kuba123 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 wybaczamy i przepraszam nikę za moją ślepotę Quote
Edi100 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Bardzo Was proszę, jak bywacie w Mysłowickim schronie, to rozejrzyjcie się za Psem z mojego Podpisu:( Żuczek. Szukam go baaaaardzo długo. Zaginął w Sosnowcu:(:(:( Quote
Ada-jeje Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Edi klikajac na twoj srodkowy banerek otwiera sie watek Kodiego, :crazyeye: a przeciez to dwa rozne psy. Quote
hanek Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Pirat i Bari już w drodze do Opola. W tym samym czasie zgłosiły się osoby z Trzebini chętne dać im tymczas! Dlatego w drodze powrotnej Ada-jeje i kuba123 wyciągną dwa kolejne pieski i one trafią do tych DT. Kierowniczka zgadza się na robienie zdjęć psiakom i współpracę!:multi: Quote
nika28 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='hanek']Pirat i Bari już w drodze do Opola. W tym samym czasie zgłosiły się osoby z Trzebini chętne dać im tymczas! Dlatego w drodze powrotnej Ada-jeje i kuba123 wyciągną dwa kolejne pieski i one trafią do tych DT. Kierowniczka zgadza się na robienie zdjęć psiakom i współpracę!:multi:[/quote] To cztery psiaki uratowane :multi: Quote
Weronikaa Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Wspaniale ! :multi: 3mam kciuki za pomyślną podróż :loveu: Quote
Edi100 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='hanek']Pirat i Bari już w drodze do Opola. W tym samym czasie zgłosiły się osoby z Trzebini chętne dać im tymczas! Dlatego w drodze powrotnej Ada-jeje i kuba123 wyciągną dwa kolejne pieski i one trafią do tych DT. Kierowniczka zgadza się na robienie zdjęć psiakom i współpracę!:multi:[/quote] No wspaniale!!!!!!!! Quote
Edi100 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='hanek']Pirat i Bari już w drodze do Opola. W tym samym czasie zgłosiły się osoby z Trzebini chętne dać im tymczas! Dlatego w drodze powrotnej Ada-jeje i kuba123 wyciągną dwa kolejne pieski i one trafią do tych DT. Kierowniczka zgadza się na robienie zdjęć psiakom i współpracę!:multi:[/quote]Kochane cioteczki, nie chce sie wcinać, ale może ten biedny Seterek ma szansę?:roll: Quote
Edi100 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Ada-jeje']Edi klikajac na twoj srodkowy banerek otwiera sie watek Kodiego, :crazyeye: a przeciez to dwa rozne psy.[/quote] Jak wróci KropkaKropka ze szkoły, to ją poproszę żeby poprawiła. Quote
Bartiśkowa_ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Świetne wieści :multi:Oby się wszystko udało :lol: Quote
lunarmermaid Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Wspaniałe wieści!!! Oby tak dalej. :multi: Jak dam radę to też pomogę.:cool3: Quote
apple Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='hanek']Pirat i Bari już w drodze do Opola. W tym samym czasie zgłosiły się osoby z Trzebini chętne dać im tymczas! Dlatego w drodze powrotnej Ada-jeje i kuba123 wyciągną dwa kolejne pieski i one trafią do tych DT. Kierowniczka zgadza się na robienie zdjęć psiakom i współpracę!:multi:[/quote] Czyli ta Pani od telefonu to nie włascielka tego ONka:roll: Quote
Darianna Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Żeby sweterka tak długo w schronie trzymać... Na sweterkowym forum już się rozdzwoniły telefony, sweterkowe cioteczki robią co mogą, póki co nie idzie się do schroniska dodzwonić... Quote
kuba123 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 do schronu już dziś się nie dodzwonicie tam już chyba nikogo nie ma najlepiej jutro rano Quote
Ada-jeje Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Dzisiaj wyciagnelam nastepny wniosek zeby nie wierzyc we wszystko to co pisze sie na dogo, a najbardziej wstyd mi :oops: ze na podstawie podanych wiadomosci ocenilam kierowniczke schroniska w Myslowicach. Widocznie osoby ktore byly tam przede mna chcialy miec racje nie sluchajac co ma do powiedzienia druga strona, nie zapytaly jak mozna pomoc majac na uwadze zwierzeta tylko od razu zaczely atakowac kierowniczke a wiadomo na to sobie nikt nie pozwoli :shake: znajac swoje mozliwosci. W ostatnich 10 dniach wyciagnelysmy 5 psow z myslowickiego schroniska, jutro mamy zamiar jechac po nastepne dwa. Kierowniczka wyrazila rowniez zgode na robienie fotek psom azeby mozna przyspieszyc adopcje tychze zwierzat. Ja jestem mile zaskoczona wizyta w schronisku i przeprowadzona rozmowa. Quote
apple Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Ada-jeje']Dzisiaj wyciagnelam nastepny wniosek zeby nie wierzyc we wszystko to co pisze sie na dogo, a najbardziej wstyd mi :oops: ze na podstawie podanych wiadomosci ocenilam kierowniczke schroniska w Myslowicach. Widocznie osoby ktore byly tam przede mna chcialy miec racje nie sluchajac co ma do powiedzienia druga strona, nie zapytaly jak mozna pomoc majac na uwadze zwierzeta tylko od razu zaczely atakowac kierowniczke a wiadomo na to sobie nikt nie pozwoli :shake: znajac swoje mozliwosci. W ostatnich 10 dniach wyciagnelysmy 5 psow z myslowickiego schroniska, jutro mamy zamiar jechac po nastepne dwa. Kierowniczka wyrazila rowniez zgode na robienie fotek psom azeby mozna przyspieszyc adopcje tychze zwierzat. Ja jestem mile zaskoczona wizyta w schronisku i przeprowadzona rozmowa.[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to fantastycznie............jest to dobry fundament na przyszłosc!:multi: Jednak jak się potrafi porozmawiać z człowiekiem odpowiednio....to i są efekty......a dogomaniacy czasem przesadzają.......sama się o tym niejednokrotnie przekonałam;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
kuba123 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 no już doszłam do siebie relację już wam Ada-jeje zdała ja jutro na wątku Pirata wrzucę zdjęcia ze schronu w Opolu ( baterie padły) jutro jadę do "naszego" schronu z Adą-jeje (prawdopodobnie) po psinki a z mojej strony o podróży: minęła w miłym towarzystwie z małym"wypadkiem" ze strony psiaków ale poza tym ok. Quote
Lucky0302 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='kuba123']już nie kombinuję bo będziemy mieć kupę stron z jednym zdjęciem teraz to co wiem o psie nie jest chyba zbyt stary w schronie jest już długo nie wyadoptowują go bo jest bardzo agresywny opiekunka mówi że po tak długim czasie nawet do nich się nie przyzwyczaił musiał się nad nim ktoś bardzo znęcać[/quote] o psiaku wiem już więcej , byłem dziś w schronie ( nawet zjadł z ręki ), jutro wychodzimy na wspólny spacer , może nie będzie tak źle link do wątku u Nas [URL="http://www.setery-adopcje.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=829&postdays=0&postorder=asc&start=0"]Setery-adopcje :: Zobacz temat - Seter w schronie w Mys�owicach[/URL] Quote
kuba123 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 cieszę się bardzo że tak to wyszło mam nadzieję że wszystko będzie w porządku oby wszystko poszło dobrze trzymam kciuki Quote
Lucky0302 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 jutro postaram się go wyprowadzić na spacer , może wyjdzie skad ta nadpobudliwość u niego dziś fotki może słabe ale jutro postaram się o lepsze [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/KRZY%7E1/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]http://www.setery-adopcje.pl/phpBB2/files/mysowice2_916.jpg[/IMG] [IMG]http://www.setery-adopcje.pl/phpBB2/files/mysowice_442.jpg[/IMG] [IMG]http://www.setery-adopcje.pl/phpBB2/files/mysowice1_199.jpg[/IMG] Quote
Ada-jeje Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Lucky czy chcesz powiedziec ze pani kierownik zgodzila sie na wyprowadzenie sweterka na spacer :crazyeye: Quote
Darianna Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Tak, dziś ma być próba spacerku, zobaczymy jak pójdzie... Jeśli Lucky wróci cały i zdrowy :eviltong: Żartuję, jestem dobrej myśli... Quote
Recommended Posts