Kasiaa Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 Mam pytanko... czy może ktoś z Was, drodzy Dogomaniacy mógłby mi podać adresy/telefony kontaktowe do hodowców owczarka szkockiego collie krótkowłosego (collie smooth) na terenie Polski? Zwłaszcza chodzi mi tu o hodowle Kontragalop i Fuegro. Byłabym bardzo wdzięczna :D Quote
tunio Posted May 5, 2004 Posted May 5, 2004 a ja prosze aby Kasi namiary wysylac na PW. Z gory dziekuje i pozdrawiam carragan Quote
Mona Posted May 5, 2004 Posted May 5, 2004 Hodowla Kontrgalop juz nie hoduje i chyba nawet nie posiada Collie Krótkowłosych.A hodowla Ko-To-Ra cie nie interesuje? www.miastocollie.republika.pl Quote
Kasiaa Posted May 5, 2004 Author Posted May 5, 2004 Ko-To-Ra też mnie interesuje, ale mają swoją strone www, więc z namiarami nie ma problemu...za to nigdzie nie moge znalezc adresu do Fuegro... Quote
dorotak Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 Na ostatniej wystawie w Warszawie p. Szwarc wystawiała swoją suczkę. Jeśli masz dostęp do katalogu, to tam powinny być dane adresowe. Ja - o ile nie zapomne ;-) - mogę Ci je podać w poniedziałek. Pozdrowienia Quote
Kiessa Posted May 8, 2004 Posted May 8, 2004 Hej ! A macie moze jakieś strony WWW tych hodowli w Polsce też jestem ciekawa tej rasy? Quote
Diana14 Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 Na górze masz topic o linkach. Jest jedna strona www.collie.pl na której są linki do wszystkich hodowli collie w Polsce, a także strony reproduktorów i ulubieńców. Jednak krótkowłosych tam chyba nie ma... :roll: Pozdrawiam Diana Quote
Noelani Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 Jednak krótkowłosych tam chyba nie ma... Jak to nie ma? A Nesia to co? :evil: Kilka dni czlowiek nie wpada na dogomanie i juz o nim zapominaja :( Quote
Diana14 Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 Jednak krótkowłosych tam chyba nie ma... Jak to nie ma? A Nesia to co? :evil: Kilka dni czlowiek nie wpada na dogomanie i juz o nim zapominaja :( Ach no dla mnie oczywiste, że Nesia jest i u P.Zboralskiej tez jest sunia ale szczeniaków nie ma.... :roll: A znalazłaś sobie mobilizację do częstszego pojawiania się na dogo :wink: Quote
Noelani Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 A znalazłaś sobie mobilizację do częstszego pojawiania się na dogo Motywacja to by sie i znalazla, ale czasu brak :cry: Swoja droga napisalam Kasii na PW i sie nie odezwala :-? Quote
dorotak Posted May 10, 2004 Posted May 10, 2004 Kasiaa, czy potrzebujesz jeszcze tych danych z katalogu? Pozdrowienia Quote
Diana14 Posted May 10, 2004 Posted May 10, 2004 Kasiaa, czy potrzebujesz jeszcze tych danych z katalogu?Pozdrowienia Kasiaa wsiunkła inoczej ślad po niej zaginoł....hehe Quote
Kasiaa Posted May 10, 2004 Author Posted May 10, 2004 sorry, że mnie tak długo nie było :oops: !!!! Obiecuję się poprawić!!!! :D Oczywiście nadal interesują mnie te dane z katalogu!!! Pozdrawiam. Quote
Kasiaa Posted May 10, 2004 Author Posted May 10, 2004 Hej, Neolani!!! Odpisalam Ci przed chwilą na PW i mam nadzieje że dojdzie, ale jak coś to informuję, ze napisalam do p.Szwarc. Dam znać jak odpisze. Pozdrawiam :D Quote
Atos Posted May 21, 2004 Posted May 21, 2004 Tak studiuje to forum od dłuższego czasu w nadziei, że w końcu ktoś poda namiry na P.Szwarc (hodowla Fuegro) a tu nic!!! :cry: Żadnych konkretów :( !!! Ludzie, Błagam Was - dajcie mi jakiś nr tel/adres do Fuegro!!! Quote
dorotak Posted May 24, 2004 Posted May 24, 2004 a tu nic!!! :cry: Żadnych konkretów :( !!! Bo to nie jest dobry pomysł, aby czyjeś prywatne dane podawać do wiadomości publicznej. Ludzie, Błagam Was - dajcie mi jakiś nr tel/adres do Fuegro!!! Wysłałam Ci PW ;-) Pozdrowienia Quote
Recommended Posts