Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 979
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agonia watek ktory wklajam to jest nasz chrzanowski temat i proponuje sie przeniesc do nas. :lol:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f98/fundacja-pro-animals-na-pomoc-zwierzetom-w-chrzanowie-watek-glowny-68471/index195.html[/URL]

Posted

na pewno ulotki jestem w stanie na terenie libiąża wywiesić, popytać, ewentualnie jakoś wspomóc finansowo (ale to dopiero po wypłacie) jeżeli chodzi o DT to może być problem :( mieszkam z rodzicami z nimi musiałabym pogadać...chyba że zamieszkam z chlopakiem to wtedy prędzej :)

Posted

Szkoda ze wyjazd do Jaworzna skonczyl sie tylko wizyta poadopcyjna i podpisaniem umowy, bo ta wspaniala pani z Jaworzna ktora tak wiele moglaby pomoc i podjac rzekomo wspolprace nie raczyla dzisiaj odebrac telefonu, pomimo ze bylysmy umowione. :angryy: Smiem przypuszczac ze telefon wykonany do Ciebie Ula i obiecanki oznaczal tylko jedno, zabierzcie zwierzaczki bo ja nie mam gdzie. :mad::angryy:

Posted

Przed chwilą skończyłam rozmawiać z tą panią, zadzwoniła. 22 minuty nawijała;) Ona dopiero skończyła rozładunek drewna, zrozumiała, że tak się umówiła, że jak będzie wolna to się do nas odezwie. A komórki ze sobą na podwórko nie wzięła. W każdym razie chce jutro zadzwonić do Ady-jeje, więc może jednak coś z tego będzie.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Stracone pol godziny :mad:na bezsensowna rozmowe z osoba z Jaworzna :angryy::angryy::angryy:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czy to jest w końcu wątek pomocowy czy tylko blog na którym można oczyścić wątrobę i ponarzekćc na Jaworzno?[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]

Nie chę was urazić ale zaglądam tu czasem i od dłuższego czasu słyszę tylko Jaworzno to i Jaworzno tamto......nie wierze, że w Chrzanowie macie tak kolorowo i tam mieszkaja sami chetni do pomocy ludzie...cieszę się, że się zorganizowałyście i że chcecie pomagać tez na terenie Jaworzna, ale może po prostu to róbcie a nie narzekajcie na miasto i jego mieszkanców...nie wszyscy ludzie z Jaworzna sa źli, pozbawieni serca i w ogóle bezduszni.........sory za offa ale musiałam wyrazić swoje zdanie.[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Apple, podaj mi swojego meila, będziesz dostawać fotki psów odłowionych z terenu "Twojego" Jaworzna i wstawiać na ten wątek. Są to najczęściej psy w typach ras, które mają na dogo swoich miłośników.

Wystarczy je pokazać, aby otrzymały szansę na pomoc.

Zmniejszysz nasze powody do narzekań, jako jedyna skłonna do JAKIEJKOLWIEK pomocy osoba z Jaworzna.

Nie mówimy sobie tego ot-tak.

Przykładowo, telefon z wczoraj, od osoby z Jaworzna (jeden z wielu podobnych): [I]"Dzień dobry, czy macie jakieś rasowe koty? Interesuje mnie tylko rasowy, a jak nie ma kota to może być pies york, albo owczarek, byle szczeniak, na działeczkę... Ile TO kosztuje, z dowozem?".[/I]

Posted

Apple wcale tek nie myslimy, ciagle poszukujemy kilka(2 do 3) osob z Jaworzna, z ktorymi mozna by bylo podjac wspolprace i pomagac takze psom i kotom z tego terenu, moze akurat jestes ta pierwsza, ale zeby dzialac i pomagac trzeba cos robic, oczekujemy na poczatek tak niewiele, myslac o tym zeby kilka osob moglo rozwieszac plakaty psow wywozonych do schroniska, z kazdych siedmiu wywiezionych kazdego miesica gdyby choc jeden wrocil do wlasciciela albo znalazl nowy dom, byla by to pomoc dla tych zwierzat.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Apple wcale tek nie myslimy, ciagle poszukujemy kilka(2 do 3) osob z Jaworzna, z ktorymi mozna by bylo podjac wspolprace i pomagac takze psom i kotom z tego terenu, moze akurat jestes ta pierwsza, ale zeby dzialac i pomagac trzeba cos robic, oczekujemy na poczatek tak niewiele, myslac o tym zeby kilka osob moglo rozwieszac plakaty psow wywozonych do schroniska, z kazdych siedmiu wywiezionych kazdego miesica gdyby choc jeden wrocil do wlasciciela albo znalazl nowy dom, byla by to pomoc dla tych zwierzat.[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jak mówiłam przez telefon....chętnie pomogę w zakresie plakatów, internetu, bazarków itp.....niestety z przyczyn czasowych na więcej nie mogę sobie pozwolić......wybaczcie;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Ada-jeje']Apple to co zaproponowalas przez telefon i tu na watku to bardzo duzo. :loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zrobię co będę mogła;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Anitta to juz jestescie we dwie zeby pomagac psiakom z Jaworzna, jak otrzymamy nastepna fotke odlowionego psa w Jaworznie poprosimy was o rozwieszenie plakatow w dzielnicy gdzie psa znaleziono, mysle ze nasza hanek zrobi plakaty ktore beda do pobrania na nszej stronie. Postaram sie tez znalezc chwile czasu i wpasc do redakcji waszych lokalnych gazet poprosic o wsparcie w oglaszaniu. Wy znacie wasze gazety do ktorej warto uderzyc w pierwszej kolejnosci :crazyeye:

Posted

[quote name='Ada-jeje']Anitta to juz jestescie we dwie zeby pomagac psiakom z Jaworzna, jak otrzymamy nastepna fotke odlowionego psa w Jaworznie poprosimy was o rozwieszenie plakatow w dzielnicy gdzie psa znaleziono, mysle ze nasza hanek zrobi plakaty ktore beda do pobrania na nszej stronie. Postaram sie tez znalezc chwile czasu i wpasc do redakcji waszych lokalnych gazet poprosic o wsparcie w oglaszaniu. Wy znacie wasze gazety do ktorej warto uderzyc w pierwszej kolejnosci :crazyeye:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Najlepiej do "Co Tydzień" ale mamy jeszcze konkurencyjny 'Tydzien w Jaworznie" mozna też do TV Jaworzno uderzyć...[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[SIZE=5][B]PILNE !!![/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Piec bezdomnych kociat umiera w cierpieniach[/B][/SIZE]. Kto moze dac im DT 5 kociat okolo pieciotygodniowych, zrobic im fotki, przeslac do nas meilem, reszte bedziemy omawiac jak bedzie DT.

Posted

Hanek wciaz mowa o tych samych, kobieta zadzwonila dzis do mnie po raz kolejny, wiec powiedzialam jej ze jesli pomoc to obustronna, tylko w takie dzialania mozemy sie angazowac, na oddalonych terenach, wie juz o tym ze jak postara sie o DT lub zabierze kocieta do siebie, chocby do lazienki na kilka dni to postaramy sie pomoc. Napewno dziewczyny z Jaworzna chetnie podejma wspolprace. Od czegos trzeba zaczac. Pomijajac fakt ze gdyby wowczas odebrala telefon jak bylysmy umowione i bylysmy w Jaworznie to kocieta mialy by juz DT, ale ona mial swoje sprawy, za to oczekuje ze wsiadziemy w auto i przyjedziemy zabrac kocieta dzis i teraz bo jej tak pasuje. :angryy:

Posted

25.11
Biedny ON-ek pojechał do Mysłowic...

[IMG]http://img221.imageshack.us/img221/6067/dscn0479ay4.jpg[/IMG]

[IMG]http://img204.imageshack.us/img204/4434/dscn0480rl1.jpg[/IMG]