magda z. Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 odszedł Hektor:placz: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111496[/url] jeden z pierwszych psów jakie wypatrzyłam w Dłużynie, gdy byłam tam pierwszy raz Quote
magda z. Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [quote name='Seaside']na wszelki wypadek york jeszcze na allegro ;) Jutro zrobię to zaległe dla terrierka - mąż mnie porwał na weekend i byłąm odcięta od netu Szczerze to dziewczyny tyle psów ostatnio podrzuciły że się gubię na maksa - Magda ja liczę na Ciebie jako koordynującego i rozkazującego ;) Pisz tylko co mam ogłąszać :)[/QUOTE] to zamień tylko allgero tego czarnulka z b-ca na terrierka naszego "więźnia", bo czarny poszdł w ostatniej chwili do adopcji przed wywozem. Czyli york nadal ogłaszany z oponami mówiła mi tez koleżanka, że można do zakładu sprzedać, bo oni np tak kupili swoje. Będę się pytać:) Quote
Seaside Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Magda chyba coś wykrakałaś - od godziny przerabiałam to allegro, dostawiłam już do Więźnia Włodzia, obrobiłam super, no i przy podmiance zdjęć wszystko mi pieprzło :angryy::angryy::angryy::angryy: Muszę spasować na chwilę, bo rozwalę komputer A takie allegro ładne było :placz::placz::placz: Quote
magda z. Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [quote name='Seaside']Magda chyba coś wykrakałaś - od godziny przerabiałam to allegro, dostawiłam już do Więźnia Włodzia, obrobiłam super, no i przy podmiance zdjęć wszystko mi pieprzło :angryy::angryy::angryy::angryy: Muszę spasować na chwilę bo rozwalę komputer A takie allegro ąłdne było :placz::placz::placz:[/QUOTE] nie chciałam:oops::oops: pamiętam tylko, że foty i miniaturze zmieniają sie później i przez conajmniej kilka godzin jest ta wcześniejsza:shake: tzrymam kciuki i proszę się nie denerwować, bo Haneczka w pęcherz Ci wyciągnie z nóżki:diabloti: Nie możesz teraz poddawać się emocjom-dzidzia najważniesza Quote
magda z. Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [quote name='lolka']wystawiłam te gumy na jelonce.com za 400 zł , zobaczymy co z tego wyjdzie a jutro mój TZ jedzie do zaprzyjaźnionego warsztatu, może uda się je tam sprzedać:hmmmm: a przy okazji wertowania cen opon:roll: natknęłam się na ten portal jeloka.com i pomyslałam że i tam można by było ogłaszać nasze bidy[/QUOTE] Aga a daj mi foty, bo mój kolega ma w pracy busa, niby zimówki mają i letnie są im potzrebne, ale jak będzie okazja to szef pomyśli;) Quote
magda z. Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 odszedł nasz maksi york:-(['][']['] umarł dzisiaj tak po prostu, nie wiadomo dlaczego; pod koniec tygodnia miał pojechać do domu pod w-w co to dzisiaj za dzień takich wiadomości:placz: seaside zmień proszę też jego allegro, może na tę podhalankę, tylko nie pisz proszę gdzie jest Quote
Seaside Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Seaside Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Magda zgubiłam link do zdjęć włodka - emira :( masz gdzieś na podorędziu? Nie mogę przeżyć tego yorka :( Quote
magda z. Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [quote name='Seaside']Magda zgubiłam link do zdjęć włodka - emira :( masz gdzieś na podorędziu? Nie mogę przeżyć tego yorka :([/QUOTE] york i Hektor również['], ale Hektor przynajmniej cieszył się domem od roku, a maluch nie zdążył. York był chyba w najlepszym miejscu, na mini wybiegu za budynkiem, same małe psy, trawa, kilka budek do wyboru. tutaj jest Włodek [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104097&page=13[/url] Quote
Seaside Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Więzień [B][URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=792156494[/URL][/B] Quote
lolka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='Seaside']Więzień [B][URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=792156494[/URL][/B][/QUOTE] hahaha przesympatyczne ogłoszenie, zabawne.....ten więzień mnie do łez doprowadził dzieki Jagódka:loveu: Quote
lolka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Rozliczanko: za chwilkę też uzupełnię 12 post [B]- 310 zł wypłata na hotelik Semira - listopad - 81 zł Bethowena przeksiegowanie na skarpetę Becia....[COLOR=DimGray]dziewczyny będe go rozliczała oddzielnie na jego watku bo inaczej zwariuję z tymi słupkami[/COLOR]:roll: + 16 zł wpłata od Seaside - bazarek nieopisany na kogo więc wrzuciłam na ogólne:eviltong: .......................... [COLOR=DarkRed]razem: 108 zł 81 zł Semir 27 zł ogólna skarpeta[/COLOR][/B] jedynie wspomnę że na Bethowena jest w tej chwili 196 zł (brakuje 204 zł ale czekam na pieniązki od Ketuni), dobrze że kochana ciotka Beata załozyła za okres 26.01 - 26.11 Quote
