after Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Petru Muntean Ro - był ktoś oceniany przez tego sędziego? Quote
Shanara Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 w zeszłym roku oceniał moją sukę w Będzinie: ja byłam nim zachwycona.. bardzo kulturalny ale z poczuciem humoru.. dużą uwagę przykładał do anatomii i ruchu, używał pełnej skali ocen od dosk. po db.. łącznie z dyskwalifikacją ;) Quote
cenzo Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Podzielam zdanie poprzedniczki. Bardzo kulturalny i sympatyczny czlowiek. Na naszym ringu stawial na elegancje i ruch. Quote
bouvi-buzi Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Moją sunię oceniał w Mołdawii - przesympatyczny, sporo macał i oglądał, duża uwagę przykładał do ruchu. Quote
Marchewkowy Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 MyśŠlimy myślimy nad zgłoszeniem do tego sędziego. Może jeszcze ktoś się wypowie? :) Quote
Shanara Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='Marchewkowy']MyśŠlimy myślimy nad zgłoszeniem do tego sędziego. Może jeszcze ktoś się wypowie? :)[/QUOTE] nie myśl tylko zgłaszaj :) Quote
mychaaaaa Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 A jakie ma podejście do ładnych, ale nieco nieogarniętych wystawowo psów? Moi znajomi myślą nad zgłoszeniem do niego, ale w ogóle nie mają obycia na wystawach i pies również - nie był wcześniej wystawiany. Szedłby w klasie pośredniej... nie chcę, żeby się zrazili. Quote
Recommended Posts