Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='hanek']To wciąż nie ma chętnych żeby choćby wklejać psy na wątek? A te dwie osoby, które się odezwały - anitaaa i bartis i apple?[/quote]

Może przeoczyłam, ale nie zobaczyłam nigdzie adresu meila, na który przesyłac fotki :shake:

• Replies 979
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ula już podaje adres mailowy...zrobie pieskom watek......tylko dołacz do zdjęć opis żebym wiedziała dokładnie co napisać (jaki pies itd) oraz czego szukamy....DT ?

nigdy tego nie robiłam więc muszę dostać najpierw garść informacji informacji:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Kolejne pieski:

[B]19.11 pojechał do Mysłowic, na oko to mix Pekińczyka[/B]

[IMG]http://img230.imageshack.us/img230/1064/dscn0471po3.jpg[/IMG]

[B]27.11 pojechał do Mysłowic, labrador.[/B]

[IMG]http://img232.imageshack.us/img232/2644/dscn0485ec9.jpg[/IMG]

[IMG]http://img219.imageshack.us/img219/1141/dscn0486ct3.jpg[/IMG]

O ile mnie wzrok nie myli [B]on ma adresatkę!!!!!!???????[/B]
K..mać, następni imbecyle, jedni psa z tatuażem do schronu wysyłają bez identyfikacji, drudzy z adresatką!!!!! O co chodzi, że takie bezmózgi po świecie łażą!!!!!!

Labkowi koneicznie wątek, plakaty i ogłoszenia (Pekinkowi też zresztą, o ile jeszcze żyje...)

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]One wszystkie z Jaworzna:crazyeye:

No faktycznie....labek z adresówką.....to moze lepiej dojść jakoś po tej adresówce:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Apple nam Uli bedzie trudno cos powiedziec na temat psow, ale od razu jak dostaniesz meila z fotka, to mozesz zadzwonic do SM i oni powinni Ci udzielic info o wylapanym psie. Sprawa nr dwa ja jutro zadzwonie do schronu z pytaniem o labka ktory ma adresowke, jak tylko uda sie cos ustalic to pies powinien trafic spowrotem do domu, zeby tylko w schronie ktos chcial podniesc sluchawke :mad:

Posted

Rozmawialam w tej chwili z SM w Jaworznie i postaram sie jutro dalej podzialac w tej sprawie lacznie z napisaniem skargi do UM z podaniem do wiadomosci SM, jestem tez pewna ze szef SM wyciagnie odpowiedne konsekwencje w stosunku do osoby ktora tak bezmyslnie podjela decyzje placac za wywoz psa 700 zl. zamiast sprawdzic nr. adresowki wykonac tel. do UM i ustalic wlasciciela. :mad:

Posted

No co, miesiąc się kończy, norme 7 psów trzeba wyrobić, to ze spaceru ludziom zgarniają.
Urzędnik daje kase, to wymaga, żeby usługa była, SM nie od myślenia jest tylko od robienia :cool1:

Posted

wątek labka: [url=http://www.dogomania.pl/forum/f28/labrador-slask-125834]Labrador - śląsk. - Dogomania Forum[/url]

Pekinka wysłałam Oktawii.
Może coś wymyśli :cool1:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Załozyłam watek ON-kowi....tu jest link :
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/nastepny-w-kolejce-do-rzezni-125835/#post11324037[/url]

Nie wiem czy dobrze to robię....nigdy wcześniej tego nie robiłam:shake:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]

Co z tym labkiem...mam zakładać czy poczekać aż Ada- jeje skontaktuje się z SM?

Pekinka zaraz ogłoszę!

poproszę anitaaa i bartis o zrobienie ogłoszeń na miasto;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Hej Cioteczki, ten mix pekińczyka jest bardziej szpicowaty ;). Zróbcie mu ogłoszenia "mix szpica miniaturowego", to powinno być nim zainteresowanie. Nawet kolor ma typowy :lol:.

Posted

Musimy znow uklonic sie w strone hanek :modla:zeby zalozyla mu watek i zrobila plakat, a dalej juz musza dziewczyny w Jaworznie dzialac, cieszymy sie ze cos rusza w Jaworznie a tym samym w mordowni myslowickiej.

Posted

witam

gdybym mogła w jakiś sposób pomóc w sprawie tego schronu to dajcie znać chętnie pomogę
nie należę do żadnej organizacji na rzecz zwierząt choć myślałam że może gdybym zapisała się do TOZ-u to może mogliby mnie tam przyjąć do pracy

w każdym razie jeśli będę w stanie to pomogę dajcie tylko znać

Posted

Kuba jak masz cyfrowke, to zabierz moze p. kierownik pozwoli Ci zrobic fotki bid ktore uznasz ze nie maja zadnych szans przetrwania w schronie, porozmawiaj z nia, moze by strone im zalozyc zeby te psy mogly byc widziane na zewnatrz bedzie wieksza szansa adopcji zas mniej do uspienia :mad: godziny urzedowania jak wiemy sa ograniczone do tego jak sama piszesz nie zawsze reaguja na dzwonek, wiec pytam sie ile w miesiacu psow z tej rzezni ma szanse wyjcia, chyba tylko przez komin. Zobacz tez na fotke Onka odlowionego z Jaworzna i na Labke czy oni tam jeszcze sa.:crazyeye: Obawiam sie ze z wolontariatu beda nici, TOZ nie wpusci tam nikogo kto moglby zobaczyc na wlasne oczy ta rzez jaka sie odbywa pod ich przykrywka :shake: Jedyne co mozna na dzien dobry to to co juz napisalam, podjac probe wiekszej adopcji ale to jest mozliwe tylko jezeli bedziesz mogla tam chodzic i pozwoli Ci kierowniczka cykac fotki.

Posted

swego czasu fotki"naszych" psów były pokazywane w gazecie teraz nie wiem bo nie kupuję gazet(to były te "lepsze" psy a nie te w beznadziejnym stanie)
pogadam z panią kierownik może da się coś załatwić choć osobiście na prawdę nie mam pojęcia jak można tam zdobyć pracę do kogo się zwrócić z kim rozmawiać
na "starym miejscu" ( tzn w miejscu Reala) odbywały się dni otwarte były reportaże akcje a tu nic ludzie chyba posiadali na fotelach i dobrze im byle do emeryturki a co tam zwierzęta