ocelot Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Choroba Małgosiu zaglądamy, jak się jakiś nowy wpis pojawi;) Quote
Doda_ Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 maggiejan - jak moglibyśmy zapomnieć? :loveu: Nie pisałam tu ale myślalam często o was ;) Teraz idzie burza :angryy: i trzeba wyłączyć kompa... Dobranoc i całuski !! Quote
maggiejan Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Dziewczyny, WIELKIE DZIĘKI :loveu: Miło wiedzieć, że jednak o nas pamiętacie :lol: A propos burzy...Czaruś tak boi się grzmotów, że kilka dni temu nie dal się wyciągnąć na spacer i musiałam z nim w nocy iś, kiedy burza przeszła :evil_lol:. Najczęściej podczas burzy dekuje się w łazience, biedaczek...:evil_lol: Pewnie najchętniej wszedłby mi na kolana, ale gabaryty nie te...:evil_lol: Quote
egradska Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 o, Czarusiowa Pani się odezwała:lol: Dobrze, że u Was wszystko pod kontrolą, już się zaczynałam martwić taką długą ciszą... Czaruś się boi burzy, biedaczek:roll: Maxior ma to głęboko gdzieś, choć nie lubi moknąć i rwie do domu jak parowóz:evil_lol: Pozdrawiamy:loveu: Quote
maggiejan Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Mało zaglądam ostatnio na dogo, bo mam trochę więcej zajęć... Mieliśmy kłopoty finansowe i wzięłam dodatkową pracę w soboty i niedziele (po 3 godziny), parę groszy wpadnie ;) Próbuję wkleić Czarusiowe zdjęcia, ale na imageshack znowu jakieś zmiany...:roll: Gdzie tam jest teraz link do zdjęcia? Quote
maciaszek Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Niestety nie znam się na imageshack... Korzystam z fotosika. Quote
maggiejan Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Może Doda tu zajrzy... ona mi chyba ostatnio pomogła z tym zdjęciem... Quote
Doda_ Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Maggiejan - w imageshacku zmienilo sie - mozna nadal wklejac zdjecia ale inaczej sie robi. Za chwile napisze wszystko dokladnie i Ci przesle na PW. Ja teraz tez korzystam z fotosika.pl Quote
maggiejan Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Doda, dzięki za instrukcję! :lol: A oto Czaruś i jego najlepszy przyjaciel Pączek (vel Kluseczka) zażywają wspólnie kąpieli słonecznych... [IMG]http://img3.imageshack.us/img3/7514/dsc00003nku.jpg[/IMG] [IMG]http://img134.imageshack.us/img134/5418/dsc00004qme.jpg[/IMG] [IMG]http://img81.imageshack.us/img81/2396/dsc00005cth.jpg[/IMG] A jak się korzysta z fotosika? Quote
Doda_ Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 maggiejan - zdjecie mozna wstawic o normalnym rozmiarze.. czy sama je zmiejszylas czy imageshack to zrobil ? a fotosik - trzeba sie zarejestrowac i gotowe ;) tylko ze bedziesz tam dodawac zdjecia i nie mozesz usunac bo wtedy i zdjecia ktore wklejesz na watku sie skasuja /tak bylo u mnie/ Quote
Dorothy Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Pączek?? nie znamy??:shake: Czarus ale on ma łeb wielki :roll: zazywanie kapieli slonecznych ciekawa sprawa, moje psy zwiewaja ze slonca raczej :-) Quote
maciaszek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ale sobie polegują :). Życie jak w Madrycie ;). Dobrze tam mają u Ciebie! Quote
maggiejan Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Doda, zdjęcia zmniejszył imageshack, ale ja nie zauważyłam tego i kliknęłam. A moje zwierzaki to wszystko jaśniepaństwo :evil_lol:. Kupiłam nową kanapę to jedynie Czaruś nie pakuje się na nią :evil_lol:, w nocy muszę nogi wystawiać za kanapę bo nie mieszczą się jak wszystkie zwierzęta się rozłożą :evil_lol: Quote
egradska Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='maggiejan'] A moje zwierzaki to wszystko jaśniepaństwo :evil_lol:. Kupiłam nową kanapę to jedynie Czaruś nie pakuje się na nią :evil_lol:, w nocy muszę nogi wystawiać za kanapę bo nie mieszczą się jak wszystkie zwierzęta się rozłożą :evil_lol:[/quote] no ładnie:evil_lol: z tego wynika, że gdyby i Czarusiowi przyszło to do głowy, musiałabyś chyba drugą kupić:evil_lol: Quote
