Ada-jeje Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 I ja tez zagladam, wracaj do zdrowia dobra dziewczyno.:lol: Quote
maggiejan Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Czaruś bardzo się poprawił w chodzeniu na smyczy. Na początku straszliwie ciągnął, teraz ciągnie już tylko jak jest nie wybiegany/nie wyspacerowany. Jak wracamy ze spaceru idzie bardzo ładnie, tak że prawie nie ciągnie, smycz jest ledwie napięta. Nie macie pojęcia jaka to ulga nie musieć się z nim mocować :evil_lol: Quote
Dorothy Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Maggiejan frunaca na koncu linki za rozpedzonym Czarkiem:diabloti: to musial byc widok szkoda ze juz nieaktualne:evil_lol: usciskaj chlopaka jak tam stoisz z lekami dla niego? Quote
wapiszon Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Rozkaz wykonany:evil_lol: Głos oddany:evil_lol: Quote
maggiejan Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Nakręciłam Czarusiowi komórką 2 clipy (nie wiem jaka jest ich jakość), ale nie mogę ich odtworzyć, bo nie mam w komputerze odpowiedniego programu. Czy ktoś wie, co z tym zrobić? Quote
maciaszek Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='maggiejan']Nakręciłam Czarusiowi komórką 2 clipy (nie wiem jaka jest ich jakość), ale nie mogę ich odtworzyć, bo nie mam w komputerze odpowiedniego programu. Czy ktoś wie, co z tym zrobić?[/quote]Ja niestety nie pomogę :shake:. Quote
AleksandraJ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [B]maggiejan [/B]wyslij mi je na maila, a ja zobacze czy da się coś z tym zrobić.... Quote
AleksandraJ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Udalo sie :multi: [url=http://s294.photobucket.com/albums/mm102/AuroraJG/?action=view¤t=MOV00003.flv]Video of Czarysław ;) - Photobucket - Video and Image Hosting[/url] [url=http://s294.photobucket.com/albums/mm102/AuroraJG/?action=view¤t=MOV00002.flv]Video of Czaruś - Photobucket - Video and Image Hosting[/url] Quote
jusstyna85 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Jaki on jest słooooodki:loveu: Czy to ten sam pies? [IMG]http://images27.fotosik.pl/148/738321a05104680a.jpg[/IMG] niemożliwe... Quote
maggiejan Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Aleksandro, dziękuję!!! Szkoda że mam tylko komórkę i jakość nie najlepsza :-(. Może jak będzie lepsz światło... Quote
Asta17 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Przysięgam, że Czarusia nie poznałam:razz: Ale z niego przystojniak, super psiak:loveu: Quote
Linssi Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 moj owczarek niemiecki tez wabi sie Czarus :evil_lol: wasz Czarus to tez kawal pieknego psa! :loveu: Quote
maggiejan Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Dzięki, dziewczyny! Czaruś to stary koń, ale bawić się lubi jak szczeniaczek :evil_lol:, szczególnie jak zabawka piszczy ;). Nawet jeśli tą zabawką czasami jest kot :mad: Quote
maggiejan Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Czaruś zachęca kota do zabawy podgryzając go, ale delikatnie ;). Za to kot jest histerykiem i wrzeszczy w niebogłosy, ale nie ucieka, więc krzywda mu się chyba nie dzieje. Mój kot, ten mniejszy, w ogóle lubi płakać, codziennie od rana daje koncert jakby go ktoś katował. Przestaje dopiero jak wstanę i go porządnie przytulę... Quote
Doda_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 maggiejan, u ciebie w domu jest wesolo :cool3: a co u tej pani, koty pojechaly do domkow? Quote
maggiejan Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Doda, można się naprawdę uśmiać, jak się widzi owczarka niemieckiego bawiącego się z kotkiem, który jest wielkości jego łba (to ten kotek który Czarusia rozstawia po kątach, jak uważa że Czaruś jest niegrzeczny :evil_lol:). A z panią od kotów akcja rozwija się wspaniale! Już 8 kotków znalazło nowe domy! A pani jest bardzo surowa i byle komu nie daje :lol:. Quote
Linssi Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Moj Czarus goni koty i uznaje je tylko w postacie ciastka ;) Quote
Recommended Posts