Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciotki jesteście MEGA KOCHANE :loveu: ja osobiście obiecałam kilka złotóweczek ale wyrobić się nie mogę, ale ale jeak tylko , to zaraz prześlę choćby mały cosik :oops:

Posted

[quote name='Cantadorra']Jutro powinny przyjsc kolejne dwa opakowania m&m-ów. Krzycz miesiac wczesniej, ze zabraknie, bedziemy dalej szukac groszkow.[/quote]
:multi: :lol: :multi: :lol: :multi:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Cantadorra']Jutro powinny przyjsc kolejne dwa opakowania m&m-ów. [/QUOTE]
M&m-y przyszły :multi: :multi: :multi:
:Rose: :Rose: :Rose:

Okazało się, że mam starą przeglądarkę i nie mogłam się przez kilka dni zalogować na dogo...

• 2 weeks later...
Posted

Miałam dzisiaj przedziwną awanturę z sąsiadami. Napadli na mnie z krzykiem na klatce schodowej z pretensjami, że Czaruś wyje przez cały dzień od miesięcy i że mam z nim coś zrobić...! Zdziwiłam się i przeraziłam nie na żarty. Popytałam innych sąsiadów i okazało się, że to nieprawda, że Czaruś jest spokojny i cichy. Co miały te wydumane pretensje znaczyć zupełnie nie rozumiem...:shake:

Posted

Dostaliśmy dzisiaj leki z Niemiec od bardzo miłych pań, które od początku pomagają Czarusiowi. Czaruś bez tych leków ma kłopoty z porządnym wysiusianiem się. Czaruś w całym swoim nieszczęściu ma jednak sporo szczęścia, że jest tyle osób, które chcą mu pomagać :lol:

Posted

Dziwni Ci ludzie... Może chcieli się po prostu o coś przyczepić to sobie wymyślili? A może to jakiś inny pies wyje a posądzają o to Czarka (miałam tak kiedyś ze swoim białasem. Też mi wmawiali, ze pies szczeka i wyje, a potem się okazało, że to pies sąsiadów mieszkających 2 piętra niżej).
Ech... ludzie...

Posted

Dziwne jest to, ze ja rowniez mialam podobna historie ze swoim psem i sasiadami. To chyba jakis wspolny schemat zachowan dla niektorych sasiadow i wcale jak widac nie rzadka sprawa. U mnie skonczylo sie straszeniem ze nasla straz. Ale ja rowniez pochodzilam po innych sasiadach, ktorzy nic nie slyszeli i... agresorzy sie odczepili.

Posted

Prawda jest taka, że częśc ludzi nie lubi psów, innym z kolei wszystko przeszkadza, a jeszcze inni lubią sąsiadom zrobić przykrość tak bez powodu, albo z zazdrości o coś:diabloti: Odkąd mam Maxiora, też poznałam, czego sie po kim można spodziewać, ale ja podczas nieuzasadnionych uwag robię się po prostu bezczelna :oops: i mam spokój. Sąsiadkom przeszkadzało na przykład to, że Maxior zostawia ślady po deszczowym spacerze:-o

Posted

[quote name='egradska'] Sąsiadkom przeszkadzało na przykład to, że Maxior zostawia ślady po deszczowym spacerze:-o[/QUOTE]
To chyba najabsurdalniejsza pretensja :evil_lol: ... Chociaż ja miałam kiedyś równie dziwną awanturę - zaczepiła mnie przed blokiem pani oburzona, że mój pies sika na drzewo, a drzewo według niej jest własnością miasta (!) :crazyeye:

Posted

[quote name='maggiejan']Chociaż ja miałam kiedyś równie dziwną awanturę - zaczepiła mnie przed blokiem pani oburzona, że mój pies sika na drzewo, a drzewo według niej jest własnością miasta (!) :crazyeye:[/QUOTE]

Dobre! A juz myslalam, ze jakis wyjątkowy ekolog z sasiadki, a tu zwykla glupota :evil_lol:

Posted

[quote name='Cantadorra']Jedno sikniecie: 1 zł + VAT:evil_lol:[/QUOTE]

Wesoło sie zrobiło na wątku Czarusia:lol: A jak się miewa sam Czaruś?

ps. Cantadorra, ile proponujesz kasować za "ludzkie" siknięcie na drzewo, wszak też się zdarza:diabloti:

Posted

[quote name='egradska'] Cantadorra, ile proponujesz kasować za "ludzkie" siknięcie na drzewo, wszak też się zdarza:diabloti:[/QUOTE]
Proporcjonalnie do masy danego osobnika ludzkiego+grzywna min. 50 zł na rzecz zwierząt za: 1. Pogarszanie stanu drzewa i tym samym odbieranie w przyszlosci mozliwosci psiakom posikiwania, a po
2. za narazanie innych ludzi, glownie kobiet na oglądanie tych zwiedlych f...ów podczas oddawania moczu w miejscach publicznych :angryy:

Ano wlaśnie co u Czarusia? Jak nasz bohater wątku?

Posted

Bohater doszedł już do siebie po zapaści brakotabletkowej ;), ja i dywan też powoli dochodzimy...

A jeśli chodzi o ludzi wykorzystujących drzewa w niewłaściwych celach to nie wiem jak wy, ale ja widuję ich ostatnio nienormalnie dużo...to wręcz plaga, mimo zimna...:mad: Aż wierzyć się nie chce, jak pozbawieni wstydu są mężczyźni (mam nadzieję, że jednak ich mniejszość).

Posted

[quote name='Cantadorra'] grzywna min. 50 zł na rzecz zwierząt za: 1. Pogarszanie stanu drzewa i tym samym odbieranie w przyszlosci mozliwosci psiakom posikiwania,
[/QUOTE]
:megagrin::megagrin::megagrin:

• 4 weeks later...