Pimpek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Cześć :D He,he też kiedyś tak myślałam bo oglądałam galerie starsze :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Anka_ZG']Nikt nas nie odwiedza:([/quote] My jesteśmy. :multi: Quote
Anka_ZG Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='Asia & Ginger']My jesteśmy. :multi:[/quote] Miło nam bardzo Asiu, że chociaż wy nas odwiedzacie;):p Tak się zastanawiam, co tu zrobić aby więcej ludzi zechciało nas odwiedzać...Czy mój Spajkus się nie podoba??:-( Quote
Asia & Ginger Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Anka_ZG']Miło nam bardzo Asiu, że chociaż wy nas odwiedzacie;):p Tak się zastanawiam, co tu zrobić aby więcej ludzi zechciało nas odwiedzać...Czy mój Spajkus się nie podoba??:-([/quote] Po prostu odwiedź kilka galerii (choćby spanielowatych) i zaproś do siebie podając link. :cool3: I umieść w podpisie banerek albo chociaż linka do galerii. ;) Quote
Anka_ZG Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Dzięki Asiu za radę;) Bannerek jest w trakcie robienia się, w przyszłym tyg powinien już być, jako, że ktoś mi go robi, bo sama nie potrafię:( Quote
Dozia_13 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Witaj Aniu...! Ależ masz pięknego psiaka u mnie na oś jest yorko i imieniu Smajki, a spanielka też mam kilka ulic dalej, ale niestety moja jedna z suniek (ta większa) nie przepada za sanielami... może nie ten rozmiar hihi... Czekam na nowe foteczki gadzinki... :) :P Quote
Pimpek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Cześć ;D Bannerek lub chociażby link to dobry pomysł, jest wiele wątków do zamawiania bannerków, może ich poproś? Quote
Anka_ZG Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Dziękuję :oops:, ale aż takim aniołkiem to ja nie jestem. :eviltong: :evil_lol: Skończyłam Administrację na Uniwerku Wrocławskim (studiowałam zaocznie), tylko jeszcze się nie obroniłam. :oops: :evil_lol: Tak przeglądam fotki i zauważyłam, że Spajki ma taką samą poduszkę, jak Gingerka: :cool3: [URL]http://images33.fotosik.pl/158/6fbe73a3d2d27b1c.jpg[/URL][/quote] No w sumie z tymi aniołami to nigdy do końca nie wiadomo;) ale naprawdę Asia super dziołcha z Ciebie;) A co do studiów, to pytam tak z ciekawości. Ja kończę w tym roku (pedagogike, a dokładnie opiekę i profilaktykę niedostosowania społecznego) i planuje obronić się najpóźniej koniec czerwca, ale zobaczymy jak to będzie:evil_lol: ale już nie śpię po nocach bo zaczynam martwić się tym, czy dostane normalna pracę po studiach, bo póki co to pracuje, ale to nie jest stała praca:shake: a pracujesz w zawodzie?? a co do poduszeczki, to to jest narzuta na kanapę, ale Spajki jakoś nie chce spać w swoim legowisku, tylko właśnie na tej narzucie:cool3: Quote
Anka_ZG Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Napisał [B]Asia & Ginger[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9597314#post9597314"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I]Dziękuję :oops:, ale aż takim aniołkiem to ja nie jestem. :eviltong: :evil_lol: Skończyłam Administrację na Uniwerku Wrocławskim (studiowałam zaocznie), tylko jeszcze się nie obroniłam. :oops: :evil_lol: Tak przeglądam fotki i zauważyłam, że Spajki ma taką samą poduszkę, jak Gingerka: :cool3: [URL]http://images33.fotosik.pl/158/6fbe73a3d2d27b1c.jpg[/URL][/I] No w sumie z tymi aniołami to nigdy do końca nie wiadomo;-) ale naprawdę Asia super dziołcha z Ciebie;-) A co do studiów, to pytam tak z ciekawości. Ja kończę w tym roku (pedagogike, a dokładnie opiekę i profilaktykę niedostosowania społecznego) i planuje obronić się najpóźniej koniec czerwca, ale zobaczymy jak to będzie:evil_lol: ale już nie śpię po nocach bo zaczynam martwić się tym, czy dostane normalna pracę po studiach, bo póki co to pracuje, ale to nie jest stała praca:shake: a pracujesz w zawodzie?? a co do poduszeczki, to to jest narzuta na kanapę, ale Spajki jakoś nie chce spać w swoim legowisku, tylko właśnie na tej narzucie:cool3: Quote
Anka_ZG Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Dziękuję :oops:, ale aż takim aniołkiem to ja nie jestem. :eviltong: :evil_lol: Skończyłam Administrację na Uniwerku Wrocławskim (studiowałam zaocznie), tylko jeszcze się nie obroniłam. :oops: :evil_lol: Tak przeglądam fotki i zauważyłam, że Spajki ma taką samą poduszkę, jak Gingerka: :cool3: [URL]http://images33.fotosik.pl/158/6fbe73a3d2d27b1c.jpg[/URL][/quote] Asiu odpisałam na tego Twojego posta, ale nie wiem czemu znalazł się on na poprzedniej stronie:oops: Coś to forum szaleje:mad::razz: a można usuwać posty przeze mnie napisane?? Quote
Asia & Ginger Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Coś zegar na dogo szaleje, posty się przestawiają. :mad: Quote
