Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czaruś bardzo się poprawił w chodzeniu na smyczy. Na początku straszliwie ciągnął, teraz ciągnie już tylko jak jest nie wybiegany/nie wyspacerowany. Jak wracamy ze spaceru idzie bardzo ładnie, tak że prawie nie ciągnie, smycz jest ledwie napięta. Nie macie pojęcia jaka to ulga nie musieć się z nim mocować :evil_lol:

Posted

Maggiejan frunaca na koncu linki za rozpedzonym Czarkiem:diabloti:
to musial byc widok
szkoda ze juz nieaktualne:evil_lol:
usciskaj chlopaka
jak tam stoisz z lekami dla niego?

Posted

[quote name='maggiejan']Nakręciłam Czarusiowi komórką 2 clipy (nie wiem jaka jest ich jakość), ale nie mogę ich odtworzyć, bo nie mam w komputerze odpowiedniego programu. Czy ktoś wie, co z tym zrobić?[/quote]Ja niestety nie pomogę :shake:.

Posted

Udalo sie :multi:

[url=http://s294.photobucket.com/albums/mm102/AuroraJG/?action=view&current=MOV00003.flv]Video of Czarysław ;) - Photobucket - Video and Image Hosting[/url]

[url=http://s294.photobucket.com/albums/mm102/AuroraJG/?action=view&current=MOV00002.flv]Video of Czaruś - Photobucket - Video and Image Hosting[/url]

Posted

Czaruś zachęca kota do zabawy podgryzając go, ale delikatnie ;). Za to kot jest histerykiem i wrzeszczy w niebogłosy, ale nie ucieka, więc krzywda mu się chyba nie dzieje. Mój kot, ten mniejszy, w ogóle lubi płakać, codziennie od rana daje koncert jakby go ktoś katował. Przestaje dopiero jak wstanę i go porządnie przytulę...

Posted

Doda, można się naprawdę uśmiać, jak się widzi owczarka niemieckiego bawiącego się z kotkiem, który jest wielkości jego łba (to ten kotek który Czarusia rozstawia po kątach, jak uważa że Czaruś jest niegrzeczny :evil_lol:).

A z panią od kotów akcja rozwija się wspaniale! Już 8 kotków znalazło nowe domy! A pani jest bardzo surowa i byle komu nie daje :lol:.