Ewa&Duffel Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Buc jest świetny, podoba mi się jak mało który staffik :loveu: A Baryłka świetnie się trzyma jak na swój wiek :) Quote
LadyS Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 No nie, mnie tu jeszcze nie ma? :lol: Buc cudo :loveu: Quote
magdyska25 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Martens- tak się zastanawiałam skąd kojarzę te psiaki....i mnie olśniło :) Widziałam kiedyś zdjęcia chyba na FB. Razem studiujemy. No proszę, jaki ten świat mały ;) Quote
Martens Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 A to ktoś Ty jak tak? ;) Bo Magd na roku mam sporo :) Quote
marcelinka371 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Twoj Staffik jest zjawiskowo piekny;) Quote
magdyska25 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='Martens']A to ktoś Ty jak tak? ;) Bo Magd na roku mam sporo :)[/QUOTE] Magdalena Witkowska. Pewnie kojarzysz ;) hmm nie wiem jak mam się opisać haha. np. też kupiłam obraz dla spanielki Buni [*]- "trzymam się" właśnie z tą drugą Magdą, która sprzedawała obrazy. Quote
magdyska25 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='Martens']Oczywiście, że kojarzę ;)[/QUOTE] :) Czy Twój Staffik ma tendencję do niszczenia swoich zabawek? Ostatnio byłam na wystawię psów (głównie bull)-, myślałam, że tam znajdę porządne piłki, które wytrzymają dłużej niż jeden spacer....no i niestety....piłka faktycznie- wytrzymała więcej niż jeden spacer- bo aż dwa ! Quote
Vectra Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='magdyska25']:) Czy Twój Staffik ma tendencję do niszczenia swoich zabawek? Ostatnio byłam na wystawię psów (głównie bull)-, myślałam, że tam znajdę porządne piłki, które wytrzymają dłużej niż jeden spacer....no i niestety....piłka faktycznie- wytrzymała więcej niż jeden spacer- bo aż dwa ![/QUOTE] bo to nie na wystawie się kupuje zabawki , tylko w sklepach moto i u wulkanizatora ... ew piłki boomer ball ... a do aportów tylko wytrzymują piłeczki hilton speed , ale nie te pływające bo one się zwą funny i są do bani .. na jedną minutę Quote
magdyska25 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 ale raczej na "stoisku bull" tak? Może mieli taki "chwyt marketingowy", nie wiem. Przez moje mieszkanie w czasie 2 m-cy przewinęło się więcej piłek, niż w rodzinnym domu, gdzie jest też pogromca piłek mający teraz 10-11 lat. Babka mi poleciła piłkę- nie wiem jakiej była firmy ale na prawdę wyglądała na solidną....no i kupiłam, wyszliśmy na spacer- raz- ok. drugi spacer i piłki nie było. Quote
evel Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Bucek z tego co mi wiadomo wzgardził piłką speed, chyba, że coś się zmieniło :evil_lol: A funny fajne są, ale dla "mientkich" psów, jak np. mój ;) Quote
Vectra Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='magdyska25']ale raczej na "stoisku bull" tak? Może mieli taki "chwyt marketingowy", nie wiem. Przez moje mieszkanie w czasie 2 m-cy przewinęło się więcej piłek, niż w rodzinnym domu, gdzie jest też pogromca piłek mający teraz 10-11 lat. Babka mi poleciła piłkę- nie wiem jakiej była firmy ale na prawdę wyglądała na solidną....no i kupiłam, wyszliśmy na spacer- raz- ok. drugi spacer i piłki nie było.[/QUOTE] nie dla stoisku dla bulli , w sklepie zoo , lub na allegro [url]http://www.zwierzakowo.pl/sklep/zabawki-dla-psow.hilton.n-hilton-pilka-speed-58.html[/url] Quote
Martens Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 U mnie jako zabawki służą opony rowerowe :evil_lol: ew. porządne sznury psie. Lateksowe rzeczy pruje w 10 min na strzępy, a piłki szczerze mówiąc go nie interesują za bardzo; pewnie robota Baryła, wszystkie piłki jej, większości to on nawet nie próbuje dotykać, żeby w łeb nie dostać ;) tak więc nie wiem, jakie są naprawdę wytrzymałe. Kurna, evel, nie wiem kiedy ja Ci ten prezent wyślę, ciągle zapominam, bo ostatnio nie chodzę na pocztę :placz: Quote
magdyska25 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Ostatnio na spacerze przechodziliśmy obok porzuconej opony ;) Psiak się nią na tyle zainteresował, że obsikał hehe Ok. Dzięki. Przejdę się do zoologika bo chciałabym najpierw taką piłkę na żywo obejrzeć. Quote
LadyS Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Podobno nudy tutaj i nikt nie pisze - Martens, gdzie zdjęcia :evil_lol: Quote
Sybel Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Tak oglądam i podglądam i się cały czas zastanawiam, jak się Bucowi jego cały uśmiech mieści w głowie. Jak to kiedyś Pratchet napisał, "gdyby uśmiechnął się odrobinę szerzej, pewnie odpadł by mu czubek głowy" - czy jakoś tak to szło :) Quote
Martens Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 A my się nabijamy, że usg nie potrzebne, bo przez paszczę wątrobę i resztę widać :evil_lol: Kurde, mam kilka fot na aparacie, ale mój laptop jest wredny i nie chce mi odczytać karty bez formatowania :( Quote
dyta369 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Prześmieszna parę tworzą Twoje psiaki :):):):) Kremówka jest śliczna, a staffiorek idealny po prostu, nie mogę się napatrzeć na niego :) Quote
Sybel Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Jeśli masz urządzenie, które można podpiąć do laptopa i wsadzić tam kartę, to tak spróbuj obejść :) Może da radę. Quote
Martens Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 To wreszcie mam motywację, żeby znaleźć kabel do aparatu :evil_lol: Quote
Recommended Posts