Asia & Ginger Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Anka_ZG']Asiu odpisałam na tego Twojego posta, ale nie wiem czemu znalazł się on na poprzedniej stronie:oops: Coś to forum szaleje:mad::razz: a można usuwać posty przeze mnie napisane??[/quote] Coś zegar na dogo szaleje, posty się przestawiają. :mad: Można usuwać, ale tylko w niektórych działach, na FB niestety nie można. Aniu robić ten banerek dzisiaj czy jutro jeszcze dasz jakieś foty?:cool3: Chyba, że teraz dasz. ;) Quote
Anka_ZG Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 :oops:[quote name='Asia & Ginger']Coś zegar na dogo szaleje, psty się przestawiają. :mad:[/quote] NO WłASNIE WIDZę, żE COś SIE NA TYM FORUM DZISIAJ DZIWNEGO DZIEJE:mad::shake: Asiu może dzisiaj daj sobie spokój z tym bannerkiem, jutro pojedziemy do lasu to może jakieś fajne zdjęcia zrobię;) nie ma za bardzo z czego wybierać, co? Quote
Dozia_13 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Napewno znajdzie sie ktoś chętne do takich rzeczy... Gdybym umiała zrobiłabym ci bannerek i avek ale niestety nie posiadam takich umijętności... ;( Quote
Izabela124. Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Witanko Skorzystalam z zaproszenia i jvstem Ale masz slicznego pieska, pozdarwiam Quote
Asia & Ginger Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Aniu, w sumie to ja mogę zrobić, jeśli chcesz. ;) Quote
Asia & Ginger Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Anka_ZG']No w sumie z tymi aniołami to nigdy do końca nie wiadomo;) ale naprawdę Asia super dziołcha z Ciebie;) A co do studiów, to pytam tak z ciekawości. Ja kończę w tym roku (pedagogike, a dokładnie opiekę i profilaktykę niedostosowania społecznego) i planuje obronić się najpóźniej koniec czerwca, ale zobaczymy jak to będzie:evil_lol: ale już nie śpię po nocach bo zaczynam martwić się tym, czy dostane normalna pracę po studiach, bo póki co to pracuje, ale to nie jest stała praca:shake: a pracujesz w zawodzie??[/quote] Na razie nie pracuję, będę szukać pracy dopiero po wakacjach. Myślę nawet o pracy w Policji, tylko ciężko zdać te ich poryte testy psychologiczne. :cool1: Moi rodzice mają plantację truskawek i będę im teraz pomagać, dlatego na razie nie szukam pracy. ;) [quote name='Anka_ZG']a co do poduszeczki, to to jest narzuta na kanapę, ale Spajki jakoś nie chce spać w swoim legowisku, tylko właśnie na tej narzucie:cool3:[/quote] My też mieliśmy kiedyś narzutę i poduszki, zmieniliśmy wypoczynek i zostały tylko poduchy. Gingerka uwielbia na nich spać. :cool3: Quote
Anka_ZG Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='Dozia_13']Napewno znajdzie sie ktoś chętne do takich rzeczy... Gdybym umiała zrobiłabym ci bannerek i avek ale niestety nie posiadam takich umijętności... ;([/quote] Ale mimo wszystko dziękuję za dobre chęci;) Fajnie, że jednak ktoś nas zaczął odwiedzać:p Quote
agaciaaa Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Witamy :multi: Spajki jest piękny :loveu: A coż to za koleżanka beagielka? Może masz jakieś wspólne fotki? :) Quote
Asia & Ginger Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Anka_ZG']NO WłASNIE WIDZę, żE COś SIE NA TYM FORUM DZISIAJ DZIWNEGO DZIEJE:mad::shake: Asiu może dzisiaj daj sobie spokój z tym bannerkiem, jutro pojedziemy do lasu to może jakieś fajne zdjęcia zrobię;) nie ma za bardzo z czego wybierać, co?[/quote] Nie no, nie jest tak źle, niektóre fotki są bardzo ładne, ale poczekam w takim razie na fotki plenerowe. :p :multi: Quote
Anka_ZG Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Aniu, w sumie to ja mogę zrobić, jeśli chcesz. ;)[/quote] Naprawdę Asiu zrobiłabyś to dla mnie?? Jesteś kochana!!:multi: Tylko teraz pojawia się pytanie, czy ja mam jakieś takie ładniusie zdjęcia...??Nie jestem najlepszym fotografem:shake: Jutro poprzeglądam co ja tam mam, i jak byś była taka miła i mogła mi zrobić ten bannerek to byłam wdzięczna:loveu: Quote
Anka_ZG Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='agaciaaa']Witamy :multi: Spajki jest piękny :loveu: A coż to za koleżanka beagielka? Może masz jakieś wspólne fotki? :)[/quote] Witamy u nas:loveu::multi: i zapraszamy częściej!!Niestety nie mam ich wspólnego zdjęcia, ale postaram się przy najbliższej okazji jak tylko zobaczę Dumcie zrobić im wspólne zdjęcie;) A beagielka ti miłość mojego Spajkunia od serca:loveu: Tylko jak mi się uda uchwycić te dwa małe brykające szkraby :lol::diabloti: Bo oni jak się spotkają to potrafią przez 2 godziny latać za sobą w kółko, ale spróbujemy;) Quote
Anka_ZG Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko Skorzystalam z zaproszenia i jvstem Ale masz slicznego pieska, pozdarwiam[/quote] Miło, że nas odwiedziłaś:multi: I dziękuje za komplementy pod adresem Spajkunia, na pewno przekaże:cool3: Quote
Recommended Posts