Beata19 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Beata19']Czy mogę prosić o numer konta i kontakt w sprawie Kacpra???[/quote] ponawiam pytanie zadane 6 listopada........... fczy Kacper naprawdę nie potrzebuje ani ewentualnych pieniążków ani domu!!!!! Jak go ogłaszać skoro nie ma ani numeru konta ani żadnego kontaktu.............. Quote
agata51 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Beata19']ponawiam pytanie zadane 6 listopada........... fczy Kacper naprawdę nie potrzebuje ani ewentualnych pieniążków ani domu!!!!! Jak go ogłaszać skoro nie ma ani numeru konta ani żadnego kontaktu..............[/quote] Dlaczego nikt nie odpowie Beacie? Quote
Lionees Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='agata51']Dlaczego nikt nie odpowie Beacie?[/quote] No właśnie...:shake: Kacperek miałby większe szanse na domek Quote
Tepes Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [COLOR=blue]Dawno mnie tu nie było:oops:[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Myślałam że jakieś dobre wieści będą a tu nic...no szkoda[/COLOR] [COLOR=#0000ff]No to nie pozostaje mi nic jak trzymanie kciuków za domek dla Kcaperka!![/COLOR] Quote
tyciaNi Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 dlaczego nikt nie odpowiada na pytania o stan zdrowia, samopoczucie i warunki adopcyjne psa :angryy: ? Quote
t_kasiek Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Beata19']ponawiam pytanie zadane 6 listopada........... fczy Kacper naprawdę nie potrzebuje ani ewentualnych pieniążków ani domu!!!!! Jak go ogłaszać skoro nie ma ani numeru konta ani żadnego kontaktu..............[/quote] moze trzeba napisac do osoby ktora zalozyła watek ???? Quote
hanka456 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Przepraszam straciłam nadzieje, ze Kacper znajdzie dom. Dom tymczasowy również trochę. Ale pomoc potrzebna, jak najbardziej. Kacper jest zdrowy i trochę grubaśny. Jesli ktoś chcialby porozmawiac telefonicznie podaję swój numer telefonu 697 775 845 Jeśli chodzi o ewentualne wpłaty pieniążków na Kacpra to bardzo prosimy o wplaty na konto FUNDACJI POMAGAJMY RAZEM - ZWIERZĘTA W POTRZEBIE NR konta PKO BP 05 1020 3378 0000 1602 0168 8993 z dopiskiem na Kacpra Zapraszam również na naszą stronę internetową: [URL="http://www.fundacjapomagajmyrazem.pl"]Fundacja "Pomagajmy razem - Zwierzęta w potrzebie"[/URL] Quote
tyciaNi Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 nie wolno tracić nadzieji może jednak... czy jego stan jest tak zły :-( Quote
Ola164 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Może znajdzie się [B][SIZE=4][COLOR=Red]KTOŚ[/COLOR][/SIZE][/B] naprawdę [SIZE=4][B][COLOR=Red]WSPANIAŁY[/COLOR][/B][/SIZE] kto pokocha Kacperka z całego [SIZE=4][COLOR=Red][B]SERDUCHA[/B][/COLOR][/SIZE]? Quote
Pusiakowa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Ojej , jak ciotka tu u Ciebie Kacperku dawno nie byla :oops: . No wlasnie .. dawno nie byla a Ty jeszcze tutaj ? :mad: Kacperku juz dawno powinienes grzac doopke na kanapie! :razz: [B][SIZE=5][COLOR=red]Kacperek potrzebuje , wlasnie Ciebie! :loveu:[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
gonia66 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Przepraszam Kacperku..tylko tak potrafie póki- co znaleźć sposób na pomoc..jesli tak się tu nie robi, to mam nadzieję, że mi wybaczysz- ale czas sie liczy w przypadku tej kolejnej Biduleńki...:-(Cioteczki- Pomocy..te cegielki prawie nie idą:(:placz: [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=498351100]UratujmyTINĘ_Umiera_w_Ciszy _Cierpieniu_i_Bólu!! (498351100) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
Agata,Sonia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Hopaj do gory Kacperku:loveu::loveu: Quote
Pusiakowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Kacperek [SIZE=4][COLOR=red]CZEKA[SIZE=2][COLOR=black] na [SIZE=4][COLOR=red]CZLOWIEKA! [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] Quote
maarit Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Kacperku:loveu: do góry:multi:przypomnij się słodziaku Quote
agata51 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Cały czas się przypominaj. Do znudzenia! :lol: Quote
gonia66 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Proszę cioteczki o jakies nowe wiesci o Kacperku!!1Już tak dawno prosiłąm ja i nie tylko ja, a tu tak naprawde cisza:-( NApiszcie prosze gdzie obecni przebywa, jak się czuje i co u Niego w ogole słychac? I ponawiam prosbe o nowe foteczki...my tu naprawde tesknimy:-(Zagladam tu czesto, ale co pisac??No co jak wlasciwie nic sie nie dzieje:placz:Proszę...napiszcie i przytulcie Kacperka...:loveu: Quote
agata51 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='gonia66']Proszę cioteczki o jakies nowe wiesci o Kacperku!!1Już tak dawno prosiłąm ja i nie tylko ja, a tu tak naprawde cisza:-( NApiszcie prosze gdzie obecni przebywa, jak się czuje i co u Niego w ogole słychac? I ponawiam prosbe o nowe foteczki...my tu naprawde tesknimy:-(Zagladam tu czesto, ale co pisac??No co jak wlasciwie nic sie nie dzieje:placz:Proszę...napiszcie i przytulcie Kacperka...:loveu:[/quote] Podpisuję się obiema rękami. Olewać cioteczki? Oj, nieładnie. :shake: Quote
tyciaNi Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 pomóżcie proszę [CENTER][SIZE=3][COLOR=red][B]Błagamy o szybką pomoc transportową, odpłatną, trasa Szczecin - Marki pod W-wą. Cary ma DT u Pani Doktor weterynarii w jej domu, a pod nosem, tam na miejscu centrum rehabilitacyjne!!![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Kontakt w sprawie dogrania transportu z Ewą: [EMAIL="e.rzeuska@post.pl"][COLOR=#000000]e.rzeuska@post.pl[/COLOR][/EMAIL] tel. [B]0-695666388[/B], w sprawie płatności z szefową Rottki: [EMAIL="kasia@rottka.pl"][COLOR=#000000]kasia@rottka.pl[/COLOR][/EMAIL] tel. [B]0-606 910 935 [/B] Quote
Recommended Posts