Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lolka']ja teraz zachodzę w głowę czy ten o którego się pytasz to nie ten ze zdjęcia po odrośnięciu kudełków

kurcze pogubiłam się...muszę odnaleźć ich czipy

[/QUOTE]

Jest chętna do adopcji tego kudłatego, dziś sprawdziłam domek

[url]http://images8.fotosik.pl/111/75f3d17c88abafdcmed.jpg[/url]

Pytanie ile on ma lat mniej więcej? czy choruje bądź chorował? i czy jest łagodny - w domu jest często wizytujące 2-letnie dziecko

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='leni356']Jest chętna do adopcji tego kudłatego, dziś sprawdziłam domek

[URL]http://images8.fotosik.pl/111/75f3d17c88abafdcmed.jpg[/URL]

Pytanie ile on ma lat mniej więcej? czy choruje bądź chorował? i czy jest łagodny - w domu jest często wizytujące 2-letnie dziecko[/QUOTE]

Leni psiak ma 3 lata i jest zdrowy, do ludzi mega łagodny
widziałam jak gryzł się z psiakiem ale na zasadzie obrony, rudzielec go atakował
nie wiem jedynie jak się zachowuje w stosunku do kotów.....
a powiedz mi skąd Ci ludzie są? bo jak straszliwie daleko to mam wstępnie chętną spod wrocławia, tylko w tym przypadku muszę sprawdzić reakcję na koty

Posted

[quote name='lolka']Leni psiak ma 3 lata i jest zdrowy, do ludzi mega łagodny
widziałam jak gryzł się z psiakiem ale na zasadzie obrony, rudzielec go atakował
nie wiem jedynie jak się zachowuje w stosunku do kotów.....
a powiedz mi skąd Ci ludzie są? bo jak straszliwie daleko to mam wstępnie chętną spod wrocławia, tylko w tym przypadku muszę sprawdzić reakcję na koty[/QUOTE]

Warszawa..

Posted

To przesyłam dziewczynie te dodatkowe informacje i czekam na jej decyzję. Podobają jej się 3 kudłacze, w sumie to chciałaby najłagodniejszego wybrać,tak żeby z dzieckiem nie było problemu

Posted

[quote name='lolka']ło matko to od nas 6 godzin w jedna stronę, nie dam rady go dowieźć:-([/QUOTE]

Ze schroniska w Rudzie ŚŁ. ma jechać piesek do Łodzi albo nawet do Warszawy, jak się uda. Może można by to połączyć jakby co.

Posted

to na razie czekamy na info od leni, którego psa wybierze zainteresowana. Jednak ze względu a dziecko zawsze najlepiej sprawdzić, jak pies jest blisko. z drugiej strony miłość do psa przekracza granice rozsądku i wozimy futrzaki po całym kraju:diabloti:

Posted

[B]Dziewczyna zdecydowała się na kudłacza [/B]- czy w takim razie można załatwiać transport? Domek sprawdzony, jest super :thumbs: Będę mieć stały kontakt i info o piesku

Posted

na wszelki wypadek york jeszcze na allegro ;)

Jutro zrobię to zaległe dla terrierka - mąż mnie porwał na weekend i byłąm odcięta od netu
Szczerze to dziewczyny tyle psów ostatnio podrzuciły że się gubię na maksa - Magda ja liczę na Ciebie jako koordynującego i rozkazującego ;)
Pisz tylko co mam ogłąszać :)

Posted

[B]Witajcie, [/B]

[B]pilnie poszukuje osoby, która wykona wizytę przedadopcyjną w miejscowości KOPACZÓW KOŁO BOGATYNII. Jeśli ktoś się zdecyduje, a będzie musiał tam daleko dojechać, to zwrócimy koszty paliwa. PILNA SPRAWA!!!!![/B] [B]Proszę o kontakt na PW.[/B]

Posted

Niestety za długo to trwa i dziewczyna zdecydowała się na innego. Nie dziwię się w sumie, bo jej już 2 psy na które była zdecydowana umknęły sprzed nosa, nie chciałaby kolejnego rozczarowania. Mam nadzieję że Tofik szybko znajdzie domek

Posted

[COLOR=DarkRed][B][SIZE=5][COLOR=Blue]!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE]
dziewczyny dostaliśmy od sponsora na psiaki cztery OPONY ZIMOWE:roll: .....nie wystawię ich na bazarku bo byłyby ogromne koszty przesyłki
postarajmy się je sprzedać na miejscu....więc proszę popytajcie wszystkich faciów w pobliżu czy nie chcieliby lub nie znają kogoś kto by zechciał je kupić
jaka ich rynkowa cena to ok 100 zł za sztukę

[COLOR=Red]są to:
prawdopodobnie opony do busa
KRISTA VAN - FULDA
M+S 195/70R15 970
w bardzo dobrym stanie[/COLOR][/B][/COLOR]

będę też miała kolejny zestaw:cool3:

Posted

[quote name='leni356']Niestety za długo to trwa i dziewczyna zdecydowała się na innego. Nie dziwię się w sumie, bo jej już 2 psy na które była zdecydowana umknęły sprzed nosa, nie chciałaby kolejnego rozczarowania. Mam nadzieję że Tofik szybko znajdzie domek[/QUOTE]

Leni bardzo mi przykro że wybrała innego.....ale my nie jesteśmy w stanie zorganizować transportu w tak krótkim czasie, za mało nas a do tego nie mamy nikogo kto by nam pomógł w dowozach psiaków:-(

Posted

[quote name='lolka']Leni bardzo mi przykro że wybrała innego.....ale my nie jesteśmy w stanie zorganizować transportu w tak krótkim czasie, za mało nas a do tego nie mamy nikogo kto by nam pomógł w dowozach psiaków:-([/QUOTE]

Nie chodziło o transport, to bym sama znalazła, tylko o jakąkolwiek rezerwację psiaka, dziewczyna się boi nastawić na psiaka i znowu rozczarować, a pisałyście że jest też chętna pani z Wro. Także trzymam kciuki.
A Mopek ma szansę na transport do niej w tym tygodniu.

Posted

[quote name='obraczus87'][B]Witajcie, [/B]

[B]pilnie poszukuje osoby, która wykona wizytę przedadopcyjną w miejscowości KOPACZÓW KOŁO BOGATYNII. Jeśli ktoś się zdecyduje, a będzie musiał tam daleko dojechać, to zwrócimy koszty paliwa. PILNA SPRAWA!!!!![/B] [B]Proszę o kontakt na PW.[/B][/QUOTE]

przesłałam PW

Posted

[quote name='leni356']Nie chodziło o transport, to bym sama znalazła, tylko o jakąkolwiek rezerwację psiaka, dziewczyna się boi nastawić na psiaka i znowu rozczarować, a pisałyście że jest też chętna pani z Wro. Także trzymam kciuki.
A Mopek ma szansę na transport do niej w tym tygodniu.[/QUOTE]

to nie tylko transport w sumie chodzi......przez telefon ciężko mi rezerwować psiaki....tym bardziej te nierzucające się w oczy....pracownicy często się gubią lub mylą a czip tez niewiele pomaga bo psiaki są przerzucane w boksach.....więc musiałabym po niego jechać , nie dałam rady:-(

Posted

[quote name='Seaside']Aga - głowa do góry - z jego urokiem osobistym znajdziemy chałupkę w okolicy ;)[/QUOTE]

Jagoda pytaj o opony pliss, one ponoć do busa są i w bardzo dobrym stanie..... cena 100 zł za sztukę jest ok ale nawet jak sprzedamy za 80 zł to będzie 320 zł w skarpecie:cool3::cool3:

Posted

Jeśli chodzi o transport to ja na bliższe odległości mogę, bo na dalsze to nie nadzwyczajny ze mnie kierowiec a i czasem dysponuję w zasadzie tylko w weekendy:oops:. Lolka możemy dać ogłoszenie o oponach na naszych portalach ale czy sam rozmiar wystarczy i trzeba podać jakiś telefon lub coś:lol:

Posted

wystawiłam te gumy na jelonce.com za 400 zł , zobaczymy co z tego wyjdzie a jutro mój TZ jedzie do zaprzyjaźnionego warsztatu, może uda się je tam sprzedać:hmmmm:

a przy okazji wertowania cen opon:roll: natknęłam się na ten portal jeloka.com i pomyslałam że i tam można by było ogłaszać nasze bidy