Tomo 2 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ja też dziękuje i gdyby była potrzebna pomoc to bigielki się zgłaszają Pozdrowionka dla Fuksika . Quote
GoniaP Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [SIZE=3][COLOR=Red]Gdyby był potrzebny dt w Poznaniu, to jest. Piszcie, dzwońcie, jesteśmy i czekamy!!![/COLOR][/SIZE] Quote
Ziutka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Weronia - chylę czoła :lol: Jesteś wielka w pełnym tego słowa znaczeniu :loveu: Quote
zozuzoza Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 To dobry pomysl zeby porozwieszac plakaty we wsi jak rowniez w urzedach gminy......niech sie zawstydza buraki......a i moze to bedzie taka nauczka na przyszlosc dla innych wlascicieli, .....ze nastepny mozesz byc ty. Moze zrozumieja i nie beda chciali miec obciachu i zaczna dbac o swoje psy. Quote
majqa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Mam nadzieję, że dożyję czasu, gdy nie ze strachu przed obciachem i napiętnowaniem ale poprostu z miłości do zwierząt, będą one szanowane. Quote
Weronia Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Ziutka']Weronia - chylę czoła :lol: Jesteś wielka w pełnym tego słowa znaczeniu :loveu:[/quote] no przestań..:oops: :eviltong: ;) tu wszyscy tacy fajni jesteśmy:D:cool3::loveu: Quote
Weronia Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='majqa']Mam nadzieję, że dożyję czasu, gdy nie ze strachu przed obciachem i napiętnowaniem ale poprostu z miłości do zwierząt, będą one szanowane.[/quote] właśnie.. Ale powiem Wam, że cienko to widzę..:/ przynajmniej w najbliższym czasie..:( zozuzoza ma rację- plakat, jeszcze z tekstem: Ty możesz być następny:cool3: hehehheeee dooobre! [SIZE=3][B]Mój Denis chce popracować nad tymi [COLOR=red]plakatami[/COLOR].. tylko musimy dziewczyny i chłopaki, pomyśleć nad projektem itd..[/B][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=blue][B]Proszę o pomysły!!!!![/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][B]No i musi się znaleźć ktoś kto porozwiesza tam, za chrcynnem... [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]może niech to będzie plakat jeden specjalne na tę okazję(tzn żeby w tej wiosze umieścić, w ktorej znaleźliśmy Fuksa) a drugi taki uniwersalny, do innych wioch, bo my może pod poznaniem też coś zadziałamy... [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]może dogomaniacy z innych województw też zadziałają?[/B][/SIZE] Quote
majqa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Full wypas lokalowy rottka, na pewno dziś mu było cieplutko: [IMG]http://img166.imageshack.us/img166/2129/rotek1xo4.jpg[/IMG] [IMG]http://img148.imageshack.us/img148/6141/rotek2bi7.jpg[/IMG] [IMG]http://img148.imageshack.us/img148/82/rotek3ci3.jpg[/IMG] Weroniu, czy to stworzonko z prawej to ten trzeci pies? [IMG]http://img148.imageshack.us/img148/7247/3cipiesfc1.jpg[/IMG] I jeszcze raz pies - szczęścia, wersja a la skrzypce: [IMG]http://img148.imageshack.us/img148/3504/biedakow0.jpg[/IMG] Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 :angryy::angryy::angryy: Nawet słomy do tych pieprzonych beczek nie chciało się debilom powkładac...niech sie tam sami na golsa wyłoża w mróz... Tylko strzelac do takich...:angryy: Quote
majqa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 O tym, że rotuś ma być zabrany wiem. Uff. Czy są jednak jakieś plany wobec tego 3ciego psiaka? Quote
Charly Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Czy wiadomo jak ma sie Fuksik? troche sie dziwie, ze tak szybko z klinki wyszedl w takim stanie. taka chudzina. dla takich chudych to i klinika czasem nic juz nie zdziala....ale skoro go wypuscili to wszystko ok? tak? Quote
Hotel KADIF Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Weronia']właśnie.. Ale powiem Wam, że cienko to widzę..:/ przynajmniej w najbliższym czasie..:( zozuzoza ma rację- plakat, jeszcze z tekstem: Ty możesz być następny:cool3: hehehheeee dooobre! [SIZE=3][B]Mój Denis chce popracować nad tymi [COLOR=red]plakatami[/COLOR].. tylko musimy dziewczyny i chłopaki, pomyśleć nad projektem itd..[/B][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=blue][B]Proszę o pomysły!!!!![/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][B]No i musi się znaleźć ktoś kto porozwiesza tam, za chrcynnem... [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]może niech to będzie plakat jeden specjalne na tę okazję(tzn żeby w tej wiosze umieścić, w ktorej znaleźliśmy Fuksa) a drugi taki uniwersalny, do innych wioch, bo my może pod poznaniem też coś zadziałamy... [/B][/SIZE] [SIZE=3][B]może dogomaniacy z innych województw też zadziałają?[/B][/SIZE][/quote] A ja zrobiłam taki plakacik: [CENTER][CENTER][B][COLOR=navy]Poszukiwany sprawca!!![/COLOR][/B][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][B][I][COLOR=#333399]JANTAR……[/COLOR][/I][/B][/CENTER][/CENTER] [B][I][COLOR=#333399]Pies[/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=purple]…znaleziony w zawiązanym drutem worku… wyrzucony jak śmieć …przy ruchliwej ul.Warszawskiej w dniu 25.02.2008 w Hipolitowie:[/COLOR][/I][/B] [B][I][/I][/B] [CENTER][CENTER][B][I][COLOR=navy][FONT="]Taki los spotkał młodego, pięknego psa…….[/FONT][/COLOR][/I][/B][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][B][COLOR=navy][FONT="]Ktokolwiek rozpoznaje tego psa proszony jest o kontakt z Fundacją „EMIR”[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=navy][FONT="] [B]przeciwdziałającą okrucieństwu wobec zwierząt:[/B][/FONT][/COLOR][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][B][COLOR=navy][FONT="][URL="http://www.emir.pl/"]www.emir.pl[/URL], tel. 601-300-726, email emir.[/FONT][/COLOR][/B][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][COLOR=navy][/COLOR][/CENTER][/CENTER] [B][COLOR=red]Wobec sprawcy tego czynu zostanie wytoczone postępowanie prokuratorskie w myśl ustawy o ochronie praw zwierząt z dnia 21.08.1997 (wraz z późniejszymi zmianami).[/COLOR][/B] dotyczy tego piesia: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106425&highlight=psie+dziecko[/url] Oczywiście sprawców nie znajdziemy, ale będą czuli bat nad pustymi łbami!!! Myślę, że pomysł z plakatem, który mają dziewczyny jest bardzo dobry. W małych miejscowościach opinia sąsiadów jest dla niektórych "święta". Quote
jolakar Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Napisal dena [quote]W sumie piesek jest w dobrym stanie.. [/quote] Bo może jest tam od niedawna, przy takiej trosce o zwierzęta jaką wykazują te bezduszne prymitywy, jest szansa że za kilka tygodni będzie wyglądał tak jak Fuksik :angryy: Powinien ten psina być również zabrany choćby ze względów "wychowawczych" i jeszcze kara i nagłośnienie tematu we wsi bo inaczej nie ma bata na tych buraków. Postarajcie się o zabranie wszystkich psiaków - bardzo Was proszę, jeśli ta psina zostanie to nie ma dla niej przyszłości :shake: Quote
majqa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='dena'](...)W sumie piesek jest w dobrym stanie.. Chudy nie jest, beczkę ze słomą podstawiliśmy jemu wtedy..[/quote] Rottek też jest całkiem całkiem ale będzie miał więcej szczęścia, bo wzbudził zainteresowanie fundacji. Eh, nie da się zbawić świata. Wątpię by ci ludzie otoczyli nagle miłością i troską pozostawionego psa.:-( Niemniej, dziękuję za info. Bardzo podoba mi się Twój podpis Denisie. ;) Daje do myślenia. :evil_lol: Ja, dla odmiany, grzeszę wyłącznie dobrowolnie, ba znajduję w tym szatańską przyjemność! :diabloti: Quote
majqa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='dena'](...)Ekipa kontrolna z Krakowa teoretycznie powinna tam już być... Za niedługo postaram się dowiedzieć nieco więcej.[/quote] Oby poszło gładko. Quote
ara Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='dena'] Ekipa kontrolna z Krakowa teoretycznie powinna tam już być... Za niedługo postaram się dowiedzieć nieco więcej.[/quote] Czekamy w takim razie na info Quote
magdawi Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Tak wygląda Polska wiocha, z małymi wyjątkami (przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać), zacofane to z pokolenia na pokolenie . Niczym im się nie przemówi do rozumu, bo oni mają pusto pod kopułą. To są bezmyślne,zacofane,nieczułe istoty.Niektórzy ledwo pisać umieją, kto miał im wpoić uczucia wyższe?Nauczycielka , która wyrosła z takiego samego domu?Zwierzę to dla nich nic nieznaczący kawał mięcha, które "tylko żryć darmo chce". Tacy ludzie psa oddadzą , ale zaraz wezmą następnego, bo przecież psy są bardzo łatwo dostępne , szczególnie na wsi.A jak się znudzi można sprawę załatwić :siekierą, utopić, zakopać żywcem ,trucizną (patrząc bez emocji jak pies zwija się w konwulsjach), nasłuchałam się niestety.Zresztą i tak ta wypowiedź nie odda tego co w tej chwili czuję . A wątek psa z wrośniętym w szyję łańcuchem? Quote
Ewusek Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 słuchajcie, to moze oni tam jakas fame puszcza i inni gospodarze zaczna tez sie przejmowac ? Quote
andzia69 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Ewusek']słuchajcie, to moze oni tam jakas fame puszcza i inni gospodarze zaczna tez sie przejmowac ?[/quote] Oby! Jak będą czuć oddech na plecach to moze faktycznie będzie lepiej! Juz sobie wyobrażam Agnieszkę w akcji:evil_lol: Facet musiał mieć pietra:lol: i dobrze!!! Moze wreszcie ktos im do tych pustych głów przemówił!:p Quote
Poker Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 super akcja :multi::multi:,może w końcu te łby zrozumieją,że zwierzęta też czują Quote
majqa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='andzia69']Oby! Jak będą czuć oddech na plecach to moze faktycznie będzie lepiej! (...)[/quote] Oddech Temidy i Gorgony tu może nie wystarczyć. Pierwsze "toto" z przepaską na gałach nie dopatrzy, a drugie brzydkie i nie przemówi do zmysłów (ale może chociaż wystraszy???). Cóż, przyłączam się do tych, co chcą być wiarą nakarmieni. Zaprawdę powiadam Wam, pierwej...pal sześć cytaty, odpowiedzialność pod presją mało mnie przekonuje. Idę sobie golnąć z cykuty. Twoje zdrówko Denis.;) Quote
Weronia Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [IMG]http://img89.imageshack.us/img89/8351/fotkidino006maeeeeeecs2.jpg[/IMG] [IMG]http://img220.imageshack.us/img220/2905/fotkidino016maleeeeeesa4.jpg[/IMG] oto ostatnie zdjęcia Fuksa i Fiony z Kasią:) cała trójka, jak widać, zadowolona :) Quote
Recommended Posts