła :)
A Hania siedzi na razie grzecznie - strachu tylko troche posiała - moze jeszcze z tydzień przetrzymamy ;)

Posted

[quote name='Seaside']To dobrze - im więcej reklamy tym lepiej :evil_lol: byle chałupa sie znalazła :)
A Hania siedzi na razie grzecznie - strachu tylko troche posiała - moze jeszcze z tydzień przetrzymamy ;)[/QUOTE]

Grzeczna Hania, mama sie uspokoiła to dzidzia też mniej szaleje. Niech poczeka do 6 grudnia chociaż:) Idę poszukać czy mam jeszce jakies foty tej małej terrierki, gratuluję kubka i to co za co:)

Posted

no cos mnie tkneło a właściwe Beata mnie nastraszyła i zadzwoniłam dzisiaj do tego facia od Podhalanki z radosna informacją, że juz będzie miał o jedno zmartwienie mniej bo sunia na dniach na sterylke leci....oczywiście zagrałam va bank bo nic takiego sie nie zdarzy....i co sie okazalo!!!!!....facet zupełnie zmienił front rozmowy, on ją chciał na szczeniaczki :(

Jagódka trzymaj sie dzielnie

Posted

[quote name='lolka']no cos mnie tkneło a właściwe Beata mnie nastraszyła i zadzwoniłam dzisiaj do tego facia od Podhalanki z radosna informacją, że juz będzie miał o jedno zmartwienie mniej bo sunia na dniach na sterylke leci....oczywiście zagrałam va bank bo nic takiego sie nie zdarzy....i co sie okazalo!!!!!....facet zupełnie zmienił front rozmowy, on ją chciał na szczeniaczki :(

Jagódka trzymaj sie dzielnie[/QUOTE]

Tak trzeba chyba robić coraz częściej:diabloti: bo niestety rozmnażaczy multum. Dobrze go załatwiłaś:evil_lol:

Posted

[url]http://www.allegro.pl/item817874694_mix_owczarek_szetlandzki_mlody_szczeniak.html[/url]

podmieniłam naszego Pręgiego, co poszedł dzisiaj z przechowalni, zacytowałam Ciebie lolka, bo ja nie mam koncepcji, metodologia mnie zżera.

Posted

Dziewczyny! Sorki nie daję rady z natłokiem informacji! Czyli co z Podhalanka? Dom do du...? się okazał?
Aga, a jak szczeniorka? Ma jakieś imię?
Jagódka i Hania - Trzymajcie się Kochane Dziewczyny!!!!!

Posted

[quote name='dorota k.']Dziewczyny! Sorki nie daję rady z natłokiem informacji! Czyli co z Podhalanka? Dom do du...? się okazał?
Jagódka i Hania - Trzymajcie się Kochane Dziewczyny!!!!![/QUOTE]

podhalanka nadal zostaje, szczeniorka u Agi, foksia po sterylce, dom jakby jest, mała po operacji przepukliny i sterylce-rita zrobiła ogłoszenia dla niej.

Posted

[quote name='dorota k.']Dziewczyny! Sorki nie daję rady z natłokiem informacji! Czyli co z Podhalanka? Dom do du...? się okazał?
Jagódka i Hania - Trzymajcie się Kochane Dziewczyny!!!!![/QUOTE]

szczeniorka nadal u mnie....ochrzciłam ja chwilowo na Lusi- Luśka- Lusesita, jest już w pełni adopcyjna......jest taka kochaniutka, ze chyba umrę po jej oddaniu, szukałam jej domu tu na miejscu aby miec ją w przyszłosci na oku ale niestety nie wypaliło, rozmyslili się ludziska......niestety musze jej szukac domu przez ogłoszenia i pójdzie do obcych ludzi, chyba tego nie przezyję......