Doda_ Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='maggiejan']Doda, zdjęcia zmniejszył imageshack, ale ja nie zauważyłam tego i kliknęłam. A moje zwierzaki to wszystko jaśniepaństwo :evil_lol:. Kupiłam nową kanapę to jedynie Czaruś nie pakuje się na nią :evil_lol:, w nocy muszę nogi wystawiać za kanapę bo nie mieszczą się jak wszystkie zwierzęta się rozłożą :evil_lol:[/quote] Zdjecia nie powinien zmniejszyc, sprobuj jeszcze raz. a to, ze w nocy musisz nogi wystawiac za kanape to skads znam.. bo ja w nocy tez wystawiam nogi za lozko.. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
maggiejan Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Naprawdę mam szczęście, że Czaruś nie pcha się na kanapę, bo dla mnie miejsca by napewno nie starczyło...:evil_lol: Czaruś za to ma manię biegania po meblach i roztrącania wszystkiego. Jak się rozpędzi to słychać tylko takie dudu, dudu, jakby stado słoni biegło i nagle łomot, kiedy zatrzyma się na jakim meblu (lub tym co z niego zostało...):evil_lol: Quote
Linssi Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Moj Czarus wpycha sie nie tylko na moje lozko, ale nawet leb pcha na poduszke... zeby choc tyci-tyci pyska lezalo na poduszce :evil_lol: Quote
maggiejan Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='Linssi']Moj Czarus wpycha sie nie tylko na moje lozko, ale nawet leb pcha na poduszke... zeby choc tyci-tyci pyska lezalo na poduszce :evil_lol:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Moje wszystkie zwierzaki są wygodne i chętnie wybierają najbardziej miękkie miejsca, a najlepiej 2 kołdry i 3 poduszki, choć każde jest ze schronu lub z ulicy...Ciekawe, wygodnictwo najwyraźniej jest cechą wrodzoną niezależną od wychowania i nabytych doświadczeń...:evil_lol: Quote
maggiejan Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='Dorothy']Pączek?? nie znamy??:shake: Czarus ale on ma łeb wielki :roll: zazywanie kapieli slonecznych ciekawa sprawa, moje psy zwiewaja ze slonca raczej :-)[/quote] Pączek to mój 10 letni kot, którego znalazłam w zimie prawie zamarzniętego na ulicy, siedział w krzakach i darł się wniebogłosy, szłam z moim poprzednim psem (prawie owczarkiem), który na widok kota dostawał amoku, ale tego biedaka płaczącego nie mogłam zostawić więc wpakowałam go za pazuchę (głowa była pod płaszczem, a tyłeczek wystawał :evil_lol:) i tak go doniosłam do domu...Do dziś nie wiem, jak mój pies na to pozwolił...:evil_lol: A kotek jest nadzwyczaj spokojny i przyjazny do wszystkiego i wszystkich, aż strach pomyśleć co by się z nim stało gdyby został na dworze, bo on do każdego stworzenia się próbuje przytulić...nawet do butlerierów i innych "zabójców"...:evil_lol: Quote
maciaszek Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 No to Twój psiur stanął na wysokości zadania! Przygarnął, razem z Tobą, potrzebującego :). Mój niestety by przygarnął w nieco inny sposób... Quote
maggiejan Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Czaruś w domu jest raczej łagodny, ale na spacerze bywa różnie :evil_lol:, niektórzy sąsiedzi na wszelki wypadek schodzą nam z drogi :evil_lol: Żałujcie, że nie widzicie jak Czaruś bawi się z kotem, bo można boki zrywać, kot jest jak jego łeb, a bawią się jak równy z równym...:evil_lol: Quote
Linssi Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='maggiejan']Czaruś w domu jest raczej łagodny, ale na spacerze bywa różnie :evil_lol:, niektórzy sąsiedzi na wszelki wypadek schodzą nam z drogi :evil_lol: Żałujcie, że nie widzicie jak Czaruś bawi się z kotem, bo można boki zrywać, kot jest jak jego łeb, a bawią się jak równy z równym...:evil_lol:[/quote] hehehe to zrob filmik i wstaw na dogo! :D Quote
maggiejan Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Próbowałam, ale zanim nastawię komórkę to one się orientują i przestają się bawić i pozują oddzielnie :evil_lol: Czy zaglądaliście do tego wątku o owczarku doprowadzonym do tragicznego stanu w Krakowie? Coś przerażącego, link w moim podpisie... Quote
maggiejan Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Czaruś dostał paczkę z Niemiec :lol:. Jakimś cudem wieział, że to dla niego, bo zanim otworzyłam ją do końca wpakował tam łeb i wyszukał zabawkę pluszową :evil_lol:, zabawka już napoczęta :evil_lol:. Dostał też bardzo wygodne legowisko, grube i miękkie tak bardzo, że ze strachem wchodził na nie bo kolebało się jak łódka na wzburzonej wodzie :evil_lol: Quote
Recommended Posts