Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Mróvka, Nikita, Magot - dzięki wielkie dziewczyny :D ...ale i tak nadal wolę spanielowe ;p

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/88149.html"]cockermaister[/URL] - my się znamy ze spanielowego? bo jakos nie kojarzę ;)

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='keciulinka']Witam :) już jakiś czas temu zwitałam na dogo ale wstyd sie przyznać dopiero odkryłam ten temat :oops: widze sporo osób ze spanielowego :multi:[/quote]
[B]Keciulinka[/B], w końcu się ujawniłaś. :multi: :cool3:

Posted

Witam wszystkich! Jestem szczęśliwą posiadaczką trzy miesięcznej spanielki o imieniu GABRYSIA. Ta sunia całkowicie zawładnęła mim sercem! Jest cudowna, ale czasem potrafi już pokazać swój charakterek. Mam także dwie córeczki i jak na razie staramy wychować się naszego pupila razem,no może i mój mąż też czasem nam pomaga! Pozdrawiam!

Posted

[quote name='oliwienka']Witam wszystkich! Jestem szczęśliwą posiadaczką trzy miesięcznej spanielki o imieniu GABRYSIA. Ta sunia całkowicie zawładnęła mim sercem! Jest cudowna, ale czasem potrafi już pokazać swój charakterek. Mam także dwie córeczki i jak na razie staramy wychować się naszego pupila razem,no może i mój mąż też czasem nam pomaga! Pozdrawiam![/quote]
[B]Oliwienka[/B], witamy serdecznie na dogo. :multi:

Przesyłam mizianki dla kluseczki. :loveu:

Posted

Ojoj, jak miło :cool3:
Gościłam u Was już wcześniej, ale dopiero teraz mamy swojego szczeniaczka:multi:
Syn dostał upragnionego piesia na urodziny i od tej pory razem o niego dbamy. Orzeszek, bo tak się nazywa nasz maluszek :loveu:, jest u nas od 2 tygodni i nie jest cocker spanielem, a podobno seterem irlandzkim, jednak pozostaję na Waszym forum..z sentymentu :razz: