Martunia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Jak sobie zajada tą kostkę. :loveu: Gratulacje 5!!! :multi: Quote
NightQueen Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [QUOTE] kciuki się przydały bo dostałam 5 z egzaminu z prawa pracy:loveu:[/QUOTE] zdałaś :multi: Gratuluje, testy czy już jazdę? Ja teraz też robię prawko :roll: ale dopiero mam 10h wyjeżdżonych ;) [URL]http://i281.photobucket.com/albums/kk210/Ania_ZG/IMG_8329.jpg[/URL] jaki on sliczny :loveu: Quote
NightQueen Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 :roflt::roflt::roflt: :splat:głupek ze mnie :evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='smallpati']zdałaś :multi: Gratuluje, testy czy już jazdę? Ja teraz też robię prawko :roll: ale dopiero mam 10h wyjeżdżonych ;) [URL]http://i281.photobucket.com/albums/kk210/Ania_ZG/IMG_8329.jpg[/URL] jaki on sliczny :loveu:[/quote] No kochana gratuluje pomysłowości i uważnego czytania tego co pisze:evil_lol: Moja droga, egzamin miałam wczoraj w szkole z [COLOR=red][B]prawa pracy:evil_lol:[/B][/COLOR][COLOR=black] A jesli już mowa o prawo jazdy to mam je zrobione już od 1,5 roku:lol: a nawet mam już za soba jedną stuczkę, a dokładnie przestawiłam delikatnie u mnie na osiedlu jakieś auto, bo debil mnie zastawił, że nie mogłam wyjechać:roll: Niestety ja na tym gorzej wyszłam, bo cały błotnik i nadkole do wymiany:angryy: a tamten tylko lekko zderzak miał porysowany, a i tak typ nie dowiedział się, że to ja mu porysowałam auto:eviltong:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Anka_ZG']Pamietaj, ze ty to powiedzialas, nie ja:evil_lol:;) Tak to właśnie bywa jak sie wskoczy do kogoś na galeryjke raz na miesiac, wyłapie sie część tekstu, a reszte sobie sam dopisze:eviltong:[/quote] aa tam :evil_lol: ja wpadam często tylko nie pisze i nie czytam, ja tu na zdjęcia wpadam :diabloti::evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='smallpati']:roflt::roflt::roflt: :splat:głupek ze mnie :evil_lol:[/quote] Pamietaj, ze ty to powiedzialas, nie ja:evil_lol:;) Tak to właśnie bywa jak sie wskoczy do kogoś na galeryjke raz na miesiac, wyłapie sie część tekstu, a reszte sobie sam dopisze:eviltong: Quote
Dozia_13 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Gratulujemy 5:multi::multi::multi::multi: A Spajkunio slicznie wyszedł na fotkach jeszcze z kosteczką w ząbkach...:loveu: Quote
jbk Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Piękne psy pięknie na fotach wychodzą, to przecież NORMALNE :D Gratki z okazji piątki :) Quote
jbk Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Kasia&Rika']Small zabiłaś mnie:megagrin:[/quote] Ojej, i co teraz? Będziesz nas straszyć? Quote
NightQueen Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 cichooo nooo zdarza się? a może tylko mi :hmmmm: :splat: Quote
NightQueen Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='jbk']Zdarza się w najlepszej rodzinie ;)[/quote] ulżyło :evil_lol: . Quote
jbk Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='smallpati']cichooo nooo zdarza się? a może tylko mi :hmmmm: :splat:[/quote] Zdarza się w najlepszej rodzinie ;) Quote
Estera Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 smallpati, przez Ciebie będę straszyć razem z Kasią :shake: Też mnie zabiłaś :evil_lol: :lol: :evil_lol: :lol: Quote
Anka_ZG Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Aco to za strachy na lachy w mojej galerii sie pojawiły?:evil_lol:;) No a ja wlasnie jestem w pracy, ale już długo tu nie popracuje, tylko do 18 grudnia, pozniej trzeba szukac czegoś innego- niestety:shake: Wkurza mnie to w Polsce, że czlowiek po studiach i normalnej pracy nie może znaleść, wszystko takie przejściowe albo za najniższa krajową, gdzie ja rachunków mam więcej niż tej wyplaty bym dostała:shake: Wszystkiego się człowiekowi odechciewa... Ale mam zamiar złożyć podanie do aresztu sledczego, ale w pionie cywilnym, może akurat... Quote
jbk Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Anka_ZG']Aco to za strachy na lachy w mojej galerii sie pojawiły?:evil_lol:;) No a ja wlasnie jestem w pracy, ale już długo tu nie popracuje, tylko do 18 grudnia, pozniej trzeba szukac czegoś innego- niestety:shake: Wkurza mnie to w Polsce, że czlowiek po studiach i normalnej pracy nie może znaleść, wszystko takie przejściowe albo za najniższa krajową, gdzie ja rachunków mam więcej niż tej wyplaty bym dostała:shake: Wszystkiego się człowiekowi odechciewa... Ale mam zamiar złożyć podanie do aresztu sledczego, ale w pionie cywilnym, może akurat...[/quote] Będziemy trzymać kciuki :) Quote
Martunia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ja też trzymam kciuki za jakąś dobrą pracę. :thumbs: Quote
Kasia&Rika Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='jbk']Ojej, i co teraz? Będziesz nas straszyć?[/quote] To my z Esterką od dzisiaj straszymy:evil_lol: powodzenia .... Quote
LadyK Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [CENTER]Gratulacje :loveu::multi:[/CENTER] Quote
Asia & Ginger Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Anka_ZG']Aco to za strachy na lachy w mojej galerii sie pojawiły?:evil_lol:;) No a ja wlasnie jestem w pracy, ale już długo tu nie popracuje, tylko do 18 grudnia, pozniej trzeba szukac czegoś innego- niestety:shake: Wkurza mnie to w Polsce, że czlowiek po studiach i normalnej pracy nie może znaleść, wszystko takie przejściowe albo za najniższa krajową, gdzie ja rachunków mam więcej niż tej wyplaty bym dostała:shake: Wszystkiego się człowiekowi odechciewa... Ale mam zamiar złożyć podanie do aresztu sledczego, ale w pionie cywilnym, może akurat...[/quote] To ja też trzymam kciuki! :kciuki: :kciuki: Quote
taxelina Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='Anka_ZG']Aco to za strachy na lachy w mojej galerii sie pojawiły?:evil_lol:;) No a ja wlasnie jestem w pracy, ale już długo tu nie popracuje, tylko do 18 grudnia, pozniej trzeba szukac czegoś innego- niestety:shake: Wkurza mnie to w Polsce, że czlowiek po studiach i normalnej pracy nie może znaleść, wszystko takie przejściowe albo za najniższa krajową, gdzie ja rachunków mam więcej niż tej wyplaty bym dostała:shake: Wszystkiego się człowiekowi odechciewa... Ale mam zamiar złożyć podanie do aresztu sledczego, ale w pionie cywilnym, może akurat...[/quote] pocieszyc cie? w szwecji nie lepiej.. tz po studiach co 90% dostaje rpace.. od prawie roku szuka i nic... kompletnie nic.. a teraz stracilism jedyna prace na weekendy.. jak damy rade zyc nie wiem.. Quote
Anka_ZG Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='deer_1987']pocieszyc cie? w szwecji nie lepiej.. tz po studiach co 90% dostaje rpace.. od prawie roku szuka i nic... kompletnie nic.. a teraz stracilism jedyna prace na weekendy.. jak damy rade zyc nie wiem..[/quote] no czyjeś nieszczescie nie jest dla mnie pocieszeniem:shake: Quote
agaciaaa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Cześć :) trzymam kciuki za dobrą prace, niestety cieżko z tym :roll: i czekam na jakieś fotki Spajkusia :loveu: Quote
Recommended Posts