Iza. Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [url]http://i281.photobucket.com/albums/kk210/Ania_ZG/IMG_8287.jpg[/url] Cóż za spojrzenie :loveu: [url]http://i281.photobucket.com/albums/kk210/Ania_ZG/IMG_8312.jpg[/url] moja też tak nie śpi, tylko sie na bok kładzie :lol: Quote
Estera Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [quote name='Anka_ZG']Tez tak myslelismy, ale doszlismy do wniosku ze to raczej nie mozliwe, bo spajki wyszedl by wtedy za tz z domu, bo zawsze waruje pod drzwiami jak wychodzimy:lol:[/quote]No to ja już nie mam pomysłu :niewiem: może duchy? :cool3: A może Spajki sobie otworzył drzwi, ale potem udawał, że to nie on? :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [URL]http://i281.photobucket.com/albums/kk210/Ania_ZG/IMG_8288.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu: Ale masz mądrego psiaka :multi: My kiedyś mieliśmy tak że zapomnieliśmy zamknać drzwi i jeszcze klucz zostawiliśmy pod wycieraczką :evil_lol::evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='Iza.'][URL]http://i281.photobucket.com/albums/kk210/Ania_ZG/IMG_8287.jpg[/URL] Cóż za spojrzenie :loveu: [URL]http://i281.photobucket.com/albums/kk210/Ania_ZG/IMG_8312.jpg[/URL] moja też tak nie śpi, tylko sie na bok kładzie :lol:[/quote] Spajki to najczesciej spi do góry futrem i wszystkie swoje wdzieki pokazuje:evil_lol: Albo na "żabke";) [quote name='Estera']No to ja już nie mam pomysłu :niewiem: może duchy? :cool3: A może Spajki sobie otworzył drzwi, ale potem udawał, że to nie on? :cool3:[/quote] Też to rozpatrywaliśmy, bo w sumie patent jest na wysokości jego łapki jak stanie na nich:razz:aale sasiad mówił, że raczej byłoby ciezko psu otworzyc patent:roll: Myslalam mozze skoczył na patent i jakos sie przekewcil, ale sama juz nie wiem:shake: My mieszkamy w wieżowcu, a w wieżowcach czesto sa włamania do mieszkań:shake: A tydzien temu z wieżowca naprzeciwko facet wyskoczył z 2 pietra i sie zabił, szok! W biały dzien, w niedziele koło 14:shake: Quote
Anka_ZG Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='anitaaa i bartis'][URL]http://i281.photobucket.com/albums/kk210/Ania_ZG/IMG_8288.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu: Ale masz mądrego psiaka :multi: My kiedyś mieliśmy tak że zapomnieliśmy zamknać drzwi i jeszcze klucz zostawiliśmy pod wycieraczką :evil_lol::evil_lol:[/quote] no ba, pewnie ze mądrego, tylko nie obronnego:lol: Ja klucza pod wycieraczka nigdy nie zostawiam! moze dlatego ze mam pęk kluczy, bo sa 3 zamki:lol: Quote
jbk Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [URL]http://i281.photobucket.com/albums/kk210/Ania_ZG/IMG_8312.jpg[/URL] - pięknie śpi dzieciątko :) Quote
Estera Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='Anka_ZG'] Też to rozpatrywaliśmy, bo w sumie patent jest na wysokości jego łapki jak stanie na nich:razz:aale sasiad mówił, że raczej byłoby ciezko psu otworzyc patent:roll: Myslalam mozze skoczył na patent i jakos sie przekewcil, ale sama juz nie wiem:shake: My mieszkamy w wieżowcu, a w wieżowcach czesto sa włamania do mieszkań:shake: A tydzien temu z wieżowca naprzeciwko facet wyskoczył z 2 pietra i sie zabił, szok! W biały dzien, w niedziele koło 14:shake:[/quote]To ja już nie mam żadnego pomysłu :niewiem: Najważniejsze, że nic nie zginęło i wszyscy cali :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='Anka_ZG']Też to rozpatrywaliśmy, bo w sumie patent jest na wysokości jego łapki jak stanie na nich:razz:aale sasiad mówił, że raczej byłoby ciezko psu otworzyc patent:roll: Myslalam mozze skoczył na patent i jakos sie przekewcil, ale sama juz nie wiem:shake: My mieszkamy w wieżowcu, a w wieżowcach czesto sa włamania do mieszkań:shake: A tydzien temu z wieżowca naprzeciwko facet wyskoczył z 2 pietra i sie zabił, szok! W biały dzien, w niedziele koło 14:shake:[/quote] O kurczę, to musiał być nieciekawy widok. :shake: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 No własnie zdjęcia chcemy :diabloti: Quote
taxelina Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ja tez bym zimowe zdjecia zobaczyla chetnie.. Quote
LadyK Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [CENTER]Czekamy na Spajkusiowe foteczki :multi:[/CENTER] Quote
NightQueen Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 gdzie jesteś? :mad::mad::evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='smallpati']gdzie jesteś? :mad::mad::evil_lol:[/quote] hehe, jestes chyba najbardziej upierdliwa dogomaniaczka domagająca się fotek:evil_lol::cool3: czekaj, a cierpliwość bedzie nagrodzona...niebawem:cool3:;) Quote
NightQueen Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ja upierdliwa? no coś ty :diabloti: dawaj te zdjecia :diabloti::diabloti: Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Anka_ZG']hehe, jestes chyba najbardziej upierdliwa dogomaniaczka domagająca się fotek:evil_lol::cool3: czekaj, a cierpliwość bedzie nagrodzona...niebawem:cool3:;)[/quote] Co to znaczy niebawem?? Quote
NightQueen Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='jbk']Co to znaczy niebawem??[/quote] w niedługim czasie, [I]niebawem[/I], za moment, niezwłocznie, niedługo, szybko; od razu,... :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Wybieram: [quote name='smallpati']w niedługim czasie, [I]niebawem[/I], za moment, niezwłocznie, niedługo, szybko;[B] od razu[/B],... :evil_lol:[/quote] :cool3: Jak tam u Was śnieżek był? :cool3: Quote
Anka_ZG Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Wybieram: :cool3: Jak tam u Was śnieżek był? :cool3:[/quote] hej:) śnieżek był, ale tylko jeden dzień:-( a dokladnie przedwczoraj. Niestety nie udało mi się zrobic jeszcze zimowych zdjęć:shake: ale zdarzyłam już poczuć przez ten jeden dzień co to znaczy osnieżone spanielowe łapki z wielkimi kulami sniegu przyklejonymi:razz: Quote
Anka_ZG Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='jbk']Co to znaczy niebawem??[/quote] niebawem to znaczy dziś wieczorem:cool3: miały byc wczoraj, ale byłam tak wymeczona, że zasnełam przed tv trzymając spajkusiowi kosteczkę w ręku:evil_lol:ja zasnelam a ten dalej kosteczke gryzł:cool3: Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Anka_ZG']niebawem to znaczy dziś wieczorem:cool3: miały byc wczoraj, ale byłam tak wymeczona, że zasnełam przed tv trzymając spajkusiowi kosteczkę w ręku:evil_lol:ja zasnelam a ten dalej kosteczke gryzł:cool3:[/quote] Jaki grzeczny Spajki, że Cię nie obudził ;) Obyś dziś znowu nie zasnęła przed wrzuceniem fotek ;) Quote
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Wybieram: :cool3: Jak tam u Was śnieżek był? :cool3:[/quote] :evil_lol: Był ale już nic nie ma, tylko błotko i rozmoczone kupki :evil_lol: Quote
Recommended Posts