Seaside Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Mam trochę mało danych - potrzebuję wieku suni i trochę więcej o jej charakterze [B][URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=791324743[/URL][/B] Quote
lolka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='Seaside']Mam trochę mało danych - potrzebuję wieku suni i trochę więcej o jej charakterze [B][URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=791324743[/URL][/B][/QUOTE] jedyne co mogę powiedzieć to, że sunia jest do obcych nieufna i potrafi dziabnąć......jak już kogoś pozna to jest łagodna do psiaków nie za bardzo do kotów nie wiadomo do dzieci nie wiadomo większość czasu spi rozłożona jak sledź nic więcej o niej nie wiem:oops: Quote
Seaside Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='lolka']hahaha przesympatyczne ogłoszenie, zabawne.....ten więzień mnie do łez doprowadził[/QUOTE] Było lepsze ale mi zżarło za 1 razem i teraz polot mnie już opuścił....:/ w domu jeszcze dokleję zdjęcia w tekście i tu i u podhalanki, bo w pracy coś mi nie działa... A te 16 zł może pójść tam gdzie będzie brakowało Nie mogę kurcze przeżyć tego yorka :( co się mogło zadziać? :( Quote
lolka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='Seaside']Było lepsze ale mi zżarło za 1 razem i teraz polot mnie już opuścił....:/ w domu jeszcze dokleję zdjęcia w tekście i tu i u podhalanki, bo w pracy coś mi nie działa... A te 16 zł może pójść tam gdzie będzie brakowało Nie mogę kurcze przeżyć tego yorka :( co się mogło zadziać? :([/QUOTE] nie wiem sama jestem załamana:-(............no niby nic nie wskazywało na żadną chorobę, może serducho wysiadło:-( ......one tam są takie nieszczęśliwe, jak ktoś przychodzi i się nimi zajmuje to skaczą, piruety robią, cieszą się ale przecież większość czasu są same - nieszczęśliwe, płaczą.....my tego nie widzimy a one umierają z rozpaczy Quote
leni356 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='lolka']nie wiem sama jestem załamana:-(............no niby nic nie wskazywało na żadną chorobę, może serducho wysiadło:-( ......one tam są takie nieszczęśliwe, jak ktoś przychodzi i się nimi zajmuje to skaczą, piruety robią, cieszą się ale przecież większość czasu są same - nieszczęśliwe, płaczą.....my tego nie widzimy a one umierają z rozpaczy[/QUOTE] O nie :placz::placz: on był taki cudowny :-( Quote
magda z. Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=148963[/url] i Heban też dzisiaj odszedł['] to chyba jeden z naszych gorszych dni, trzy psy:placz: Quote
Seaside Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 nieee no Magda proszę Cię... :placz::placz::placz::placz: Co za cholerny cholerny psi los :placz::placz::placz::placz: Quote
lolka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 dziewczyny istnieje opcja że nastapiła straszna pomyłka i York żyje, nie chce zapeszać ale po rozmowie z Beatą mam wrażenie że pracownicy sie pomylili Magda masz jego czipa??? musze to sprawdzic a nie wiem teraz jak wytłumaczyć o jakiego psiaka mi chodzi Quote
dorota k. Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Matko czekamy na dalsze wieści. Pogrzebałam wstecz w postach nr czipa przy yorku 390257. Quote
magda z. Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Aga już działa, bo najprawdopodobniej odszedł ten szczotek mały, którego widziałyśmy jak odjeżdżałyśmy ten tutaj: [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/5a055e2fa4568430.html"][IMG]http://images46.fotosik.pl/217/5a055e2fa4568430med.jpg[/IMG][/URL] Quote
Seaside Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 pisałyście, że on osowiały był... Może chory biedak :( Sprawdźcie to koniecznie. I co z tym domkiem we Wrocławiu? Aktualne? Bo ja już kurde allegro zmieniłam :oops: Quote
magda z. Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='Seaside']pisałyście, że on osowiały był... Może chory biedak :( Sprawdźcie to koniecznie. I co z tym domkiem we Wrocławiu? Aktualne? Bo ja już kurde allegro zmieniłam :oops:[/QUOTE] dom chyba będzie aktualny, bo lolka zdążyła mi na szybko powiedzieć, że pani juz opłakała naszego yorka. Quote
lolka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 jesoo ale zamieszanie z tym makro Yorkiem ....on żyje i ma się dobrze, babeczka z wrocławia nadal chciałaby go wziąć ale nie weźmie bo on już ma dom.....z tego wrocławia i tak by nic nie wyszło bo Yorczek gania koty:roll:.......zamieszania jak sto dwa ale z dobrym zakończeniem chociaż rozmawiałam z kierownikiem na temat takich zawirowań i mamy opcje wyjściową.....wszystkie ogłaszane psiaki musimy zgłaszać do kierownika z nr czipów a on co kilka dni będzie nas informował czy one nadal są czy zostały adoptowane......to najrozsądniejszy pomysł aby na przyszłośc uniknąc takich pomyłek Quote
Recommended Posts