Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O Bogini! Jakie biedactwo :placz::placz::placz: Dopiero trafiłam na wątek! Tragedia po prostu :-( A ja się martwiłam jak mój Bolo miał dziurę w skórze na łopatce i nie było jak zaszyć. A ubytek był tyci w porównaniu z tym u Kacperka.... Ale ja to leczyłam Balsamem Szostakowskiego (czy Szostakiewicza-nie wiem bo po rosyjsku etykieta). Wlewałam to dwa razy dziennie do rany i pięknie się goiło. Wiem że bardzo trudno to dostać bo w Polsce oficjalnie się nie sprowadza. Ja mam jeszcze ponad pół butelki i jakby co mogę podrzucić. Moja wetka powiedziała że na otwartą ranę nic lepszego nie ma. Wiem że tyle cudownych leków co forumowiczów (każdy coś ma w apteczce :evil_lol:) ale jak by co to polecam i podrzucę(jak się plastry skończą na przykład). Pozdrawiam i trzymam kciuki.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dagusiek']Witam serdecznie
Przeglądnęłam wątek i aż serce ściska, że tak bezbronne zwierzęta muszą cierpieć!
Od razu jak tu trafiłam, postanowiłam jakoś wspomóc Kacperka.
Niestety nie jestem wstanie przekazać pieniędzy, gdyż ja jeszcze na siebie nie zarabiam, dlatego moja pomoc byłaby możliwa jedynie w formie bazarków.
Stąd moje pytanie, czy przyjmujecie pomoc w takiej formie?

Pozdrawiam,
Dagmara

edit: dopiero teraz doczytałam, że to pies wyrządził mu krzywdę, przepraszam za pomyłkę[/quote]

Bazarki bardzo się przydadzą!

Posted

dzisiaj Krystyna opiekunka Kacpra była w schronisku, Kacper próbuje otwierac oczy, krzata się po domu, poszczekuje gdy słyszy psy na dworze, czje sie lepiej, w poniedziałek idzie na wizyte do weta prowadzącego i na założenie opatrunku który dostał od MYSZA1

Posted

Ojejciu :placz::placz: .
To cud ze zyje :multi: .
Nie czytalam wszystkiego bo moj net jest bardzo powolny .!.
Czytalam tylko pierwsza strone i ostatnia .
To dobrze ze mu lepiej .! A to on tez niewidzi .?!
Bidulek :-(
Trzymam mocno kciuki za Ciebie .!.
Zrobilabym nawet Do swojego podpisu Twoj Baner .! Ale niestety nie umiem :( .
Moze by mi ktos jakos wytlumaczyl .?

Posted

[quote name='ewatonieja']dzisiaj Krystyna opiekunka Kacpra była w schronisku, Kacper próbuje otwierac oczy, krzata się po domu, poszczekuje gdy słyszy psy na dworze, czje sie lepiej, w poniedziałek idzie na wizyte do weta prowadzącego i na założenie opatrunku który dostał od MYSZA1[/quote]
Sugeruję założenie tego cieńszego opatrunku, miałam tylko dwie sztuki więc tyle dałam, ale jedna powinna starczyć na kilka dni- ma rozmiar 15x15, nazywa sie Granuflex Extra Thin. Jesli ten sie sprawdzi, dosle więcej. ten drugi jest grubszy i moze byc klopot z aplikacja, bo to takie niewygodne miejsce.