Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jaki kochanyyyyy :placz::placz::placz: wygląda jak mix doga i sznaucera dużego, błagajmy kogoś o pomoc dla niego :placz:
taki cudny psiak napewno znajdzie dom :placz:

kto jest na dogo od sznaucerów?

• Replies 979
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ulaa']jaki kochanyyyyy :placz::placz::placz: wygląda jak mix doga i sznaucera dużego, błagajmy kogoś o pomoc dla niego :placz:
taki cudny psiak napewno znajdzie dom :placz:

kto jest na dogo od sznaucerów?[/quote]

od sznaucerków jest Malawaszka - jak dla mnie to jakis maluch sznaucerowaty - a że jest spory - to może po sznaucerze olbrzymie:cool3:....cholerka - ile on może mieć miesięcy???

Posted

[quote name='andzia69']od sznaucerków jest Malawaszka - jak dla mnie to jakis maluch sznaucerowaty - a że jest spory - to może po sznaucerze olbrzymie:cool3:....cholerka - ile on może mieć miesięcy???[/quote]
Ale Bieduś:( Max 6-mcy:(

Posted

ja nie mam żadnej możliwości zabrania go :shake: więc DT na dobę lub dwie nie ratuje bo co potem? kurcze no taki fajny psiak szybko znajdzie domek tylko trzeba go w jakieś bezpieczne miejsce zabrać ...

Posted

Ciotki z Chrzanowa !
Wklejam wątek,bo ten szczenior mógł zostać porzucony,a był wyadoptowany właśnie w Wasze strony podobno! Gdyby to był ten sam,czyli sunia,to myślę,że można ją odesłać do Sza-ona ją wydawała!
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104933[/URL]

W każdym razie wiekowo i z wyglądu bardzo podobny!

Posted

Niestety Sza od dawna nie wchodziła na swój wątek!
Nie wiem jak się z nią skontaktować! Muszę przejrzeć wątek mamy szczeniorów,które urodziły się u Sza i poszukać,które ciotki wydawały mamę do Sza-one powinny mieć do niej tel.!

Posted

Już wiem!:lol:
Sunia była na DT u Tanitki w Warszawie i została wyadoptowana do Sza w Łodzi!
Tam w niedługim czasie okazało się,że jest szczenna i urodziła 2 szczeniaczki-2 sunie!
I to Sza szukała im domów- myślę,że Tanitka ma namiary do Sza!

Posted

Mozna by sprawdzic dzwoniac do schroniska, choc tak do konca to tez im juz przestalam wierzyc, jak ostatnio wyciagnety bernardyn okazal sie bernardynka i do tego z cieczka.

Posted

Wklejam link do wątku szczeniaczków-jest duże prawdopodobieństwo,że ten to "Parówka" jak ją nazwała Sza.
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9914426#post9914426[/URL]

Sprawa w toku,bo Sza się właśnie odezwała,musi tylko znaleźć namiary na DS do którego poszła sunia.
Ciotka Malawaszka może też znać ten adres!
Faktycznie nikt nie sprawdził domku!:angryy:

Posted

Nie pojechał.
Mój numer jest nieaktywny, bo straciłam tel. na wakacjach w Bieszczadach, a Ada-jeje może jest zajęta, ale próbuj, napewno odbierze.