Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam
Pieniązki powinny być już na koncje Stowarzyszenia. Natomiast historia Placuszka jest na tyle zawiła ,że potrzeba troszkę czasu by ją spisać , a tego akurat mi brakuje - obiecuję że w wolnej chwili postaram sie coś spisać może nawet w książkowej formie.
Pozdrawiam:lol:

Posted

[quote name='magik1973']witam
Pieniązki powinny być już na koncje Stowarzyszenia. Natomiast historia Placuszka jest na tyle zawiła ,że potrzeba troszkę czasu by ją spisać , a tego akurat mi brakuje - obiecuję że w wolnej chwili postaram sie coś spisać może nawet w książkowej formie.
Pozdrawiam:lol:[/quote]

Ależ tajemniczy ten nasz magik :)

Posted

[quote name='eliza_sk']Ciekawe jak długo nam przyjdzie na opowieść czekać. I skąd magik zna Lotoskę :crazyeye:[/quote]
:hmmmm: a może Magik pracował na stacji? tam przecież została Lotoska znaleziona...

Posted

witam
zdementuje pogłoski
magik - to ksywka studencka ponoć na studiach nieżle "czarowałem" , a co do LOTOSI to ktoś z was napisał że pracowałem na stacji , pośrednio jest to prawda jednak pośrednio .na stacji nigdy nie pracowałem ale brałem czynny udział w tworzeniu jej otoczenia i pewnym sensje i stacji a wtedy podrzucono to małe coś...... Ale to już temat na dłuższą opowieść.;)

Posted

[CENTER][SIZE=3][COLOR=Red][B]Ogromne podziękowanie dla magika1973 za wpłatę na Fąflową karmę

:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

Posted

Wczoraj podałam tel. do Potter dosyc miłej pani z Łącznej, która szukała małego psiaczka do domu. Powiedziałam jej o Cypisku i Puszku, może zadzwoni.

Posted

[quote name='erka']Wczoraj podałam tel. do Potter dosyc miłej pani z Łącznej, która szukała małego psiaczka do domu. Powiedziałam jej o Cypisku i Puszku, może zadzwoni.[/quote]
Może się uda