jonQuilla Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]witam z rana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
Rahl Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Hejo Gonzalesowa :multi: Coś dawno u Ciebie fotek nie było :siara: Quote
Iv_ Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Hejo Gonzalesowa :multi: Coś dawno u Ciebie fotek nie było :siara:[/quote] :crazyeye: nie widzisz ???:crazyeye: w nocy Selketowa wstawiała nowe foty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Okurary trza kupić :diabloti: Quote
Rahl Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Iv_']:crazyeye: nie widzisz ???:crazyeye: w nocy Selketowa wstawiała nowe foty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Okurary trza kupić :diabloti:[/quote] Ale siaara.... :siara: No wiesz... ja już noszę okulary, ale nie spodziewałam się, że wada musiała drastycznie wrosnąć :placz: Quote
Iv_ Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Ale siaara.... :siara: No wiesz... ja już noszę okulary, ale nie spodziewałam się, że wada musiała drastycznie wrosnąć :placz:[/quote] ojojoj :roll:, Biedulko :calus:tak Cię to z nienacka dopadło ;), czasem wystarczy tylko ....przetrzeż okurary, żeby coś zobaczyć ;), wiem to z ..........własnego doświadczenia :diabloti::diabloti: Quote
Selket Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]no widzisz, ja się drugi raz spóźniłam a Ty za kare masz brudnego psa [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]jednak jest sprawiedliwość na tym świecie [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a to że mówiłam że mi się nie chce nie znaczy że tego nie zrobię [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]i nie powiem Ci też że jesteś zUośliwa bo wiem że by Cię to zabolało [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a znając życie i tak przyjdę tu za 27 minut [/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Boshe, ale mnie przemówienie dopadło......:shake: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]trochę dłużej ale to nic...[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]teraz mogę iść spokojnie spać [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]dobranoc [/COLOR][/FONT][/B][/quote] Dobranoc:multi: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Melduję że jestem, przemykam cichaczem żeby cię nie obudzić[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No nareszcie przyepłzło:loveu: [quote name='AngelsDream']I ja się witam![/quote] Cześć:loveu: [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][B][FONT=Georgia]witam z rana [/FONT][/B][/COLOR][/quote] Cześć:loveu: Wyspana?????? [quote name='Asia&gordonisko']Hejo Gonzalesowa Coś dawno u Ciebie fotek nie było [/quote] Okulary!!!! Przetrzyj.....:cool1: Słuchaj się tych starszych jak Iv_:eviltong: [quote name='Iv_'] nie widzisz ??? w nocy Selketowa wstawiała nowe foty okurary trza kupić [/quote] [quote name='Iv_']ojojoj , Biedulko tak Cię to z nienacka dopadło , czasem wystarczy tylko ....przetrzeż okurary, żeby coś zobaczyć , wiem to z ..........własnego doświadczenia [/quote] Cześć Bystre OKO:diabloti: Quote
Selket Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='Tengusia']witanko w ten burzowy dzionek :hand:[/quote] W jaki??:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Oszalałaś chyba...Słonko i ciepło.........A deszczu może ze 20 kropelek spadło....:roll: Quote
Tengusia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 no widzisz a u mnie juz druga burza sobie krazy, tylko wszystkie jakos tak strasza i nic konkretnego z nich nie wychodzi poza paroma grzmotami i kropelkami deszczu :mdrmed: Quote
Selket Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='Tengusia']no widzisz a u mnie juz druga burza sobie krazy, tylko wszystkie jakos tak strasza i nic konkretnego z nich nie wychodzi poza paroma grzmotami i kropelkami deszczu :mdrmed:[/quote] A u mnie jak zwykle burza nie doleciała.... :niewiem: A tak się zapowiadała, bo taka chmura przylazła...ale sobie polazła i nawet nie pierndęła.... :roll: Quote
jonQuilla Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Selket'] Cześć:loveu: Wyspana?????? [/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] ja nigdy nie jestem wyspana :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ja nigdy nie jestem wyspana :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] TO tak jak ja :diabloti: Quote
Tengusia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Selket']TO tak jak ja :diabloti:[/quote] i tak jak ja :evil_lol: Quote
Selket Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='łapeczek']witamy sie ............[/quote] Cześc:multi: [quote name='Tengusia']i tak jak ja :evil_lol:[/quote] Boshe same śpiochy wokół:loveu: Quote
Selket Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='Cimi']czeeeeeeeesc :cool3: :lol:[/quote] Cześć :loveu: Quote
jonQuilla Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wygląda mi to na bycie pierwszą :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]wygląda mi to na bycie pierwszą :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: no i byłaś pierwsza ;), mimo tak późnej pory :cool1: [SIZE=1][COLOR=wheat]Ciekawe kiedy wstanie po nocnym buszowaniu po necie[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [COLOR=black]Cześć :loveu::loveu:[/COLOR] Quote
jonQuilla Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]znów tu jestem :diabloti::diabloti:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Selket Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]wygląda mi to na bycie pierwszą[/B][COLOR=black] [quo[/COLOR][/COLOR][/FONT][COLOR=black]te[/COLOR]] Gratuluję:multi: [quote name='Iv_'] no i byłaś pierwsza , mimo tak późnej pory [SIZE=1][COLOR=wheat]Ciekawe kiedy wstanie po nocnym buszowaniu po necie[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Cześć [/COLOR][/quote] Cześć:loveu: ona chyba siedziała i czeka specjalnie by być pierwszą:loveu: [quote name='AngelsDream']Witamy się.[/quote] Cześć:multi: [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]znów tu jestem :diabloti::diabloti:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] Wracasz jak bumerang:roll::eviltong: Quote
apple Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ja bumerangiem nie jestem a tez wracam:lol::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ja bumerangiem nie jestem a tez wracam:lol::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] AHy......No to miłe, że wrocosz ;) Chce wyjśc z domu i nie wiem czy zaraz nie lunie:roll: Chyba trzeba będzie ryzknąć ;) Quote
apple Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Selket']AHy......No to miłe, że wrocosz ;) Chce wyjśc z domu i nie wiem czy zaraz nie lunie:roll: Chyba trzeba będzie ryzknąć ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jak bedziesz czekać zeby cie nie zlało to możesz długo....opady przelotne zapowiadają. U mnie na zmiane leje i słońce świeci:roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts