Jump to content
Dogomania

Spajki (cocker Spaniel Angielski), Moje Złote Szczęście :)

Recommended Posts

Posted

:evil_lol::eviltong: no to niezle,moj na szczescie jeszcze wody duzej czyli stawow itp nie poznal jako nadajacej sie do kapieli:cool3:I na razie sie z tego ciesze hehe:cool3:
Ale slicznie wyglada Spajki:loveu:Kochana mordeczka:loveu:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL]http://images39.fotosik.pl/22/96bbc0d33f181ed6.jpg[/URL]
Jakie zadowolone z siebie Spajkusiatko. :loveu: :loveu: :loveu:

[URL]http://images29.fotosik.pl/286/a07f920175256243.jpg[/URL]
Dumcia ma prześliczne oczka. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Wiatm wszystkich i dziękuję za miłe komentarze:)
Laskie no zdjęć sprzed wizyty Spajkusia u fryzjera to cały czas wstawiam:lol: Co ewentualnie moge wstawić zdjęcia po spajkusiowej wizycie u fryzjera, ale to chyba dopiero na weekend bo watpię aby znalazła czas wczesniej:shake:
Ten wielki dzięn już dziś:roll: trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok;)

Aaaa muszę się czymś pochwalić, mój złotasek coraz częściej podnosi nóżkę do siusiania:loveu::loveu::loveu: hehe, wiem jestem wariatka pisząc takie rezczy, ale dla mnie to wielki suksec, tzn dla spajkusia;) Bo skonczył rok i nie podnosil, zaczelam sie zastanawiac czy kiedykolwiek podniesie:lol: A chcoiażby dziś, na porannym spacerku, a rano niestety nie sa długie spacerki typu godzina, bo do pracy trzeba iść, Spajkus podniósł 2 razy girke:lol: Mój mały zuch dorasta (przynajmniej pod tym względem:cool3:) Bo zachowanie to ma jakby cały czas był szczeniakiem, ciagle mu tylko zabawy w głowie i pieszczoty:loveu:

Posted

[B]agaciaaa [/B]dokładnie [B]PRAWIE:cool3: [/B]Bo zapędów do bycia mężczyzną to narazie większych on nie ma;) ale może z jednej strony to dobrze:)

[B]jbk [/B]witamy u nas:multi:żebyś wierdziała, że żuwe złotko:loveu: A wodę to on kocha:loveu: zapraszamy zcesciej i juz lecimy do was;)

[B]deer_1987 [/B]nie dziękuje;)mam nadzieje ze bedzie ok!

Posted

jesteśmy już po....
Muszę ochłonąć to może uda mi się zrobić jakieś zdjęcia, chcoiaż nie wiem czy chce abyście go widzieli:( Jeśli faktycznie taki jest wzorzec spaniela, to mam w dupie te wzorce!! strasznie mi się nie podobają jego uszka:placz:według mnie są zakrotko obciete:-( nigdy wiecej nie pójde do fryzjera psiego!!
A Spajki był zuchem!!