taxelina Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='Anka_ZG']Cześć, witam sie z pracy;) Dzieki za odwiedzinki! U nas jakoś leci pomału, Spajkuś cos dzisiaj ma jakies niestrawności:-( Rano troszke zwymiotował, a teraz wysłalam TZ do domu, żeby sprawdził co u niego. Poszli na dwór i Spajkuś ponoć dużo zwymiotował:( Mam nadzieje, ze mu przejdzie i ze to nić powaznego:shake: Ach ten mój spajkuś biedny, taki ma jakis wrazliwy ten brzuszek:([/quote] Oj, mam nadzieje ze mu przejdzie. a nie zjadl czegos niedozwolonego na spacerze? Quote
Anka_ZG Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='deer_1987']Oj, mam nadzieje ze mu przejdzie. a nie zjadl czegos niedozwolonego na spacerze?[/quote] No raczej nie, chociaż to nigdy nic nie wiadomo:( Kurcze nie wiem, kupiłam mu inną puszkę, może dlatego, ale z tej nowej puszki dałam mu dosłownie łyżke, a reszta to prawie całą ta która jadl do tej pory, także nie powinno mu nic być...chyba... Nie wiem, może rozwalił maskotke i zerzarł troche wypełnienia, no mozliwości mogą być różne...Zobaczymy jak bedzie sie zachowywał, najwyżej pojade z nim do weta jak bedzie żle:( Quote
taxelina Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 wiesz co wiecej jak sie teraz czuje? Quote
Anka_ZG Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='deer_1987']wiesz co wiecej jak sie teraz czuje?[/quote] TZ już wrócił do domku i spajkuś czuje się dobrze, fika, szaleje, nie wymiotuje, nie ma rozwolnienia, więc powinno już być ok:multi: ale nie mam pojecia co mu zaszkodziło, może ta puszka nowa, ale dostał jej tylko łyżke...sama nie wiem. Puszka pójdzie chyba do smieci! Quote
Kasia&Rika Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='Anka_ZG']TZ już wrócił do domku i spajkuś czuje się dobrze, fika, szaleje, nie wymiotuje, nie ma rozwolnienia, więc powinno już być ok:multi: ale nie mam pojecia co mu zaszkodziło, może ta puszka nowa, ale dostał jej tylko łyżke...sama nie wiem. Puszka pójdzie chyba do smieci![/quote] a jaka to puszka? :cool3: na pewno coś zjadł, dobrze że m już lepiej! Wymiziaj go!:loveu: Quote
Kasia&Rika Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='Anka_ZG']Puszka Evangers z gotowanym kurczakiem No chyba nie ejst to najgorsza puszka? Kiedyś miałam takie przeboje z animondą, ale wtedy to myslalam, że pies mi się przewinie na drugi świat, tfu, tfu:shake:[/quote] a jakie wogóle Spajki najbardziej lubi puszki? Ja nie mogę mu żadnej dobrać:shake: Zjada tylko kocie puszki! Quote
Anka_ZG Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Puszka Evangers z gotowanym kurczakiem No chyba nie ejst to najgorsza puszka? Kiedyś miałam takie przeboje z animondą, ale wtedy to myslalam, że pies mi się przewinie na drugi świat, tfu, tfu:shake: Quote
Anka_ZG Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='Kasia&Rika']a jakie wogóle Spajki najbardziej lubi puszki? Ja nie mogę mu żadnej dobrać:shake: Zjada tylko kocie puszki![/quote] wiesz co szczerze mówiąc to puszki dostaje on bardzo żadko, ale jesli już to cezarka. Tak to wcina zazwyczaj sucha acane i gotowane na obiad miesko z ryzem czy makaronem i warzywkami. Quote
Martunia Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Biedny Spajki.. dobrze, że wraca do zdrowia. :multi: Quote
Asia & Ginger Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='Anka_ZG']No raczej nie, chociaż to nigdy nic nie wiadomo:( Kurcze nie wiem, kupiłam mu inną puszkę, może dlatego, ale z tej nowej puszki dałam mu dosłownie łyżke, a reszta to prawie całą ta która jadl do tej pory, także nie powinno mu nic być...chyba... Nie wiem, może rozwalił maskotke i zerzarł troche wypełnienia, no mozliwości mogą być różne...Zobaczymy jak bedzie sie zachowywał, najwyżej pojade z nim do weta jak bedzie żle:([/quote] Ja bym chyba stawiała bardziej na maskotkę. :eviltong: Od łyżeczki innego jedzonka raczej nie powinno nic mu się stać. ;) Ale najważniejsze, że wszystko wróciło już do normy. :multi: Quote
Anka_ZG Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Ja bym chyba stawiała bardziej na maskotkę. :eviltong: Od łyżeczki innego jedzonka raczej nie powinno nic mu się stać. ;) Ale najważniejsze, że wszystko wróciło już do normy. :multi:[/quote] Sama nie wiem od czego to było, wczoraj puścił takiego pawia dużego:shake: Zjadł na obiad tylko kurczaka, na kolacje nie chciał nic jeść, ukradł parówke jedynie:evil_lol: Dzis jeszcze tez nic nie zjadł. Ale zachowuje się normalnie...Mam nadzieje, że dziś juz bedzie wcinał normalnie:roll: Quote
agaciaaa Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Nic mu nie będzie jak sie troszke przygłodzi ;) niech mu się żołądek uspokoi ;) Zdrówka życzymy :) Quote
jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Kasia&Rika']co dziś u Spajkiego?[/quote] Właśnie, co dziś? Quote
Anka_ZG Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Co u Spajkiego? W sumie juz chyba ok, dziś zrobił mi taką awanture o pestki z dyni że szok! Zachowywał się jakbym miała nie wiem, kawał szynki:-o Nie nadanrzałam mu ich skubać, nie mówiąc o tym, że sama mało co ich zjadłam:razz: Zabierał mi z ręki złodziejaszek mały. A karmy suchej i puszki dalej nie rusza:shake: Nie wiem co mu odbiło, mam nadziej, że chociaż tą suchą karme zacznie jeść spowrotem. spajki to jest nieprzewidywalny zwierz, czasami ma takie strzały że szok:evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Anka_ZG']Co u Spajkiego? W sumie juz chyba ok, dziś zrobił mi taką awanture o pestki z dyni że szok! Zachowywał się jakbym miała nie wiem, kawał szynki:-o Nie nadanrzałam mu ich skubać, nie mówiąc o tym, że sama mało co ich zjadłam:razz: Zabierał mi z ręki złodziejaszek mały. A karmy suchej i puszki dalej nie rusza:shake: Nie wiem co mu odbiło, mam nadziej, że chociaż tą suchą karme zacznie jeść spowrotem. spajki to jest nieprzewidywalny zwierz, czasami ma takie strzały że szok:evil_lol:[/quote] każdy ma odchyły:cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 To supeer że z nim już lepiej :loveu: Quote
agaciaaa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ciesze sie że Spajkuś wraca do zdrowia :) Quote
LadyK Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [CENTER]Cześć Spajkusiowi :hand:[/CENTER] Quote
Martinee Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Cześć fistaszki moje złote :) kiedy nowe zdjęcia ??:loveu: Quote
Dog Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Daj nowee fotki leniuchu!!! :cool3: :lol: Quote
Cavy Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Doberek :hand: Co tam u Was słychać? Jak z pogodą? :cool3: Quote
Recommended Posts