Jump to content
Dogomania

Spajki (cocker Spaniel Angielski), Moje Złote Szczęście :)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj dziewuchy musicie mi wybaczyc, ale naprawde nie mam kiedy fotek zrobic:( Przychodze z pracy to juz ciemno i zdjecia na dworze nie zrobie:( najwczesniej w niedziele znajde troszke czasu zeby jakies zrobic

Posted

[quote name='Anka_ZG']oj dziewuchy musicie mi wybaczyc, ale naprawde nie mam kiedy fotek zrobic:( Przychodze z pracy to juz ciemno i zdjecia na dworze nie zrobie:( najwczesniej w niedziele znajde troszke czasu zeby jakies zrobic[/quote]
ja to rozumiem choc masz lepiej bo weekend, wtedy ja pracuje :(

Posted

[quote name='jbk']Ale możesz Spajkiego w domu sfocić, na pewno czasem śpi, czasem leży, czasem je, wszystko to jest warte uwiecznienia :)[/quote]

No sprobuje, aczkolwiek mój pies ma chyba ADHD i ciężko zrobić mu zdjęcie jakiekolwiek:lol::eviltong:

Posted

[quote name='Anka_ZG']No sprobuje, aczkolwiek mój pies ma chyba ADHD i ciężko zrobić mu zdjęcie jakiekolwiek:lol::eviltong:[/quote]

Spróbuj :)

Posted

Przepraszam za prywatę, ale zostałam poproszona o pomoc - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f711/moje-samoyedki-113074/index206.html#post11241884[/URL]

Posted

Cześć, witam sie z pracy;) Dzieki za odwiedzinki!
U nas jakoś leci pomału, Spajkuś cos dzisiaj ma jakies niestrawności:-( Rano troszke zwymiotował, a teraz wysłalam TZ do domu, żeby sprawdził co u niego. Poszli na dwór i Spajkuś ponoć dużo zwymiotował:(
Mam nadzieje, ze mu przejdzie i ze to nić powaznego:shake: Ach ten mój spajkuś biedny, taki ma jakis wrazliwy ten brzuszek:(