Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ada-jeje']Nie do konca bezsilnosc, brak ludzi chetnych do wspolpracy :angryy: a w Jaworznie naprawde SM i Um podejmie wspolprace, :loveu: jetem tego wiecej niz pewna.[/quote]
Miałam na mysli schron nie Jaworzno.
Może jakies plakaty promujące pomoc bezdomnym psom?
Sama nie wiem:(

• Replies 979
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak dlugo bedziemy jeszcze ogladac te foty z Jaworzna, co robi ten Jaworznicki TOZ :angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad: Tyle samo co wszedzie gdzie oni tylko swoje paluchy wsadza. Nie obrazajac nielicznych wyjatkow.

Posted

[quote name='hanek'][IMG]http://hanek.genobis.pl/DSCN0398.JPG[/IMG]

[IMG]http://hanek.genobis.pl/DSCN0400.JPG[/IMG][/quote]

benio ma swoj watek tu zapraszam

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10377263#post10377263[/url]

Posted

[quote name='łapeczek']kurcze tak bardzo bym chciala pomoc a mieszkam niestety w Poznaniu to troche daleko :([/quote]
Możesz ogłaszać pieski, żeby znalazły dom.

Posted

również dostałam info :-( niestety nie znam nikogo kto by wziął chociaż go na DT :-( sama mieszkam w bloku :-( żadko bywam na DGM,dam znać Marce ona jest adminką strony adopcyjnej bernardynów :-(
a czy [B]PON[/B] trafił może na jakieś forum typowe dla rasy ??

Posted

[quote name='anushka']również dostałam info :-( niestety nie znam nikogo kto by wziął chociaż go na DT :-( sama mieszkam w bloku :-( żadko bywam na DGM,dam znać Marce ona jest adminką strony adopcyjnej bernardynów :-(
a czy [B]PON[/B] trafił może na jakieś forum typowe dla rasy ??[/quote]

Marka już wie o benku, jednak może pomóc jedynie wstawiając go na adopcje bernardynów.
Anushka ja nie dam rady sama ogłaszać i dowiadywać się o każdego psa, dlatego odbywa się to tak wybiórczo, bo nikt nie pomaga :shake: Gdyby PONem ktoś się zainteresował, również możnaby go zabrać - o ile jest.

Bernardyna chyba udało mi się zaklepać, zobaczymy.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Obawiam sie ze nikt nie zainteresowal sie PONEM, a dzis chyba juz go tam nie ma, ale zawsze mozna zadzwonic i sprawdzic.[/quote]
Przeciez nie może tak sie dziać:placz::placz::placz:

Posted

My z Ulka nie wyrabiamy ale jak dogomaniacy pomoga i sa w stanie psy od razu po wstawieniu na watek oglaszac je i szukac im domkow jak rowniez DT to my postaramy sie zaprzyjaznic ze schroniskiem za pomoca wykonywanych telefonow i zawsze jakas bide uratowac. Tylko tyle mozemy zaoferwac psiakom z Jaworzna wywozonych do schroniska do Myslowic.

Posted

[quote name='Ada-jeje']My z Ulka nie wyrabiamy ale jak dogomaniacy pomoga i sa w stanie psy od razu po wstawieniu na watek oglaszac je i szukac im domkow jak rowniez DT to my postaramy sie zaprzyjaznic ze schroniskiem za pomoca wykonywanych telefonow i zawsze jakas bide uratowac. Tylko tyle mozemy zaoferwac psiakom z Jaworzna wywozonych do schroniska do Myslowic.[/quote]
To juz bardzo dużo!
Dodajcie w tytule że potrzebna pomoc w ogłaszaniu i szukaniu DT i DS

Posted

Jeszcze by było cudownie, gdyby ktoś z Jaworzna chciałby rozlepiać plakaty i dawać ogłoszenia o wywiezionych psiakach.
Przecież większość z nich napewno po prostu się zagubiła i ludzie nie wiedzą, gdzie ich szukać.
Niejeden psiak trafił prosto z fotela do zasikanego, przepełnionego boksu i to był jego koniec.

Posted

A może jest tam lokalna prasa, która zamieszczała by info o znalezionych i wywiezionych psiakach? Można by im emailem posyłać żeby zamieszczali?
Hm...

Posted

[quote name='Ada-jeje']Lokalna prasa jest i juz Mecka probowala sie z nimi dogadac ale nic z tego nie wyszlo.[/quote]
Serc nie mają:placz::mad:

Posted

Może ktoś inny by pogadał i akurat miałby więcej szczęścia?

Jaworzno śpi. TOZ Jaworznicki śpi.
I takie efekty.

A my nie wydolimy kolejnego miasta, nie ma szans.

Posted

[quote name='Ulaa']Może ktoś inny by pogadał i akurat miałby więcej szczęścia?

Jaworzno śpi. TOZ Jaworznicki śpi.
I takie efekty.

A my nie wydolimy kolejnego miasta, nie ma szans.[/quote]
Ja po urabiam ich emailami, tylko poszukam kontaktów.

Posted

Bylam dzis osobiscie w SM w Jaworznie, pierwsza dobra nowina to ta ze lokalna prasa bedzie oglaszac psy wywiezione do schroniska, :loveu: i wyobrazcie sobie ze zalatwil to pan z SM, jest to wspanialy czlowiek ktory dal mi namiary na osobe z ktora powinnam rozmawiac o przytulisku w Jaworznie, i o programie sterylek.
Jak do tej pory najbardziej chetni do podjecia wspopracy w nadpopulacji zwierzat i ustosunkwania sie do ustawy o ochronie zwierzat jest wlasnie Jaworzno. Juz wczesniej byla osoba w UM z ktora podjelysmy temat niestety poddal sie do dymisji. :-( A juz bylismy tak blisko.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Bylam dzis osobiscie w SM w Jaworznie, pierwsza dobra nowina to ta ze lokalna prasa bedzie oglaszac psy wywiezione do schroniska, :loveu: i wyobrazcie sobie ze zalatwil to pan z SM, jest to wspanialy czlowiek ktory dal mi namiary na osobe z ktora powinnam rozmawiac o przytulisku w Jaworznie, i o programie sterylek.
Jak do tej pory najbardziej chetni do podjecia wspopracy w nadpopulacji zwierzat i ustosunkwania sie do ustawy o ochronie zwierzat jest wlasnie Jaworzno. Juz wczesniej byla osoba w UM z ktora podjelysmy temat niestety poddal sie do dymisji. :-( A juz bylismy tak blisko.[/quote]
Cieszę się że psy będa ogłaszane w lokalnej prasie:multi::multi: