Miśka79 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Od-Nowa Mamie po pogryzieniu Misia wszystko szybciutko się zagoiło mimo lekarza-konowała, który delikatnie mówiąc ją olał. Ale nikt nie miał za złe Misiowi, był w szoku po pogryzieniu-było wiadome, że tak się zachowa a mama chciała go ratować i nie myślała o tym czy zostanie pogryziona czy nie. Niestety cały wysiłek poszedł na marne-Miś za TM-15.02.2008 Quote
eliza_sk Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 a kiedy jakiś wielki dzień dla naszych psiorów :(? Quote
erka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Jędrzejowskie psiaki czekają na domy, szczególnie pilna adopcja malutkiego Cypiska, domowego psaiczka, który fatalnie znosi pobyt w boksie i rozpacza cały czas.:-( Tak betel, wieczorem mają przyjechać po Pumę:lol:. Quote
eliza_sk Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Cypisek to tylko swój talent wokalny prezentuje, ale Puszek to dopiero ma traumę w boksie :( Quote
betel Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Przyjdzie pora i na Cypiska i na Puszka na pewno:lol: A mnie sie wątki pomieszały:evil_lol: Quote
eliza_sk Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [B][COLOR=red]zapraszam na nowy bazarek z muzyką, płyty za 2,5 zł - ok. 30 płytek z każdym gatunkiem:smile: Dla Jędrzejowian !!!!! [/COLOR][/B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9626616#post9626616"][B][COLOR=red]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9626616#post9626616[/COLOR][/B][/URL] Quote
Zmysł Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='eliza_sk']Trzeba zacząć "pracę" :lol:[/quote] no jasne;) Quote
andzia69 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 tyle psiaków, tyle biedy...gdzie tych domków szukac:-( Quote
Potter Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [CENTER][B][SIZE=3][COLOR=indigo][U]Z OSTATNIEJ CHWILI ![COLOR=red]KSIĘGOWOŚĆ[/COLOR]![/U][/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] [COLOR=green][B][COLOR=green]Wra[/COLOR]z z nadaniem naszej działalności ram prawnych pojawił się problem konieczności prowadzenia oficjalnej księgowości. Nie mamy o tym zielonego pojęcia (a nawet gdybyśmy mieli, to i tak nie znajdziemy na to czasu), a coś jednak trzeba będzie z tym zrobić. [/B][/COLOR] [B][COLOR=green]Stowarzyszenie nie zatrudnia nikogo, więc problem pracowniczy odpada.[/COLOR][/B] [COLOR=green][B]Nasze wpływy to[/B]: składki członkowskie, darowizny, wpływy z bazarków i w przyszłości (jesteśmy na etapie załatwiania) wpływy z 1% oraz nawiązki i świadczenia pieniężne zasądzane przez sądy.[/COLOR] [COLOR=green][B]Nasze wydatki to:[/B] opłaty za karmę, leczenie, kastracje, sterylizacje, koszty transportu psów, zakupy (typu miski, obroże, odżywki, aparat fotograficzny, itp.).[/COLOR] [B][COLOR=blue]Czy ktoś może mógłby nam w tym temacie pomóc lub wskazać kogoś kompetentnego? Nie ukrywam, że nie będziemy mogli przeznaczyć miesięcznie wiele na obsługę rachunkową...[/COLOR][/B] Quote
cyganka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 a ile jestes w stanie przeznaczyc na ta obsluge ksiegową??? Quote
cyganka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 mam kolezanke, ktora specjalizuje sie w ksiegowosci stowarzyszen i moze by mi sie dalo z nia zagadac Quote
eliza_sk Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Cyganeczko, Potter już nie ma chyba na necie. Byłoby super jakbyś zagadała z koleżanką. Zapytaj ile by taka obłsuga kosztowała-może nie zemdlejemy od razu :lol: Quote
cyganka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 powiedz mi ile max mozecie zaplacic bo jak mi zaspiewa duzo wiecej to moze zna kogos kto wezmie tyle ile mozecie wydac Quote
Recommended Posts