magik1973 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 witam Pieniązki powinny być już na koncje Stowarzyszenia. Natomiast historia Placuszka jest na tyle zawiła ,że potrzeba troszkę czasu by ją spisać , a tego akurat mi brakuje - obiecuję że w wolnej chwili postaram sie coś spisać może nawet w książkowej formie. Pozdrawiam:lol: Quote
manforte Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [B]magik1973[/B] serdecznie dziękujemy za wsparcie i z niecierpliwością czekamy na opowieść o losach Lotosi. Quote
eliza_sk Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 [quote name='magik1973']witam Pieniązki powinny być już na koncje Stowarzyszenia. Natomiast historia Placuszka jest na tyle zawiła ,że potrzeba troszkę czasu by ją spisać , a tego akurat mi brakuje - obiecuję że w wolnej chwili postaram sie coś spisać może nawet w książkowej formie. Pozdrawiam:lol:[/quote] Ależ tajemniczy ten nasz magik :) Quote
ewelinka_m Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 więc ja czekam na magiczną opowieść o Lotosi ;) :Rose: magiku prawdziwy magik z Ciebie Quote
eliza_sk Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Ciekawe jak długo nam przyjdzie na opowieść czekać. I skąd magik zna Lotoskę :crazyeye: Quote
ewelinka_m Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='eliza_sk']Ciekawe jak długo nam przyjdzie na opowieść czekać. I skąd magik zna Lotoskę :crazyeye:[/quote] :hmmmm: a może Magik pracował na stacji? tam przecież została Lotoska znaleziona... Quote
eliza_sk Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Nie wiem, jest tajemniczy jak jego nick:razz: Poczekamy, zobaczymy . Quote
magik1973 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 witam zdementuje pogłoski magik - to ksywka studencka ponoć na studiach nieżle "czarowałem" , a co do LOTOSI to ktoś z was napisał że pracowałem na stacji , pośrednio jest to prawda jednak pośrednio .na stacji nigdy nie pracowałem ale brałem czynny udział w tworzeniu jej otoczenia i pewnym sensje i stacji a wtedy podrzucono to małe coś...... Ale to już temat na dłuższą opowieść.;) Quote
eliza_sk Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [CENTER][SIZE=3][COLOR=Red][B]Ogromne podziękowanie dla magika1973 za wpłatę na Fąflową karmę :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: [/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
tomcug Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='erka']Buduje napięcie:eviltong:.[/quote] Tiaaaaa :mad: :mad: :mad: Quote
erka Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Wczoraj podałam tel. do Potter dosyc miłej pani z Łącznej, która szukała małego psiaczka do domu. Powiedziałam jej o Cypisku i Puszku, może zadzwoni. Quote
Zmysł Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='erka']Wczoraj podałam tel. do Potter dosyc miłej pani z Łącznej, która szukała małego psiaczka do domu. Powiedziałam jej o Cypisku i Puszku, może zadzwoni.[/quote] Może się uda Quote
Recommended Posts