Agonia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Kocham psiaki :) moim marzeniem było zostać weterynarzem jednak nie da się go zrealizować to chociaż tak pomogę :) pozdrawiam w razie czego piszcie! Quote
hanek Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Witaj, Agonia, a jaką pomoc konkretnie jesteś w stanie zaoferować? Ogłoszenia, tymczas? Quote
Ada-jeje Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Agonia watek ktory wklajam to jest nasz chrzanowski temat i proponuje sie przeniesc do nas. :lol: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f98/fundacja-pro-animals-na-pomoc-zwierzetom-w-chrzanowie-watek-glowny-68471/index195.html[/URL] Quote
Agonia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 na pewno ulotki jestem w stanie na terenie libiąża wywiesić, popytać, ewentualnie jakoś wspomóc finansowo (ale to dopiero po wypłacie) jeżeli chodzi o DT to może być problem :( mieszkam z rodzicami z nimi musiałabym pogadać...chyba że zamieszkam z chlopakiem to wtedy prędzej :) Quote
Ada-jeje Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Szkoda ze wyjazd do Jaworzna skonczyl sie tylko wizyta poadopcyjna i podpisaniem umowy, bo ta wspaniala pani z Jaworzna ktora tak wiele moglaby pomoc i podjac rzekomo wspolprace nie raczyla dzisiaj odebrac telefonu, pomimo ze bylysmy umowione. :angryy: Smiem przypuszczac ze telefon wykonany do Ciebie Ula i obiecanki oznaczal tylko jedno, zabierzcie zwierzaczki bo ja nie mam gdzie. :mad::angryy: Quote
Ulaa Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Aha. Obiecanki piękne były. Całe typowe jaworzno. Quote
hanek Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Przed chwilą skończyłam rozmawiać z tą panią, zadzwoniła. 22 minuty nawijała;) Ona dopiero skończyła rozładunek drewna, zrozumiała, że tak się umówiła, że jak będzie wolna to się do nas odezwie. A komórki ze sobą na podwórko nie wzięła. W każdym razie chce jutro zadzwonić do Ady-jeje, więc może jednak coś z tego będzie. Quote
Ada-jeje Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Napewno nie tak szybko, bo w strone Jaworzna nie jezdzimy czesto :shake: Quote
Ada-jeje Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Stracone pol godziny :mad:na bezsensowna rozmowe z osoba z Jaworzna :angryy::angryy::angryy: Quote
apple Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='Ada-jeje']Stracone pol godziny :mad:na bezsensowna rozmowe z osoba z Jaworzna :angryy::angryy::angryy:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czy to jest w końcu wątek pomocowy czy tylko blog na którym można oczyścić wątrobę i ponarzekćc na Jaworzno?[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Nie chę was urazić ale zaglądam tu czasem i od dłuższego czasu słyszę tylko Jaworzno to i Jaworzno tamto......nie wierze, że w Chrzanowie macie tak kolorowo i tam mieszkaja sami chetni do pomocy ludzie...cieszę się, że się zorganizowałyście i że chcecie pomagać tez na terenie Jaworzna, ale może po prostu to róbcie a nie narzekajcie na miasto i jego mieszkanców...nie wszyscy ludzie z Jaworzna sa źli, pozbawieni serca i w ogóle bezduszni.........sory za offa ale musiałam wyrazić swoje zdanie.[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Ulaa Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Apple, podaj mi swojego meila, będziesz dostawać fotki psów odłowionych z terenu "Twojego" Jaworzna i wstawiać na ten wątek. Są to najczęściej psy w typach ras, które mają na dogo swoich miłośników. Wystarczy je pokazać, aby otrzymały szansę na pomoc. Zmniejszysz nasze powody do narzekań, jako jedyna skłonna do JAKIEJKOLWIEK pomocy osoba z Jaworzna. Nie mówimy sobie tego ot-tak. Przykładowo, telefon z wczoraj, od osoby z Jaworzna (jeden z wielu podobnych): [I]"Dzień dobry, czy macie jakieś rasowe koty? Interesuje mnie tylko rasowy, a jak nie ma kota to może być pies york, albo owczarek, byle szczeniak, na działeczkę... Ile TO kosztuje, z dowozem?".[/I] Quote
Ada-jeje Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Apple wcale tek nie myslimy, ciagle poszukujemy kilka(2 do 3) osob z Jaworzna, z ktorymi mozna by bylo podjac wspolprace i pomagac takze psom i kotom z tego terenu, moze akurat jestes ta pierwsza, ale zeby dzialac i pomagac trzeba cos robic, oczekujemy na poczatek tak niewiele, myslac o tym zeby kilka osob moglo rozwieszac plakaty psow wywozonych do schroniska, z kazdych siedmiu wywiezionych kazdego miesica gdyby choc jeden wrocil do wlasciciela albo znalazl nowy dom, byla by to pomoc dla tych zwierzat. Quote
apple Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='Ada-jeje']Apple wcale tek nie myslimy, ciagle poszukujemy kilka(2 do 3) osob z Jaworzna, z ktorymi mozna by bylo podjac wspolprace i pomagac takze psom i kotom z tego terenu, moze akurat jestes ta pierwsza, ale zeby dzialac i pomagac trzeba cos robic, oczekujemy na poczatek tak niewiele, myslac o tym zeby kilka osob moglo rozwieszac plakaty psow wywozonych do schroniska, z kazdych siedmiu wywiezionych kazdego miesica gdyby choc jeden wrocil do wlasciciela albo znalazl nowy dom, byla by to pomoc dla tych zwierzat.[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jak mówiłam przez telefon....chętnie pomogę w zakresie plakatów, internetu, bazarków itp.....niestety z przyczyn czasowych na więcej nie mogę sobie pozwolić......wybaczcie;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Ada-jeje Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Apple to co zaproponowalas przez telefon i tu na watku to bardzo duzo. :loveu: Quote
apple Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='Ada-jeje']Apple to co zaproponowalas przez telefon i tu na watku to bardzo duzo. :loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zrobię co będę mogła;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [I]Witam ;) Ja mam 15 lat i chciałam się podjąć pomocy psiakom Z Jaworzna na tyle na ile to jest możliwe. Mogę rozwieszać plakaty zakładać wątki itd.[/I] :lol: Quote
Ada-jeje Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Anitta to juz jestescie we dwie zeby pomagac psiakom z Jaworzna, jak otrzymamy nastepna fotke odlowionego psa w Jaworznie poprosimy was o rozwieszenie plakatow w dzielnicy gdzie psa znaleziono, mysle ze nasza hanek zrobi plakaty ktore beda do pobrania na nszej stronie. Postaram sie tez znalezc chwile czasu i wpasc do redakcji waszych lokalnych gazet poprosic o wsparcie w oglaszaniu. Wy znacie wasze gazety do ktorej warto uderzyc w pierwszej kolejnosci :crazyeye: Quote
apple Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='Ada-jeje']Anitta to juz jestescie we dwie zeby pomagac psiakom z Jaworzna, jak otrzymamy nastepna fotke odlowionego psa w Jaworznie poprosimy was o rozwieszenie plakatow w dzielnicy gdzie psa znaleziono, mysle ze nasza hanek zrobi plakaty ktore beda do pobrania na nszej stronie. Postaram sie tez znalezc chwile czasu i wpasc do redakcji waszych lokalnych gazet poprosic o wsparcie w oglaszaniu. Wy znacie wasze gazety do ktorej warto uderzyc w pierwszej kolejnosci :crazyeye:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Najlepiej do "Co Tydzień" ale mamy jeszcze konkurencyjny 'Tydzien w Jaworznie" mozna też do TV Jaworzno uderzyć...[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Ada-jeje Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Bedziemy probowac po kolei, najpierw dzwonic, a jak bedzie sens to i pojedziemy osobiscie. Quote
Bartiśkowa_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 to fajnie cieszę się że mogę pomóc :cool3: Quote
Ada-jeje Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [SIZE=5][B]PILNE !!![/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Piec bezdomnych kociat umiera w cierpieniach[/B][/SIZE]. Kto moze dac im DT 5 kociat okolo pieciotygodniowych, zrobic im fotki, przeslac do nas meilem, reszte bedziemy omawiac jak bedzie DT. Quote
hanek Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 :placz: To jakieś "nowe"?? Czy wciąż o tamtych mowa? Quote
Ada-jeje Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Hanek wciaz mowa o tych samych, kobieta zadzwonila dzis do mnie po raz kolejny, wiec powiedzialam jej ze jesli pomoc to obustronna, tylko w takie dzialania mozemy sie angazowac, na oddalonych terenach, wie juz o tym ze jak postara sie o DT lub zabierze kocieta do siebie, chocby do lazienki na kilka dni to postaramy sie pomoc. Napewno dziewczyny z Jaworzna chetnie podejma wspolprace. Od czegos trzeba zaczac. Pomijajac fakt ze gdyby wowczas odebrala telefon jak bylysmy umowione i bylysmy w Jaworznie to kocieta mialy by juz DT, ale ona mial swoje sprawy, za to oczekuje ze wsiadziemy w auto i przyjedziemy zabrac kocieta dzis i teraz bo jej tak pasuje. :angryy: Quote
Ulaa Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 25.11 Biedny ON-ek pojechał do Mysłowic... [IMG]http://img221.imageshack.us/img221/6067/dscn0479ay4.jpg[/IMG] [IMG]http://img204.imageshack.us/img204/4434/dscn0480rl1.jpg[/IMG] Quote
hanek Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 To wciąż nie ma chętnych żeby choćby wklejać psy na wątek? A te dwie osoby, które się odezwały - anitaaa i bartis i apple? Quote
Recommended Posts