Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doda_']maggiejan - dostalam opakowanie od Ciebie, dziekuje :)
Pojade do lekarza jak tylko znajde wolny czas.. :mad:[/quote]
Doda, dzięki :lol:, trzymam kciuki za Twoje zdolności przekonywania :kciuki:

Posted

Ludzie, schronisko Cichy Kąt ma wielkie problemy z władzami miasta, grozi mu nawet likwidacja, jeśli nie znajdą nowej lokalizacji!
Czy ktoś może pomóc w adopcjach, ogłoszeniach i petycji?
Tu link:
[url=http://schronisko.prv.pl/]Stowarzyszenie Przyjaciół Bezpańskich Zwierząt \"Cichy Kąt\"[/url]

Posted

Cioteczki, Sara ma juz 10 lat, niewiele jej zostalo, ze wzgledu na slaby stan zdrowia. Prosi o zalicytowanie cos, zeby starczalo na hotelik!

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/wznowiony-ciuszki-buciki-dla-najmlodszych-na-utrzymanie-sary-w-hoteliku-do-01-10-a-146721/"]WZNOWIONY ciuszki, buciki dla najmłodszych na utrzymanie Sary w hoteliku do 01.10.[/URL]

Posted

Cioteczka Atlantyda sprawiła nam wielką radość, bo przysłała dla Czarusia cewniki, a razem z nimi...zgadnijcie co...? tak, tak...to właśnie :multi: :multi: :multi:
Wielkie buziaki dla cioteczki od Czarusia :buzi:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Cantadorra']Poprosze na PW adres, dzisiaj odbieram groszki ;) dla Czarusia i chcialabym jutro wyslac.[/quote]
:multi: :multi: :multi:

:Rose::Rose::Rose:

:loveu: :loveu: :loveu:

Już wysyłam :lol:

Posted

Cioteczka ElzaMilicz przysłała nam paczuszkę z wiecie czym...;)
Bardzo, bardzo dziękujemy :loveu:

Kamień spadł mi z serca, mamy teraz mały zapasik, choć nie na długo, bo miesięcznie 2 opakowania schodzą...

Byłam z Czarusiem wczoraj na spacerze...padało...i Czaruś, ten bohater, zwiał do domu po pierwszym siii...:evil_lol: Nie grzmiało, więc nie wiem co go wystraszyło :roll: