Jump to content
Dogomania

Baileys & Honey - stafficzy Dream Team :P i Perełka [*]

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martens']A to ktoś Ty jak tak? ;) Bo Magd na roku mam sporo :)[/QUOTE]

Magdalena Witkowska. Pewnie kojarzysz ;)

hmm nie wiem jak mam się opisać haha.

np.
też kupiłam obraz dla spanielki Buni
[*]- "trzymam się" właśnie z tą drugą Magdą, która sprzedawała obrazy.

Posted

[quote name='Martens']Oczywiście, że kojarzę ;)[/QUOTE]

:)

Czy Twój Staffik ma tendencję do niszczenia swoich zabawek? Ostatnio byłam na wystawię psów (głównie bull)-, myślałam, że tam znajdę porządne piłki, które wytrzymają dłużej niż jeden spacer....no i niestety....piłka faktycznie- wytrzymała więcej niż jeden spacer- bo aż dwa !

Posted

[quote name='magdyska25']:)

Czy Twój Staffik ma tendencję do niszczenia swoich zabawek? Ostatnio byłam na wystawię psów (głównie bull)-, myślałam, że tam znajdę porządne piłki, które wytrzymają dłużej niż jeden spacer....no i niestety....piłka faktycznie- wytrzymała więcej niż jeden spacer- bo aż dwa ![/QUOTE]
bo to nie na wystawie się kupuje zabawki , tylko w sklepach moto i u wulkanizatora ... ew piłki boomer ball ... a do aportów tylko wytrzymują piłeczki hilton speed , ale nie te pływające bo one się zwą funny i są do bani .. na jedną minutę

Posted

ale raczej na "stoisku bull" tak?
Może mieli taki "chwyt marketingowy", nie wiem. Przez moje mieszkanie w czasie 2 m-cy przewinęło się więcej piłek, niż w rodzinnym domu, gdzie jest też pogromca piłek mający teraz 10-11 lat.
Babka mi poleciła piłkę- nie wiem jakiej była firmy ale na prawdę wyglądała na solidną....no i kupiłam, wyszliśmy na spacer- raz- ok. drugi spacer i piłki nie było.

Posted

Bucek z tego co mi wiadomo wzgardził piłką speed, chyba, że coś się zmieniło :evil_lol:
A funny fajne są, ale dla "mientkich" psów, jak np. mój ;)

Posted

[quote name='magdyska25']ale raczej na "stoisku bull" tak?
Może mieli taki "chwyt marketingowy", nie wiem. Przez moje mieszkanie w czasie 2 m-cy przewinęło się więcej piłek, niż w rodzinnym domu, gdzie jest też pogromca piłek mający teraz 10-11 lat.
Babka mi poleciła piłkę- nie wiem jakiej była firmy ale na prawdę wyglądała na solidną....no i kupiłam, wyszliśmy na spacer- raz- ok. drugi spacer i piłki nie było.[/QUOTE]
nie dla stoisku dla bulli , w sklepie zoo , lub na allegro
[url]http://www.zwierzakowo.pl/sklep/zabawki-dla-psow.hilton.n-hilton-pilka-speed-58.html[/url]

Posted

U mnie jako zabawki służą opony rowerowe :evil_lol: ew. porządne sznury psie.
Lateksowe rzeczy pruje w 10 min na strzępy, a piłki szczerze mówiąc go nie interesują za bardzo; pewnie robota Baryła, wszystkie piłki jej, większości to on nawet nie próbuje dotykać, żeby w łeb nie dostać ;) tak więc nie wiem, jakie są naprawdę wytrzymałe.

Kurna, evel, nie wiem kiedy ja Ci ten prezent wyślę, ciągle zapominam, bo ostatnio nie chodzę na pocztę :placz:

Posted

Ostatnio na spacerze przechodziliśmy obok porzuconej opony ;)
Psiak się nią na tyle zainteresował, że obsikał hehe

Ok. Dzięki. Przejdę się do zoologika bo chciałabym najpierw taką piłkę na żywo obejrzeć.

• 3 weeks later...
Posted

Tak oglądam i podglądam i się cały czas zastanawiam, jak się Bucowi jego cały uśmiech mieści w głowie.
Jak to kiedyś Pratchet napisał, "gdyby uśmiechnął się odrobinę szerzej, pewnie odpadł by mu czubek głowy" - czy jakoś tak to szło :)

Posted

A my się nabijamy, że usg nie potrzebne, bo przez paszczę wątrobę i resztę widać :evil_lol:

Kurde, mam kilka fot na aparacie, ale mój laptop jest wredny i nie chce mi odczytać karty bez formatowania :(