a foksterierka co była w hotelu dzisiaj tez pojechała do nowego super domku, ......... na hotelikach zostali nam Semir i Lala :(

najważniejsze ze Bethowen znalazł dom i ta jhaki ho ho....wymarzony dosłownie......będzie w końcu szczęsliwy, kochane chłopisko

myslę ze należałoby się zając tez suniami CC...facet z poznania to już chcyba olał panny a nikogo innego na oku niet

facet od podhalanki to dziad borowy sie okazał....już ostrzegłam dziewczyny od podhalanów aby uwazały bo on na pewno będzie nadal szuakał innej suni

Posted

[quote name='Seaside']Aga brawo!!!! Nieźle go załątwiłąś :diabloti: :mad:

Jeszcze raz wielkie dzięki dla Magdy i Dorotki za pomoc dziś w kociej sprawie :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Jagoda a kiedy będziesz miała dzidzię?

Posted

[quote name='lolka']szczeniorka nadal u mnie....ochrzciłam ja chwilowo na Lusi- Luśka- Lusesita, jest już w pełni adopcyjna......jest taka kochaniutka, ze chyba umrę po jej oddaniu, szukałam jej domu tu na miejscu aby miec ją w przyszłosci na oku ale niestety nie wypaliło, rozmyslili się ludziska......niestety musze jej szukac domu przez ogłoszenia i pójdzie do obcych ludzi, chyba tego nie przezyję......
[/QUOTE]

Lolka, ja mam miejsce dla szczeniaka!!! Nie szukaj domku...
masz e-mail.

Posted

[quote name='lolka']Jagoda a kiedy będziesz miała dzidzię?[/QUOTE]
planowo miało być na 20 grudzień ale małpa mała pcha się od dwóch tygodni uparcie na ten głupi świat, więc polegujemy, żeby trochę przeciągnąć... Jakby było sie do czego śpieszyć... ;)

Posted

Nie wiem bo ponowemu jeszcze nie wstawiałam ! Magducha będzie wiedziała, ale Ona pewno jeszcze z Wrocka nie ściągnęła.
Aga a wiadomo jak ta mix rotka?
Luśka trafi do Joanny?

Posted

[quote name='dorota k.']Nie wiem bo ponowemu jeszcze nie wstawiałam ! Magducha będzie wiedziała, ale Ona pewno jeszcze z Wrocka nie ściągnęła.
Aga a wiadomo jak ta mix rotka?
Luśka trafi do Joanny?[/QUOTE]

nie wiem co z rottką...jutro sie dowiem
aa z Luska to bedzie dramat.......ja po prostu nie wiem co robić, tak sie boję ja oddać komuś kogo nie znam...ona taka delikatniusia
a wogóle ciotka mojego Tzta ktora ma hodowle jack ruusel tyerrierów napisala mi że Luśka to person russel terrier, a przynajmniej bardzo w typie......no w szoku jestem

wstawiłabym jej fotki ale cholera nie moge,

Posted

[quote name='dorota k.']Jak się boisz to .... może zostanie?????? :):):)
zaraz sprawdzam co to russel terrier?????[/QUOTE]

jakby to odemnie zależało to zastawiłabym moja malinkę...ale niestety muszę iść na kompromisy...

[URL]http://images8.fotosik.pl/132/02032ce9a9e43b87.jpg[/URL]

[URL]http://images6.fotosik.pl/573/41d9ca0922fc0533med.jpg[/URL]

Posted

Wiem! Tak sobie sprawdzałam tą rasę, że mnie z dogo na moment wywaliło! I faktycznie jest podobieństwo! Ale ona słodziutka :) A pamiętam ją taką przerażoną, że bała się poruszyć!

Posted

allegro foksi zajął szczylek od Beaty, co go chcieli już jedni pocztą dostać-Aga Wam kiedyś opowie:evil_lol:

Czekam na info czy małej rotce odnowić, lalce też zrobię, ale nie dzisiaj, jutro rano, bo zaraz do bibliografii idę:oops: