Ulaa Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='hanek']To wciąż nie ma chętnych żeby choćby wklejać psy na wątek? A te dwie osoby, które się odezwały - anitaaa i bartis i apple?[/quote] Może przeoczyłam, ale nie zobaczyłam nigdzie adresu meila, na który przesyłac fotki :shake: Quote
apple Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ula już podaje adres mailowy...zrobie pieskom watek......tylko dołacz do zdjęć opis żebym wiedziała dokładnie co napisać (jaki pies itd) oraz czego szukamy....DT ? nigdy tego nie robiłam więc muszę dostać najpierw garść informacji informacji:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Ulaa Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Kolejne pieski: [B]19.11 pojechał do Mysłowic, na oko to mix Pekińczyka[/B] [IMG]http://img230.imageshack.us/img230/1064/dscn0471po3.jpg[/IMG] [B]27.11 pojechał do Mysłowic, labrador.[/B] [IMG]http://img232.imageshack.us/img232/2644/dscn0485ec9.jpg[/IMG] [IMG]http://img219.imageshack.us/img219/1141/dscn0486ct3.jpg[/IMG] O ile mnie wzrok nie myli [B]on ma adresatkę!!!!!!???????[/B] K..mać, następni imbecyle, jedni psa z tatuażem do schronu wysyłają bez identyfikacji, drudzy z adresatką!!!!! O co chodzi, że takie bezmózgi po świecie łażą!!!!!! Labkowi koneicznie wątek, plakaty i ogłoszenia (Pekinkowi też zresztą, o ile jeszcze żyje...) Quote
apple Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]One wszystkie z Jaworzna:crazyeye: No faktycznie....labek z adresówką.....to moze lepiej dojść jakoś po tej adresówce:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Ada-jeje Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Apple nam Uli bedzie trudno cos powiedziec na temat psow, ale od razu jak dostaniesz meila z fotka, to mozesz zadzwonic do SM i oni powinni Ci udzielic info o wylapanym psie. Sprawa nr dwa ja jutro zadzwonie do schronu z pytaniem o labka ktory ma adresowke, jak tylko uda sie cos ustalic to pies powinien trafic spowrotem do domu, zeby tylko w schronie ktos chcial podniesc sluchawke :mad: Quote
Ada-jeje Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Ula umiesc prosze w pierwszym poscie tel. do SM w Jaworznie i schroniska z Myslowic bedzie szybciej znalezsc te numery. Quote
Ada-jeje Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Rozmawialam w tej chwili z SM w Jaworznie i postaram sie jutro dalej podzialac w tej sprawie lacznie z napisaniem skargi do UM z podaniem do wiadomosci SM, jestem tez pewna ze szef SM wyciagnie odpowiedne konsekwencje w stosunku do osoby ktora tak bezmyslnie podjela decyzje placac za wywoz psa 700 zl. zamiast sprawdzic nr. adresowki wykonac tel. do UM i ustalic wlasciciela. :mad: Quote
Ulaa Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 No co, miesiąc się kończy, norme 7 psów trzeba wyrobić, to ze spaceru ludziom zgarniają. Urzędnik daje kase, to wymaga, żeby usługa była, SM nie od myślenia jest tylko od robienia :cool1: Quote
Ulaa Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 wątek labka: [url=http://www.dogomania.pl/forum/f28/labrador-slask-125834]Labrador - śląsk. - Dogomania Forum[/url] Pekinka wysłałam Oktawii. Może coś wymyśli :cool1: Quote
apple Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Załozyłam watek ON-kowi....tu jest link : [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/nastepny-w-kolejce-do-rzezni-125835/#post11324037[/url] Nie wiem czy dobrze to robię....nigdy wcześniej tego nie robiłam:shake:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Co z tym labkiem...mam zakładać czy poczekać aż Ada- jeje skontaktuje się z SM? Pekinka zaraz ogłoszę! poproszę anitaaa i bartis o zrobienie ogłoszeń na miasto;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Dobrzę ja postaram się zrobić te plakaty :razz: tylko jak one mają wyglądać ?? Tylko jest jeden problem rodzice wzieli do napełnienia tusze więc wydrukuje je po ich dostaniu spowrotem ;) Quote
hanek Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Co z numerami telefonów na plakatach? Czyj podawać? Quote
Ada-jeje Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Dalsze info na temat labka w jego watku. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/labrador-slaska-mordownia-pilne-dt-125834/index2.html#post11328425[/URL] Quote
Jaaga Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Hej Cioteczki, ten mix pekińczyka jest bardziej szpicowaty ;). Zróbcie mu ogłoszenia "mix szpica miniaturowego", to powinno być nim zainteresowanie. Nawet kolor ma typowy :lol:. Quote
Ada-jeje Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Musimy znow uklonic sie w strone hanek :modla:zeby zalozyla mu watek i zrobila plakat, a dalej juz musza dziewczyny w Jaworznie dzialac, cieszymy sie ze cos rusza w Jaworznie a tym samym w mordowni myslowickiej. Quote
kuba123 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 witam gdybym mogła w jakiś sposób pomóc w sprawie tego schronu to dajcie znać chętnie pomogę nie należę do żadnej organizacji na rzecz zwierząt choć myślałam że może gdybym zapisała się do TOZ-u to może mogliby mnie tam przyjąć do pracy w każdym razie jeśli będę w stanie to pomogę dajcie tylko znać Quote
Ada-jeje Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Kuba czy to znaczy ze masz tam nieograniczone wejscie :crazyeye: A kto decyduje o przyjmowaniu ludzi do pracy bo napewno nie TOZ a moze sie myle? Quote
Ada-jeje Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Kuba jak masz cyfrowke, to zabierz moze p. kierownik pozwoli Ci zrobic fotki bid ktore uznasz ze nie maja zadnych szans przetrwania w schronie, porozmawiaj z nia, moze by strone im zalozyc zeby te psy mogly byc widziane na zewnatrz bedzie wieksza szansa adopcji zas mniej do uspienia :mad: godziny urzedowania jak wiemy sa ograniczone do tego jak sama piszesz nie zawsze reaguja na dzwonek, wiec pytam sie ile w miesiacu psow z tej rzezni ma szanse wyjcia, chyba tylko przez komin. Zobacz tez na fotke Onka odlowionego z Jaworzna i na Labke czy oni tam jeszcze sa.:crazyeye: Obawiam sie ze z wolontariatu beda nici, TOZ nie wpusci tam nikogo kto moglby zobaczyc na wlasne oczy ta rzez jaka sie odbywa pod ich przykrywka :shake: Jedyne co mozna na dzien dobry to to co juz napisalam, podjac probe wiekszej adopcji ale to jest mozliwe tylko jezeli bedziesz mogla tam chodzic i pozwoli Ci kierowniczka cykac fotki. Quote
kuba123 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 swego czasu fotki"naszych" psów były pokazywane w gazecie teraz nie wiem bo nie kupuję gazet(to były te "lepsze" psy a nie te w beznadziejnym stanie) pogadam z panią kierownik może da się coś załatwić choć osobiście na prawdę nie mam pojęcia jak można tam zdobyć pracę do kogo się zwrócić z kim rozmawiać na "starym miejscu" ( tzn w miejscu Reala) odbywały się dni otwarte były reportaże akcje a tu nic ludzie chyba posiadali na fotelach i dobrze im byle do emeryturki a co tam zwierzęta Quote
Ada-jeje Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Poczekajmy do twojego powrotu z wizyty w schronie, a kiedy bylas tam ostatnio :crazyeye: Quote
Ada-jeje Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Kuba nie wspominaj o nas, inicjatywa pomocy adopcji psow ze schroniska w Myslowicach niech wyjdzie od Ciebie, to Ty chcesz pomoc jakiejs bidzie znalezc DS. Quote
kuba123 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ok pogadam popytam się zobaczę co da się zrobić Quote
Recommended Posts