Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja jestem tego samego zdania, to sa madre psiaka ale i bardzo cwane :D bedzie dobrze, maja moje i dziewczyny ktora robila im wizyte wsparcie, jak tylko pojawi sie jakis problem to maja do nas dzwonic

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Dora']a husky jest juz z nowymi wlascicielami, generalnie Panstwo sa z niego bardzo zadowoleni i ciesza sie ze jest juz z nimi, ale chlopak nie pokazal sie z dobrej strony bo juz ich dziabna :/ Mysle ze sie dogadaja, Borys caly czas chodzi za swoim Panem, nawet mu na kolana wskoczyl jak ten usiadl na kanapie :D[/QUOTE]

co ten Borys zwariował?! dziabnął ich ?!....cholercia to trochę nie podobne do niego, może byli zbyt natarczywi
jutro do nich zadzwonię,....
hahaha a to że nakolankowiec to nie wiedziałam.....misio przytulanka sie objawił :)

Posted

tego chlopaka chwycil jak go lapal, bo im zwial na korytarz, wiec spokojnie ... nie wiem tylko w jakiej sytuacji jego dziewczynie sie dostalo :P ale chyba specjalnie sie tym nie wystraszyli :D

Posted

to on szeroko się rozwinął w takim razie, leci po całości, jak i jedno to drugie też dziabnął. Mimo wszystko indywidualista;) Dzięki Dora za wtyczki dla nich u haszczakolubnych, to zawsze się przydaje, jeśli człowiek chce współpracować i się nie podda.

Posted

cudownie że dwa pieski dzisiaj opusciły schronisko.......aby tak dalej

aby tylko Semir , Lalka, Majka, Kaszlak i Sonia znalazły domki to będzie nam lżej , również finansowo...jak te hotele nam zejdą z głowy to będziemy mogły w nagłych przypadkach pomagać a tak musimy kombinować jak koń pod górke....

Posted

Sonia to jest teraz tak grubaśna, że szok ....:)
ona ma taki odruch (pozostałość z przeszłości) że strasznie zachłannie je, innym podkrada i jak już nie ma siły wcisnąć to chowa w zakamarkach aby oczywiście później to zjeść....no i wygląda jak wygląda :/

Posted

a z Kaszlakiem może być o tyle problem że on do końca życia każdego dnia musi brać tabletki, nie są one drogie bo 20 zł miesięcznie...jednak to nieco odstrasza

Posted

[quote name='lolka']a z Kaszlakiem może być o tyle problem że on do końca życia każdego dnia musi brać tabletki, nie są one drogie bo 20 zł miesięcznie...jednak to nieco odstrasza[/QUOTE]

A Kaszlak to ten kudłaty ? Był w Metro i żaden porządny domek nie dzwonił po psiaczka ?

Posted

[quote name='Dogo07']A Kaszlak to ten kudłaty ? Był w Metro i żaden porządny domek nie dzwonił po psiaczka ?[/QUOTE]

Dogo07 nie ma kompletnie żadnych telefonów, w sprawie innych psiaków tez cisza.....tylko bezustannie ok 20 osób już naliczyłam dzwonią w sprawie przepięknego owczarka niemieckiego który ma już dom.....jak widać kundeleczki nikogo nie interesują :(

Posted

Kaszlak ma ogłoszenia na b-ckim portalu, adopcje org, aodpcjepsow.org, gumtree, cafeanimal,, kupiepsa, na psy.pl ostatnio zdjęcia nie chcą wejść;/ do allegro zaraz też go dodam, tego zbiorowego. Sonia zasadniczo ma ten sam komplet, z tym, ze na allegro jest od początku.

Posted

Lolka ja nie mogę znaleźc pepe na fotosiku, a potzrebne mi sa miniaturki, nie kojarzysz kiedy robiłaś te foty?
edit - znalazłam:multi::multi::multi:
już go na allegro daję:)

Posted

[quote name='lolka'].........tylko bezustannie ok 20 osób już naliczyłam dzwonią w sprawie przepięknego owczarka niemieckiego który ma już dom.....jak widać kundeleczki nikogo nie interesują :([/QUOTE]

Nawet nic nie mow.... Ja ponad tydzien temu znajomych ( bo im ON odszedl i chcieli psiaka ) chcialam namowic na cudnego kudlacza ode mnie.... mlodziak 2-letni .... wesoly, super zabawowy ( o oni 2 dzieci maja, wiec mialby super ) ... a oni na to, ze z hodowli wola .... No i maja juz ON-ka szczeniaka ... snoby .......
czekam tylko az przyjedzie sie nim pochwalic .... ale z pewnoscia nie uslyszy ani slowa , ze fajnie ...

Posted

mamy mega problem z dziaduniem ......to już naprawdę nie żarty, DT bez psów potrzebny na gwałt ze względu na podejrzenie zaraźliwego pierwotniaka...... badania można by było zrobić wcześniej ale nie ma chętnych, tak że trzeba czekac do czwartku.....aby tylko doczekał

Posted

[CENTER][B]Proszę was wszystkich brać udział i publikowania projektu. [/B]
[B]Dla psów schroniska Dluzynie Gorny[/B]

[B][URL]http://www.dogomania.pl/threads/179558-Projekty-bez-pieniendzy-do-zfinansowania?p=14067723#post14067723[/URL][/B]

:multi::loveu::multi:[/CENTER]

Posted

Dziewczyny, dzisiaj zadzwonił do mnie Pan z Bogatyni czy okolic zainteresowany adopcją spanieleczki, która jest u Pana Marka. Nie miałam numeru do niego, ale sam znalazł numer tel. do hotelu w internecie. Zadzwonił i okazało się, że już ktoś jest w drodze po psinkę.

Ale Pan jest nadal zainteresowany adopcją psiaka, nie musi być rasowiec, ma być nie za duży, max. wielkości spaniela albo mniejszy, tylko koniecznie musi być łagodny do dzieci, bo ma 2 letne dziecko. Macie tam u Was takie psiaki? Komu podać numer do tego Pana? :cool3:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Dziewczyny, dzisiaj zadzwonił do mnie Pan z Bogatyni czy okolic zainteresowany adopcją spanieleczki, która jest u Pana Marka. Nie miałam numeru do niego, ale sam znalazł numer tel. do hotelu w internecie. Zadzwonił i okazało się, że już ktoś jest w drodze po psinkę.

Ale Pan jest nadal zainteresowany adopcją psiaka, nie musi być rasowiec, ma być nie za duży, max. wielkości spaniela albo mniejszy, tylko koniecznie musi być łagodny do dzieci, bo ma 2 letne dziecko. Macie tam u Was takie psiaki? Komu podać numer do tego Pana? :cool3:[/QUOTE]

oj cudownie...........podaj mu numer do beaty z Bogatyni, jest u niej wiele psiaków również schroniskowych i sprawdzonych, poza tym ona go sprawdzi pod kazdym kątem ;/
660795327

Posted

[quote name='lolka']oj cudownie...........podaj mu numer do beaty z Bogatyni, jest u niej wiele psiaków również schroniskowych i sprawdzonych, poza tym ona go sprawdzi pod kazdym kątem ;/
660795327[/QUOTE]
Ok, zaraz mu napiszę smsa z numerem. :)

Posted

a teraz o sweterku, co jest w dt - ze strony seterów
nasz jest mniejszy;)
[IMG]http://www.setery-adopcje.pl/phpBB2/files/006_710.jpg[/IMG]

Wizyta u [IMG]http://www.setery-adopcje.pl/phpBB2/images/smiles/lekarz.gif[/IMG] a przebiegła bez większych problemów, osłuchowo chłopak ok, wynik krwi jutro a siusiu dopiero zawieziemy bo jakoś nie udało się złapać [IMG]http://www.setery-adopcje.pl/phpBB2/images/smiles/sz_usmiech.gif[/IMG]

Fuks (imię robocze typowe u nas dla schronowych niuń) to jedna wielka radość, bardzo spolegliwy i radosny psiak, w domu zostały tylko nasze dziewczyny i koty i z nimi nie ma najmniejszych problemów na koty nie reaguje a do dziewuch podchodzi bardzo przyjaźnie.

Podczas jedzenia zachowuje się bardzo spokojnie nie je łapczywie i nie pilnuje miski.
Z Kubusiem pełna komitywa (Kuba ma 7 lat), ogólnie Fuks lubi każdego kto tylko rzuca zabawki, wspaniale sam bawi się zabawkami.
Widać, że kiedyś był u kogoś kto go kochał i pamieta tamte czasy doskonale, zapewne bardzo pragnie do nich wrocic.

Na smyczy chodzi bardzo fajnie i podejrzewam, ze jak tylko przywyknie do imienia to nie bedzie problemow z przywolaniem, na razie linka.