agusiastella Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 hodowla Z GARDEMNKI [URL]http://www.dog-niemiecki.fc.pl/index.html[/URL], niunia bedzie blekitna urodzily sie 21.02.2008, ostatnio byly ważone i maja po okolo 6 kilo, gdy je ogladalam wygladaly bardzo zdrowo,:loveu:wesolo nie bojaźliwe i skore do zabawy :multi:. bylam bardzo pozytywnie zaskoczona, pani ma w hodowli 4 suki w różnym wieku,a najstarsza ma 11 lat i świetnie sie trzyma :multi:, bylam o tyle zaskoczona bo wszedzie czytalam ze dogi jako duze psy żyją przecietnie 7 -8 lat Quote
MEGNUM Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='agusiastella']hodowla Z GARDEMNKI [URL]http://www.dog-niemiecki.fc.pl/index.html[/URL], niunia bedzie blekitna urodzily sie 21.02.2008, ostatnio byly ważone i maja po okolo 6 kilo, gdy je ogladalam wygladaly bardzo zdrowo,:loveu:wesolo nie bojaźliwe i skore do zabawy :multi:. bylam bardzo pozytywnie zaskoczona, pani ma w hodowli 4 suki w różnym wieku,a najstarsza ma 11 lat i świetnie sie trzyma :multi:, bylam o tyle zaskoczona bo wszedzie czytalam ze dogi jako duze psy żyją przecietnie 7 -8 lat[/quote] Błękitka hihihi, zawsze marzyłam o błękitnej i trafiła mi sie czarna diablica:evil_lol: Śwetny wybór. Będziecie jeździć na wystawy?? Jak tylko odbierzesz malunią to koniecznie wstaw zdjecia:loveu: Quote
eveandAxel Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Witaj agusiastella, fajnie że dołączyłaś, zobaczysz czas szybciutko zleci, a za chwile będziecie świętować pierwsze urodzinki. Madzia masz swoje szczęście a na błękitkę jeszcze przyjdzie czas, wtedy będziesz już tylko wymiatać po takim czekaniu. A tak z innej beczki! :evil_lol: Dziewczyny zmiatać na główny temat! :eviltong: Quote
MEGNUM Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='eveandAxel'] Dziewczyny zmiatać na główny temat! :eviltong:[/quote] Pewnie że będę miała coś błękitnego:eviltong: Prędzej czy później, ale będę:evil_lol: Właśnie zmiataj na główny wklejaj fotki, wiesz jakie:loveu: Quote
Sylvia_76 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='MEGNUM']Pewnie że będę miała coś błękitnego:eviltong: Prędzej czy później, ale będę:evil_lol: [/quote] Ja też! Ja też!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Guest L'or Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ja mam szelki Easy Walk i u mojego czarnego słonia się sprawdzają. W obroży ciągnął, w szelkach - nie. Quote
Recommended Posts