Pies Wolny Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Tamb - podeślij proszę parę (ze trzy) nowe foty Stefana. Quote
tamb Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Mam tylko jego fotki z wątku. Najnowsze są na stronie 104, post 2597. Quote
rita60 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Ja zagladam,ale nie ma zadnego info co ze Stefankiem:shake:to uroczy piesek,poznałam go w realu:lol: Quote
Felka z Bagien Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 To może jak ktoś ma kontakt z dt,to zapyta o Stefana?Może polepszyło się Pani i Stefciowi?czego im ze szczerego serca życzę:loveu: Quote
Pies Wolny Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Dalej dooopa blada - i tak tu jest, ...... ale jakby co to Pomagajmy Razem ? Quote
ciapuś Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 U Stefanka- Szejkerka wszystko po staremu to fragment mail który dostałam wczoraj. [I]Szejker nie zmienia sie,poza tym, że nabrał pewności siebie, jest bardzo zrównoważonym psem, posłusznym i nadal bardzo przyjacielskim. Zaczął już tolerować moje przytulanki, a do niedawna nawet mnie groził gryzieniem, gdy próbowałam przytulić do niego twarz. Ma juz sporo psów przyjaciół, ale zdarza się, że rzuca się na spotkanego psa - wg mojej oceny, są to raczej jego zabiegi "wychowawcze", a nie agresja. Dwukrotnie np.było to w przypadku, kiedy jakiś pies odmawiał uparcie posłuszeństwa właścicielowi. Na ogół nie wytrzymuje też, gdy jakiś pies trzymany jest kurczowo na napietej smyczy, czyli "w gotowości" itp. Powstrzymanie go jednak nie stanowi już problemu.Nie obserwuję też żadnej agresji wobec dzieci. Myślę, że to o czym była mowa, gdy go dostałam dotyczyło przytulania przez dzieci twarzy - wtedy mogło rzeczywiście być źle.[/I] [I]Pomyliłam terminy - dopiero w lipcu pójdziemy do weterynarza do szczepienia i kontroli.[/I] [I]Karmę jeszcze mam, ale zamierzałam w najbliższych dniach przypomnieć się, więc spokojnie, ale można już szykować kolejną porcję. Ta karma, która dostał ostatnio wyraźnie mu odpowiada bardziej, niż poprzednia.[/I] [I]o zdjęciach pomyslę, jak syn mnie odwiedzi. [/I] Quote
Felka z Bagien Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Szkoda,że nikt się nie odzywa w sprawie Stefcia. Ufam,że wszystko dobrze im się układa:roll:. Quote
Pies Wolny Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='ciapuś']U Stefanka- Szejkerka wszystko po staremu to fragment mail który dostałam wczoraj. [I]Szejker nie zmienia sie,poza tym, że nabrał pewności siebie, jest bardzo zrównoważonym psem, posłusznym i nadal bardzo przyjacielskim. Zaczął już tolerować moje przytulanki, a do niedawna nawet mnie groził gryzieniem, gdy próbowałam przytulić do niego twarz. Ma juz sporo psów przyjaciół, ale zdarza się, że rzuca się na spotkanego psa - wg mojej oceny, są to raczej jego zabiegi "wychowawcze", a nie agresja. Dwukrotnie np.było to w przypadku, kiedy jakiś pies odmawiał uparcie posłuszeństwa właścicielowi. Na ogół nie wytrzymuje też, gdy jakiś pies trzymany jest kurczowo na napietej smyczy, czyli "w gotowości" itp. Powstrzymanie go jednak nie stanowi już problemu.Nie obserwuję też żadnej agresji wobec dzieci. Myślę, że to o czym była mowa, gdy go dostałam dotyczyło przytulania przez dzieci twarzy - wtedy mogło rzeczywiście być źle.[/I] [I]Pomyliłam terminy - dopiero w lipcu pójdziemy do weterynarza do szczepienia i kontroli.[/I] [I]Karmę jeszcze mam, ale zamierzałam w najbliższych dniach przypomnieć się, więc spokojnie, ale można już szykować kolejną porcję. Ta karma, która dostał ostatnio wyraźnie mu odpowiada bardziej, niż poprzednia.[/I] [I]o zdjęciach pomyslę, jak syn mnie odwiedzi. [/I][/QUOTE] Czyli, że były problemy wychowawcze, o których wcześniej nikt nie pisał. Dobre chociaż tyle, pytanie tylko czy trzeba cisnąć ? Quote
tamb Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [URL]http://www.dziennik.krakow.pl/pl/po-godzinach/przygarnij-zwierzaka/1158237-shaker-szuka-domu.html[/URL] Quote
tamb Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Bardzo potrzebna pomoc. Pani Stefonka prosi o karmę. Jedna osoba czy Fundacja nie jest w tej chwili w stanie dalej utrzymywać Stefanka. Dotąd do miesiąc dostawała karmę od Fundacji. Jest dużo podopiecznych i ogólny kryzys. Jeśli kilka osób złoży się na karmę , będzie łatwiej. To wielka prośba. Quote
rita60 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ja nie zapomniałam,ale wątek zapomniany....... Quote
Szarotka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Straszne tu pustki ............................ Quote
ruda76 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Filipek zaprasza [URL]http://www.dogomania.pl/threads/221630-Nagi-Chiński-Grzywacz-wychudzony-wyziębiony-dramat-lodzkie?p=18460165#post18460165[/URL] Quote
carolinascotties Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Co u Stefana i czy nadal potrzebna jest karma? Quote
Recommended Posts