Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zielsko, przepraszam, ale nie mam jasności- czy oba dni liczą się do Pucharu Polski Agility czy tylko niedziela a sobota jest o Puchar Kozienic?

Posted

Dzięki bardzo, zmylił mnie ten fragment:

[I]Każdy dzień będzie liczony odrębnie, a punkty uzyskane z wyników każdego dnia będ± naliczane według regulamniu przeprowadzania PPA do ogólnej klasyfikacji ł±cznej.[/I]

do zobaczenia:multi:

• 2 weeks later...
Posted

Czy ktoś by miał jak wziąc ze sobą do Kozienic klatkę tak na bc(4?) pożyczyć tylko na noc,żebym w domku mogłą mojego Vica odseparować od współlokatora??PILNE!

Posted

Ooo tak, niech ktoś pożyczy Mudikowi klatkę, od tego jest zależne życie mojego psa! :evil_lol:
Żartuję Mudiku , żartuję :lol: Bez będzie w klateczce również, nie ma żadnej dyskryminacji.

Posted

[quote name='Bzikowa']Ooo tak, niech ktoś pożyczy Mudikowi klatkę, od tego jest zależne życie mojego psa! :evil_lol:
Żartuję Mudiku , żartuję :lol: Bez będzie w klateczce również, nie ma żadnej dyskryminacji.[/quote]
My pewnie klatke będziem mieć ale nie wiem czy na noc sie sprawdzi,wolę na wszelki wypadek metalową ,więc ponawiam pytanie o pożyczenie tylko na noc keneliku(więc może byc osoba nie z Wawy)

Posted

Przypominam, ze termin zgloszen uplywa 8.04!!!

Poniewaz obiecalismy Wam, ze bedziemy robic dalej to co w zeszlym roku bylo FORT CUPem i jak na razie nie wywiazalismy sie z obietnicy, to wprawdzie pozno (za co Wszystkich przepraszam), ale postanowilismy jednak zrobic RADOM CUP 2008 - czyli w sklad serii beda wchodzily: Kozienice 26.04, 13.07 i 13.09.

1. W klasyfikacji końcowej weźmiemy pod uwage 4 konkurencje (nie beda to dodatkowe biegi):

RADOM Cup
RADOM Cup 0
RADOM Cup Team
RADOM Cup Team 0

2. RADOM Cup
Jest to konkurencja indywidualna dla psów startujących w Open Agility i Open Jumping.

3. RADOM Cup 0
Jest to konkurencja indywidualna dla psów startujących w Agility 0 i Jumping 0.

4. RADOM Cup Team
Jest to konkurencja drużynowa dla drużyn złożonych z 3-4 psów, które należą do jednej klasy wzrostowej i startują w Open Agility i Open Jumping. Na wynik druzyny beda skladaly sie 3 najlepsze wyniki psow z druzyny na wszystkich przebiegach.

5. RADOM Cup Team 0
Jest to konkurencja drużynowa dla drużyn złożonych z 3-4 psów, które należą do jednej klasy wzrostowej i startują w Agility 0 i Jumping 0. Na wynik druzyny beda skladaly sie 3 najlepsze wyniki psow z druzyny na wszystkich przebiegach.

Drużyny mogą się składać z psów z róznych klubów i różnych miast.

Jeden pies może biegać tylko w jednej drużynie.

Jeden przewodnik może wystawić maksymalnie 2 psy w jednej drużynie.

Jeden przewodnik może być członkiem różnych drużyn z różnymi psami.

Każda drużyna musi mieć własną nazwę.

W przypadku gdy nie stawią się minimum 3 psy z druzyny, to nie bedzie ona klasyfikowana na danych zawodach.

Poprawiamy jeszcze zasady z zeszlego roku, wiec dokladniejsze zasady liczenia punktow wkrotce!

Takze wysylajcie prosze sklady druzyn z nazwa na [email]admin@agility.strefa.pl[/email] (w temacie maila prosze napisac 'druzyna-kozienice', zebym nie przegapila :))

Jednoczesnie oglaszam konkurs na najciekawsza i najsmieszniejsza nazwe druzyny, ktora najbardziej odzwierciedla charakter rzeczywisty druzyny!

Posted

No i szczeliłam sobie w stopę :diabloti:.

[quote name='Zielsko']Jednoczesnie oglaszam konkurs na najciekawsza i najsmieszniejsza nazwe druzyny, ktora najbardziej odzwierciedla charakter rzeczywisty druzyny![/quote]
W zeszłym roku mieliśmy szansę na zwycięstwo w tej kategorii ;).

A tak poza tym to się bardzo cieszę, że ta idea będzie kontynowana :lol:.

Posted

[quote name='Mudik']A my drużyny zerówkowej large:lol:;)[/quote]

jeśli jeszcze nie masz, a przyjmiesz szpica to my chętni jesteśmy jako L0 przystąpić do drużyny.

Michał i Unga

Posted

[quote name='tulasy']jeśli jeszcze nie masz, a przyjmiesz szpica to my chętni jesteśmy jako L0 przystąpić do drużyny.

Michał i Unga[/quote]
Chętnie tylko jeszcze trzeciego psa brak i nazwy:roll::roll::razz:

Posted

[quote name='Klaudia :-)']Magda czy zerówki i openy mają taką samą opłatę? wkońcu mają zdecydowanie mniej przebiegów?[/quote]

Klaudia przebiegow jest tyle samo. po 3 dla kazdego psa.

[QUOTE]Sobota
8:00 - pocz±tek zawodów
Agility 0
A1
A2
A3
Agility 0
Agility Open
Jumping 0
Jumping Open[/QUOTE]

Posted

[quote name='Mudik']Chętnie tylko jeszcze trzeciego psa brak i nazwy:roll::roll::razz:[/quote]
Liczę że się uda. Może Zosia i Sparky ??

W razie czego w Płocku mogę z Zosią pogadać ( widziałem że jest zgłoszona do Płocka i do Kozienic - chyba że coś się zmieniło ).

M & U

Posted

Ja mam [B]Keniusie[/B] (zero szans na wygrana, ale za to duze szanse na spora ilosc punktow karnych:evil_lol:) i [B]zerowkowego pudlla[/B], ktory pokaze czy jest czegos warta jutro.....

Posted

[quote name='yassue']pudel wymiatala!!![/quote]
To gratulacje Pati ,tylko w takim razie nie dołączycie pewnie do nas,nie ten poziom:placz::eviltong: