Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magda:loveu:, Jagoda:loveu:.....kochane jesteście......
hm to i ja muszę się wziąć do roboty:mad:.....nie ma co choć kilka groszy na bazarkach uzbierać

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='lolka']Magda:loveu:, Jagoda:loveu:.....kochane jesteście......
hm to i ja muszę się wziąć do roboty:mad:.....nie ma co choć kilka groszy na bazarkach uzbierać[/QUOTE]
przestań, ja to tylko logistycznie i fotograficznie sie spełniam, nie mam jak walczyć z ogłoszeniami:oops: a trzeba reklamować, mam takie spostrzeżenia po b-ckim wątku, ze psy które były na allegro idą zdecydowanie szybciej, lokalne portale to w zasadzie kropla w morzu; przynajmniej jeśli chodzi o psy. na doga ponad 100zł już mamy, bazaros ise w poniedziałek kończy. Jagoda dzielna jest i jeszcze mnie nie pobiła za dyrygowanie:oops: jak przesadzam to możesz lać:razz:

Posted

[quote name='lolka']jesoo ale się pomyliłam:oops:....w ogólnej skarpecie mamy 11 zł a nie 9 zł .....kurde 2 zł przez roztargnienie bym zdefraudowała[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja nie wiem, jak my Ci to podarujemy:loveu::loveu:

Posted

[quote name='magda z.']jeszcze mnie nie pobiła za dyrygowanie:oops: jak przesadzam to możesz lać:razz:[/QUOTE]
Kochana - ja bez dyrygowania już teraz w ogóle nie funkcjonuję. :diabloti: mam taki kołowrót w głowie, że niedługo z roztargnienia na golasa na ulicę wyjdę :diabloti:

Tylko musicie mi wybaczyć poślizgi czasowe - nie mogę nijak skoordynować wszystkiego naraz. Mam nadzieję, że mi to wkrótce przejdzie :roll:

Posted

a jakbyście słyszały że ktoś chciałby taką królewnę to krzyczcie głośno......bo ja to na zawał zejdę jak będę musiała ją oddać zupełnie obcym ludziom

[IMG]http://images6.fotosik.pl/554/eaeb0cfbc431dbf4med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images6.fotosik.pl/554/5fbf64efbee4c61bmed.jpg[/IMG]

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13337663#post13337663[/url]

tam malwi opisała włodzia, ja myślę, ze możemy go podłączyć-nie jest łatwym psem, ale może uda się nam dwa szorstki do domów posłać;)

Posted

[url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=791324743[/url]

to ja wrzucę, Daria jakbyś mogła w ten sposób zrobić allegro dla rudego to będziemy wdzięczne, seaside się nie pogniewa za skopiowanie szablonu-chyba:loveu:

Posted

chetnie zrobie i rudego i podchalanke:) ale takiego talentu nie mam :)
moje gg: 6006864.
seaside podpowiedz mi prosze jak wrzucasz takie ramki i fotosy w tekst aukcji bo u mnie z html nie za dobrze:oops:

Posted

DAria ja najzwyczajniej w świecie wlazłąm na czyjąś aukcję która mi się spodobała - zaznaczyłam tekst i wkleiłam do swojego ogłoszenia :eviltong: :evil_lol:
Zmieniam teraz tylko dane psów, wciąż nie mając bladego pojęcia jak się tworzy takie ładne ramki :cool1:

A fotosy w tekście umieszczam kopiując zdjęcia z wątków dogo :)
na zwykły chłopski rozum - zaznaczam, daję kopiuj i w odpowiednie miejsce wklej
Taki to ze mnie specjalista od siedmiu boleści ;)

Posted

[quote name='magda z.']co to za wysyp:shake: wiadomo jak ze zdrowiem?[/QUOTE]

uf uf całe szczęście fundacja dogów go zabiera bo to ponoć chude jak wiórek i w schronisku by zamarzło.....a dodatkowo łakomy kąsek dla pseudo

Posted

[quote name='lolka']uf uf całe szczęście fundacja dogów go zabiera bo to ponoć chude jak wiórek i w schronisku by zamarzło.....a dodatkowo łakomy kąsek dla pseudo[/QUOTE]
superowo, co tych ludzi tak wzięło na te dogi, przecież wiadomo, ze to wymaga wiele jedzenia i ogólnie to krówki takie wielkie. I jeszcze tak po prostu wyrzucić:mad: Super, ze dogi go zabiorą, jeszcze niech się Heban pozbiera i może się tydzień zakończy lepiej niż zaczął. A nasz maksi york to bije rekordy popularności;) dzwonił już ktoś?

Posted

[quote name='magda z.']superowo, co tych ludzi tak wzięło na te dogi, przecież wiadomo, ze to wymaga wiele jedzenia i ogólnie to krówki takie wielkie. I jeszcze tak po prostu wyrzucić:mad: Super, ze dogi go zabiorą, jeszcze niech się Heban pozbiera i może się tydzień zakończy lepiej niż zaczął. A nasz maksi york to bije rekordy popularności;) dzwonił już ktoś?[/QUOTE]

poważnie?? a gdzie bije te rekordy bo nikt nie dzwonił

rozmawiałam tylko z babką co chce pudla giganta i z drugą co ma chęć na naszego rottka dla swojej suni na szczeniaczki:angryy:

Posted

[quote name='lolka']poważnie?? a gdzie bije te rekordy bo nikt nie dzwonił

rozmawiałam tylko z babką co chce pudla giganta i z drugą co ma chęć na naszego rottka dla swojej suni na szczeniaczki:angryy:[/QUOTE]
na allegro jest niecałą dobę i około 190 wejść-niektóre psy to tyle mają po 2 tygodniach:roll: Nie pisałyśmy gdzie jest, tylko tyle, że dolny śląsk, aby nam go nie zabrali tajniakiem:diabloti:
a co z rottkami, na razie nie jadą? Tych rozmnażaczy to bym pobiła, a pudligigantów chyba ogólnie jest mało-mam w subskrypcjach wątek o nich w potzrebie i kiedyś chyba ktoś się pytał.

Posted

[quote name='magda z.']na allegro jest niecałą dobę i około 190 wejść-niektóre psy to tyle mają po 2 tygodniach:roll: Nie pisałyśmy gdzie jest, tylko tyle, że dolny śląsk, aby nam go nie zabrali tajniakiem:diabloti:
a co z rottkami, na razie nie jadą? Tych rozmnażaczy to bym pobiła, a pudligigantów chyba ogólnie jest mało-mam w subskrypcjach wątek o nich w potzrebie i kiedyś chyba ktoś się pytał.[/QUOTE]

kurcze nikt nie dzwonił

a ten pudel jest superaśny, ma tylko jeden defekt....łapę do operacji.....koszt 300 zł których oczywiście nie ma.....całe szczęscie ma załatwiany dom w Niemczech gdzie przyszli właściciele sami sfinansują operację i powiem że jest takowy na oku:cool3: a ta babeczka co o niego pytała chce zdrowego i z zabezpieczeniami typu: jak źle zareaguje na dzieciaka to spowrotem wraca do nas....a jest z poznania i aż strach ryzykować bo jesli okaże się że nie przypadnie jej do gustu na żywo to tradycyjnie powie że na dzieciaka warknął.....już to przerabiałam ze spanielem, pamietasz jaka była wtedy afera?!

Posted

[quote name='lolka']kurcze nikt nie dzwonił

a ten pudel jest superaśny, ma tylko jeden defekt....łapę do operacji.....koszt 300 zł których oczywiście nie ma.....całe szczęscie ma załatwiany dom w Niemczech gdzie przyszli właściciele sami sfinansują operację i powiem że jest takowy na oku:cool3: a ta babeczka co o niego pytała chce zdrowego i z zabezpieczeniami typu: jak źle zareaguje na dzieciaka to spowrotem wraca do nas....a jest z poznania i aż strach ryzykować bo jesli okaże się że nie przypadnie jej do gustu na żywo to tradycyjnie powie że na dzieciaka warknął.....już to przerabiałam ze spanielem, pamietasz jaka była wtedy afera?![/QUOTE]
Popieram Twoją decyzję w 100%, na takie warunki to ona niech sobie kupi małego, a jak jest chętny dom z opcją zabiegu to super. Takim co wymyslają ja już w ogóle psów nie polecam żadnych, bo za chwilę przyjdą i będą marudzić. Bierze się z dobrodziejstwem inwentarza, bo jak kupi od pseudo to tak nie płacze po mieście, że musi leczyć, a jak zaadoptuje i cos nie tak to awantura na 100 fajerwerek:mad: Dobra decyzja, niech jedzie i uczy się szczekać po niemiecku:p
a z maksi yorkiem to pewnie zaczną dzownić, super wyglada-wczoraj obiektywnie mu się przyjrzała i doszłam do wniosku, ze chyba umiem robić zdjęcia psom-bo jak na moje oko to lepiej wyszeł niz na żywo-ale ciiii:evil_lol: tak samo rudzielec nasz, a furciaczek się popłakała nad cc-a ja naprawdę unikam zdjęć łapiących za serce, bo adopcja z litości to nie jest do końca przemyślany pomysł i później kończy się to róznie. Ale fajnie by było, gdyby się kilka psów z tych fot udało wyadoptować, musze sobie konto na allegro założyć w końcu:roll: