Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kacerku dawno mnie u Ciebie nie było a tu proszę rana ładnie się zagoiła ,co bardzo mnie cieszy ,mogę porobić ogłoszenia ale potrzebuje namiarów i przydałoby się więcej nowych fotek

Posted

Jakis czas temu ktoś mi podal zdjęcia kacperka zebym umiescila go na wątku slepkow. Nadal czekam na informacje dotyczące aktualnego stanu zdrowia, oczek, wiek, stosunek do ludzi, zwierząt, ogólne informacje na temat usposobienia pieska i "życzenia" odnosnie domu docelowego. no i na dane kontaktowe.

prosze o odpowiedz na pw- tzn. prosze o powiadomienie jesli tutaj odpowiedz się pojawi.

dzięki

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='madcat1981']Dzięki t_kasiek i jej sygnaturze przypomniałam sobie o Kacperku:oops: Będę tu częściej zaglądać jak tylko przekopię się przez wątek. Dawno mnie tu nie było... :/[/quote]

fajnie, ze na cos sie przydalam :) tylko zeby to jeszcze w czyms Kacperkowi pomoglo :-(

Posted

[SIZE=1]Przepraszam za off-topic, ale czasu coraz mniej, a na wątku nic konkretnego się nie dzieje. Szkoda takiego psa, zobaczcie sami:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/warszawa-wawer-znaleziono-starszego-psa-na-przystanku-pkp-anin-pilnie-dt-na-juz-135205/"](Warszawa-Wawer) Znaleziono starszego psa na przystanku pkp Anin PILNIE DT NA JUŻ![/URL][/SIZE]

Posted

Przepraszam za offa, ale maleństwo pilnie potrzebuje dt/ds – prosimy o pomoc!!

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/mala-sniezka-ma-3-m-ce-chora-skora-brak-szansy-czy-przezyje-135518/[/url]

Posted

[quote name='t_kasiek']a moze ktos wie co u Kacperka ?????? bo sie martiwc zaczynam :([/quote]

Nie ma się czym martwić. Założę się, że Kacper żyje sobie jak u Pana Boga za piecem! Ale fakt, mógłby to ktoś potwierdzić. Haniu, co z Kacperkiem?!