Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może przyda się taki wątek.

Oto bezpańskie psy zgłoszone przez Straż Miejską z terenu Jaworzna. Informacje i fotki otrzymujemy bezpośrednio od SM.

Pomóżcie szukać domów tym pieskom...
[SIZE=1]

[B][SIZE=3]JAKAKOLWIEK pomoc jest rozpaczliwie poszukiwana: [COLOR=Red]ogłoszenia, zakładanie wątków[/COLOR], o [COLOR=Red]tymczasach[/COLOR] nie śmiemy marzyć! [/SIZE][/B][/SIZE][CENTER][SIZE=1][B][SIZE=3][U] Szczególnie poszukiwane osoby z Jaworzna do rozlepiania plakatów[/U] [/SIZE][/B][/SIZE]
[/CENTER]
[SIZE=1][B][SIZE=3] - większość tych psów się zagubiła i właściciele nie wiedzą, gdzie ich szukać!

[/SIZE][/B][/SIZE][CENTER][SIZE=1][B][SIZE=5][COLOR=Magenta]Udało się nawiązać kontakt i jest wstęp do schronu w Mysłowicach!
Wreszcie psy tam zapomniane od dawna mają szansę na domy!

Zdjęcia psów na wątku.[/COLOR][/SIZE][/B] [/SIZE]

Straż Miejska
w Jaworznie
tel. (032) 618-16-18

Schronisko dla zwierząt w Mysłowicach ul. Sosnowiecka 16,
tel. (032) 316-08-85

[/CENTER]

• Replies 979
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ula bardzo wazne- przygotuj prosze dla mnie taki plakat z informacja dla mieszkańców J-na- bez zbednych jakis kolorow, tylko rozróżnij czcionkami na A4, ja to poxeruje i rozdam do oplakatowania w miescie.
Bo wiele osob nawet do dzis nie wie gdzie psy jadą- kiedy tam jest czynne i na jakiej stronie sprawdzic te psy ktore sa odwozone, zrobie akcje informacyjną na cale miasto. Tylko czy na stronce fundacje tez jest takie info jak w tym poście-WAŻNE!. Bo wiele osob nie zapamięta strony [url]www.-[/url] musi byc krótka i zwiężła, lub z tymi zrywkami z adresem np. strony i tel fundacji.
PROSZĘ. Bo juz w pon moglabym zaczac, a w dlugi weekend dopiero moze byc gorąco.

Posted

Podnoszę pieski.
Czy oprócz Mecki jest na dogo ktoś z Jaworzna, kto mógłby pomóc w informowaniu miejscowej ludności o tym, że na stronce [url]www.proanimals.org[/url] jest taki właśnie wykaz psiaczków?

Posted

Otoz to w takim Chrzanowie jestesmy chociaz we trzy a w Jaworznie dosc rozleglym miescie nie ma zywej duszy do pomocy bezdomnym zwierzakom. Chociaz tak naprawde to ja w to nie wierze, nie ma nikogo kto dalby ogloszenie ze poszukujemy chetnych do wspolpracy, zwlaszcza DT.

Posted

Mozna podjyc probe kontaktu z nimi ale na duzo bym nie liczyla skoro oni juz tak dlugo dzialaja na terenie Jaworzna i zadnej dodatkowej duszy do siebie nie zwabili. TOZ Jaworznicki bardziej zajmuje sie edukacja w szkolach i jezdzeniem po schroniskach, a w UM w Jaworznie nie sa mile widziani, co mnie akurat nie dziwi po pierwszym spotkaniu z nimi w Jaworznie w SM.

Posted

Tylko czasem nie myslcie ze wezmiemy sobie jeszcze Jaworzno na glowe, dopoki tam nie powstanie zadna grupa ktora ktos z TOZ lub Mecka nie zorganizuja. Nie ma takiej mozliwosci pomagac jeszcze psom w Jaworznie, moj worek z kasa juz dosiegnal dna i nie mam zadnej mennicy ktora potejemnie moglabym produkowac kase, do dodtkowych wydatkow na paliwo i eksploatacje samochodu.

Posted

następny piesek pojechał do schronu :-( już jest na 1 stronie...
[URL="http://img148.imageshack.us/img148/6929/jaw1ef1.jpg"][IMG]http://img148.imageshack.us/img148/6929/jaw1ef1.th.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Podniosę Pieski:( Czy to są te Mysłowice koło Sosnowca?:oops: Jeśli tak, to ja tam ciągle wydzwaniałam szukając Żuczka.Gdyby ktoś tam był, zerknijcie proszę:(

Posted

Tak, to te Mysłowice...

[B]Dzwonienie nic nie daje. Trzeba zawsze jechać do schronu osobiście (conajmniej raz, a najlepiej raz na 2 tyg),
powiesić tam plakat....
[/B]

Posted

[quote name='Ulaa']Tak, to te Mysłowice...

[B]Dzwonienie nic nie daje. Trzeba zawsze jechać do schronu osobiście (conajmniej raz, a najlepiej raz na 2 tyg), [/B]
[B]powiesić tam plakat....[/B]
[/quote]
Plakat mieli i kiedyś asia-s ufundowała nagrodę 1000zł ( dwa lata temu) ale cisza:( Ja do Mysłowic to mam ponad 250km i zero szans na wizyty, dlatego tak usilnie proszę by się rozglądać w schroniskach. Ja wciąz mam nadzieję ze On gdzieś jest. Myślę że koczuje w jakimś schronie, bo to pies wystraszony i bardzo bojący się wszystkiego:( I tak mi żal że pozwolono mu uciec z nowego ( pierwszego) domu:placz:

Posted

Moze osoba ktorej zginal piesek, zwroci sie z prosba do Mecki i umowi sie z nia jak bedzie miala w ktorys dzien do zaoferowania pomocy to wiem ze chetnie podjedzie do tego schroniska i pomoze poszukac psiaka, bo Mecka zna myslowicki schron, a moze ta osoba z TOZu ona tez jezdzi po schroniskach.

Posted

Nowe:

[QUOTE]W dniu 04.05.08 podrzucono szczeniaka suczkę w pobliżu posesji przy ul.
Nadbrzeżnej. Suczka czeka na nowy dom!!! Informacja u Dyżurnego Straży
Miejskiej w Jaworznie 0-32 61-81-618

[IMG]http://img81.imageshack.us/img81/9089/jawsz1gj7.jpg[/IMG]

[IMG]http://img90.imageshack.us/img90/6848/jawsz2qq9.jpg[/IMG]
[/QUOTE]

biedna mała sunia :-(