Tuśka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 O Bogini! Jakie biedactwo :placz::placz::placz: Dopiero trafiłam na wątek! Tragedia po prostu :-( A ja się martwiłam jak mój Bolo miał dziurę w skórze na łopatce i nie było jak zaszyć. A ubytek był tyci w porównaniu z tym u Kacperka.... Ale ja to leczyłam Balsamem Szostakowskiego (czy Szostakiewicza-nie wiem bo po rosyjsku etykieta). Wlewałam to dwa razy dziennie do rany i pięknie się goiło. Wiem że bardzo trudno to dostać bo w Polsce oficjalnie się nie sprowadza. Ja mam jeszcze ponad pół butelki i jakby co mogę podrzucić. Moja wetka powiedziała że na otwartą ranę nic lepszego nie ma. Wiem że tyle cudownych leków co forumowiczów (każdy coś ma w apteczce :evil_lol:) ale jak by co to polecam i podrzucę(jak się plastry skończą na przykład). Pozdrawiam i trzymam kciuki. Quote
Gosiapk Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Izabela124.']To mam robic ta aukcje cegielkowa czy nie? Bo nie dostalam odpowiedzi[/quote] [B]ROBIĆ!!!!!!!!!!!!!!![/B] Quote
Gosiapk Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='dagusiek']Witam serdecznie Przeglądnęłam wątek i aż serce ściska, że tak bezbronne zwierzęta muszą cierpieć! Od razu jak tu trafiłam, postanowiłam jakoś wspomóc Kacperka. Niestety nie jestem wstanie przekazać pieniędzy, gdyż ja jeszcze na siebie nie zarabiam, dlatego moja pomoc byłaby możliwa jedynie w formie bazarków. Stąd moje pytanie, czy przyjmujecie pomoc w takiej formie? Pozdrawiam, Dagmara edit: dopiero teraz doczytałam, że to pies wyrządził mu krzywdę, przepraszam za pomyłkę[/quote] Bazarki bardzo się przydadzą! Quote
oktawia6 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 tak jest jak kto może niech robi bazarki dla biedula! i te banery proszę na pierwszą wziąc dla niego dla ludzi! bo nie skopiowane nadal widzę Quote
Reno2001 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Hania pojechała w nocy z psami w Polskę. Jak przyjedzie na pewno umieści banerki w pierwszym poście. Quote
jestem_wredna Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109722&page=3[/url] "przekwalifikowałam" jeden ze swoich bazarków Jaka ta psinka biedna :( Quote
*zaba* Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Kacperku,bedzie dobrze,musi byc,tylko walcz. A zaba juz osiagnela cene 50zl DZIEKUJEMY! Quote
Tepes Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [COLOR=Blue]Hejo mordulka trzymaj się!!:* Może niedługo wyczaruje jakiś bazarek tylko musze poszukać jakieś rzeczy. [/COLOR] Quote
ewatonieja Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 dzisiaj Krystyna opiekunka Kacpra była w schronisku, Kacper próbuje otwierac oczy, krzata się po domu, poszczekuje gdy słyszy psy na dworze, czje sie lepiej, w poniedziałek idzie na wizyte do weta prowadzącego i na założenie opatrunku który dostał od MYSZA1 Quote
Tepes Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [COLOR=Blue]To dobrze że jest mu lepiej oby tak dalej!![/COLOR] Quote
t_kasiek Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 ja tez 3mam kciuki za oczka Kacperka i jego zdrowko !!!!!!! Quote
Selket Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Super, że jest lepiej :multi: trzymam kciuki, żeby teraz powoli wychodził na prostą :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
ewatonieja Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Każda pomoc będzie przyjeta z wdzięcznością. Anna Matczak ul. Franciszkańska 9/15 Łódź 91-431 86 1020 3378 0000 1702 0131 7916 z dopiskiem: nick z dogo na Kacpra Quote
Tuśka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Kacperku! Jesteśmy z Tobą! Poproszę o nr konta, po pierwszym coś przeleję.... Quote
Pusiakowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Ojejciu :placz::placz: . To cud ze zyje :multi: . Nie czytalam wszystkiego bo moj net jest bardzo powolny .!. Czytalam tylko pierwsza strone i ostatnia . To dobrze ze mu lepiej .! A to on tez niewidzi .?! Bidulek :-( Trzymam mocno kciuki za Ciebie .!. Zrobilabym nawet Do swojego podpisu Twoj Baner .! Ale niestety nie umiem :( . Moze by mi ktos jakos wytlumaczyl .? Quote
andzia69 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Martynia - psiak żyje, jest leczony i potrzeba mu najlepiej domku, który by sie nim zajął;) Quote
mysza 1 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='ewatonieja']dzisiaj Krystyna opiekunka Kacpra była w schronisku, Kacper próbuje otwierac oczy, krzata się po domu, poszczekuje gdy słyszy psy na dworze, czje sie lepiej, w poniedziałek idzie na wizyte do weta prowadzącego i na założenie opatrunku który dostał od MYSZA1[/quote] Sugeruję założenie tego cieńszego opatrunku, miałam tylko dwie sztuki więc tyle dałam, ale jedna powinna starczyć na kilka dni- ma rozmiar 15x15, nazywa sie Granuflex Extra Thin. Jesli ten sie sprawdzi, dosle więcej. ten drugi jest grubszy i moze byc klopot z aplikacja, bo to takie niewygodne miejsce. Quote
Recommended Posts