BBeta Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [B]LaDyRaChE[/B], [B]FindTheNeverland[/B], witamy na forum ;) Quote
Asia & Ginger Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [B]FindTheNeverland[/B] vel Kitty, witamy Ciebie i Rinusia na dogo! :multi: :p Quote
amacariel Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 w zasadzie to ja już znana jestem spanielomaniakom, ale, aby tradycji stało sie zadość - witam wszystkich. :) Quote
Asia & Ginger Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='amacariel']w zasadzie to ja już znana jestem spanielomaniakom, ale, aby tradycji stało sie zadość - witam wszystkich. :)[/quote] [B]Amcia[/B], witaj w końcu na dogo! :multi: :multi: :multi: Quote
amacariel Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 hihi, no cóż, skoro już mam się kiedyś tam wprosić do Was na jakiś mały zlocik, to wypada chociaż konto miec! :diabloti: Quote
amacariel Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Mróvka, Nikita, Magot - dzięki wielkie dziewczyny :D ...ale i tak nadal wolę spanielowe ;p [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/88149.html"]cockermaister[/URL] - my się znamy ze spanielowego? bo jakos nie kojarzę ;) Quote
Estera Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ama, cockermaister nie ma na spanielowym ;) Buziaki robaczku, dobrze, żeś i tu :cool3: Quote
keciulinka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Witam :) już jakiś czas temu zwitałam na dogo ale wstyd sie przyznać dopiero odkryłam ten temat :oops: widze sporo osób ze spanielowego :multi: Quote
Asia & Ginger Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 [quote name='keciulinka']Witam :) już jakiś czas temu zwitałam na dogo ale wstyd sie przyznać dopiero odkryłam ten temat :oops: widze sporo osób ze spanielowego :multi:[/quote] [B]Keciulinka[/B], w końcu się ujawniłaś. :multi: :cool3: Quote
henio85 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Witam, posiadam spaniela o imieniu Largo od 1.IV.2008, mam kilka pytań i wielką nadzieję że mi pomożecie :) Quote
henio85 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 To świetnie, z niecierpliwością czekam więc na odpowiedzi :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f66/brzydki-zwyczaj-spaniela-cos-jeszcze-143318/[/URL] Quote
Asia & Ginger Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='henio85']Witam, posiadam spaniela o imieniu Largo od 1.IV.2008, mam kilka pytań i wielką nadzieję że mi pomożecie :)[/quote] [B]Henio85[/B], witamy Ciebie i Largo na dogo! :multi: Quote
oliwienka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Witam wszystkich! Jestem szczęśliwą posiadaczką trzy miesięcznej spanielki o imieniu GABRYSIA. Ta sunia całkowicie zawładnęła mim sercem! Jest cudowna, ale czasem potrafi już pokazać swój charakterek. Mam także dwie córeczki i jak na razie staramy wychować się naszego pupila razem,no może i mój mąż też czasem nam pomaga! Pozdrawiam! Quote
Asia & Ginger Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='oliwienka']Witam wszystkich! Jestem szczęśliwą posiadaczką trzy miesięcznej spanielki o imieniu GABRYSIA. Ta sunia całkowicie zawładnęła mim sercem! Jest cudowna, ale czasem potrafi już pokazać swój charakterek. Mam także dwie córeczki i jak na razie staramy wychować się naszego pupila razem,no może i mój mąż też czasem nam pomaga! Pozdrawiam![/quote] [B]Oliwienka[/B], witamy serdecznie na dogo. :multi: Przesyłam mizianki dla kluseczki. :loveu: Quote
malina113 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Witam ponownie :multi: Tym razem chyba zagoszczę na dłużej, razem z Orzechem :loveu: Quote
Iwoona Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 To i ja, razem z Brutim, witam wszystkich :D Quote
keciulinka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Iwoona witam i tutaj :D Czy to Bruti ze spanielowego :loveu: malina113 zauważyliśmy spokojnie :) witaj i przedstawiaj nam swojego pieska :) Quote
malina113 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ojoj, jak miło :cool3: Gościłam u Was już wcześniej, ale dopiero teraz mamy swojego szczeniaczka:multi: Syn dostał upragnionego piesia na urodziny i od tej pory razem o niego dbamy. Orzeszek, bo tak się nazywa nasz maluszek :loveu:, jest u nas od 2 tygodni i nie jest cocker spanielem, a podobno seterem irlandzkim, jednak pozostaję na Waszym forum..z sentymentu :razz: Quote
Recommended Posts