Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Beata19']Czy mogę prosić o numer konta i kontakt w sprawie Kacpra???[/quote]

ponawiam pytanie zadane 6 listopada...........
fczy Kacper naprawdę nie potrzebuje ani ewentualnych pieniążków ani domu!!!!!
Jak go ogłaszać skoro nie ma ani numeru konta ani żadnego kontaktu..............

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Beata19']ponawiam pytanie zadane 6 listopada...........
Jak go ogłaszać skoro nie ma ani numeru konta ani żadnego kontaktu..............[/quote]

Dlaczego nikt nie odpowie Beacie?

Posted

[COLOR=blue]Dawno mnie tu nie było:oops:[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]Myślałam że jakieś dobre wieści będą a tu nic...no szkoda[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]No to nie pozostaje mi nic jak trzymanie kciuków za domek dla Kcaperka!![/COLOR]

Posted

[quote name='Beata19']ponawiam pytanie zadane 6 listopada...........
Jak go ogłaszać skoro nie ma ani numeru konta ani żadnego kontaktu..............[/quote]

moze trzeba napisac do osoby ktora zalozyła watek ????

Posted

Przepraszam straciłam nadzieje, ze Kacper znajdzie dom.
Dom tymczasowy również trochę. Ale pomoc potrzebna, jak najbardziej.

Kacper jest zdrowy i trochę grubaśny.

Jesli ktoś chcialby porozmawiac telefonicznie podaję swój numer telefonu 697 775 845

Jeśli chodzi o ewentualne wpłaty pieniążków na Kacpra to bardzo prosimy o wplaty na konto FUNDACJI POMAGAJMY RAZEM - ZWIERZĘTA W POTRZEBIE

NR konta PKO BP 05 1020 3378 0000 1602 0168 8993
z dopiskiem na Kacpra

Zapraszam również na naszą stronę internetową:

[URL="http://www.fundacjapomagajmyrazem.pl"]Fundacja "Pomagajmy razem - Zwierzęta w potrzebie"[/URL]

Posted

Może znajdzie się [B][SIZE=4][COLOR=Red]KTOŚ[/COLOR][/SIZE][/B] naprawdę [SIZE=4][B][COLOR=Red]WSPANIAŁY[/COLOR][/B][/SIZE] kto pokocha Kacperka z całego [SIZE=4][COLOR=Red][B]SERDUCHA[/B][/COLOR][/SIZE]?

Posted

Ojej , jak ciotka tu u Ciebie Kacperku dawno nie byla :oops: .
No wlasnie .. dawno nie byla a Ty jeszcze tutaj ? :mad:
Kacperku juz dawno powinienes grzac doopke na kanapie! :razz:
[B][SIZE=5][COLOR=red]Kacperek potrzebuje , wlasnie Ciebie! :loveu:[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Przepraszam Kacperku..tylko tak potrafie póki- co znaleźć sposób na pomoc..jesli tak się tu nie robi, to mam nadzieję, że mi wybaczysz- ale czas sie liczy w przypadku tej kolejnej Biduleńki...:-(Cioteczki- Pomocy..te cegielki prawie nie idą:(:placz:
[url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=498351100]UratujmyTINĘ_Umiera_w_Ciszy _Cierpieniu_i_Bólu!! (498351100) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Posted

Proszę cioteczki o jakies nowe wiesci o Kacperku!!1Już tak dawno prosiłąm ja i nie tylko ja, a tu tak naprawde cisza:-( NApiszcie prosze gdzie obecni przebywa, jak się czuje i co u Niego w ogole słychac? I ponawiam prosbe o nowe foteczki...my tu naprawde tesknimy:-(Zagladam tu czesto, ale co pisac??No co jak wlasciwie nic sie nie dzieje:placz:Proszę...napiszcie i przytulcie Kacperka...:loveu:

Posted

[quote name='gonia66']Proszę cioteczki o jakies nowe wiesci o Kacperku!!1Już tak dawno prosiłąm ja i nie tylko ja, a tu tak naprawde cisza:-( NApiszcie prosze gdzie obecni przebywa, jak się czuje i co u Niego w ogole słychac? I ponawiam prosbe o nowe foteczki...my tu naprawde tesknimy:-(Zagladam tu czesto, ale co pisac??No co jak wlasciwie nic sie nie dzieje:placz:Proszę...napiszcie i przytulcie Kacperka...:loveu:[/quote]

Podpisuję się obiema rękami. Olewać cioteczki? Oj, nieładnie. :shake:

Posted

pomóżcie proszę
[CENTER][SIZE=3][COLOR=red][B]Błagamy o szybką pomoc transportową, odpłatną, trasa Szczecin - Marki pod W-wą. Cary ma DT u Pani Doktor weterynarii w jej domu, a pod nosem, tam na miejscu centrum rehabilitacyjne!!![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

Kontakt w sprawie dogrania transportu z Ewą: [EMAIL="e.rzeuska@post.pl"][COLOR=#000000]e.rzeuska@post.pl[/COLOR][/EMAIL] tel. [B]0-695666388[/B], w sprawie płatności z szefową Rottki: [EMAIL="kasia@rottka.pl"][COLOR=#000000]kasia@rottka.pl[/COLOR][/EMAIL] tel. [B]0-606 910 935 [/B]