emilia2280 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 oo. super, bo ja mam bazarek w zanadrzu, ale nie wystawilam narazie. gdyby robilo sié znowu krucho, wtedy go wystawié, pamiétam. Quote
ATLANTYDA Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Na allegro cisza ,chyba zbyt mało dramatycznie opisana sytuacja Czarusia:roll:. Quote
maggiejan Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Emilio, dziękuję.:loveu: Atlantydo, czy ten tekst można jeszcze trochę zmienić? Np. dać więcej szczegółów? Bo jest sporo wejść tylko nikt nie kupuje cegiełek...:-( Quote
ATLANTYDA Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Małgosiu jak Masz jakieś propozycje to pisz poprawimy ;). Nie chodzi nam o oglądalność tylko zbiórkę funduszy. Może masz zdjęcia Czarusia z lecznicy np .Ja skorzystałam z tych dostępnych ,ale też można zmienić Quote
maggiejan Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Może warto by bardziej podkreślić, że Czaruś jest tak pełen życia, że nawet jak był ciężko chory to cieszył się że żyje...? Że jest pełen energii, radości...? Że ludzie ratowali go z wielkim poświęceniem? I może zlikwidować to kolorowe tło? Myślę że by się lepiej czytało... Quote
maciaszek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Tak, białe tło i czarne litery byłyby znacznie lepsze. Co ważniejsze fragmenty może na czerwono? I nieco większe literki. No i chyba większy nacisk na tragiczne momenty.... Quote
ATLANTYDA Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Zmieniłam to allegro ale zaś nie mogę za pierona usunąć tego wcześniejszego opisu :angryy:, ale ze mnie komputerowy ignorant :oops::oops::oops: . Teraz to w ogóle kicha :placz::placz: Quote
ATLANTYDA Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Wiecie jak zakończę tą aukcje przed czasem to niestety nie dam rady wystawić nowej .Już wiem ,że jak ktoś zalicytował to opisu nie zmienię:roll:. Do jutra zostawię to ,może jednak ktoś inny wystawi to allegro Czarusiowi . Za nie dociągnięcia przepraszam :cool1: . Quote
maggiejan Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Atlantydo, nie jest tak źle ;), a dobre chęci są na wagę złota :lol:. Widzę, że 2 cegiełki kupione... Dzięki, Peter :loveu: Quote
ATLANTYDA Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Zakończyłam tą aukcję:roll: .No właśnie Peter zalicytował chyba dla zachęty dla innych .Napisałam żeby wysłał pieniążki bezpośrednie do Ciebie . Ja słyszałam, że dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane:diabloti::diabloti::diabloti:. Jak będę wystawiać 20-ą aukcje myślę ,że będzie dobrze :razz:. Postaram się jeszcze raz to zrobić ,ale najwcześniej pod koniec tygodnia może nawet w przyszłym .W końcu to opanuje ,tak szybko się nie poddam :cool3::eviltong: Quote
Peter Beny Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 W takim razie Gosi wpłacam jutro ;) Trzymam kciuki za Czarusia :razz: Quote
maggiejan Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Czaruś ostatnio pod pretekstem zainteresowania kotem pcha mi się na łóżko... Nie wiem co mam o tym myśleć, wcześniej bał się wręcz wchodzić na tapczan. Może widzi, że całe towarzystwo się wyleguje i też chce zasmakować wygód...?:evil_lol: Niestety, jak Czaruś się położy to reszta musi zejść, bo nie starczy już dla nikogo miejsca...:evil_lol: Quote
maggiejan Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Niezauważenie Czaruś stał się znowu puchaty i mięciutki... Niestety, sierść zaczęła mu wychodzić garściami, chyba w mieszkaniu jest za ciepło od kiedy zaczęli grzać :roll: Quote
maciaszek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Oj tak, to może być powodem utraty sierści. Miałam dokładnie to samo z naszą tymczasowiczką Ziutką. Czarusiu, nie łysiej. W czym będzie chodził w zimie?? Quote
ATLANTYDA Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 nowe allegro [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=446158716[/url] Quote
maciaszek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Mam sugestię, żeby cegiełki były po 5 zł. Wtedy ludzie chętniej kupują. Quote
ATLANTYDA Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='maciaszek']Mam sugestię, żeby cegiełki były po 5 zł. Wtedy ludzie chętniej kupują.[/quote] Nie będę już zmieniać ,jeżeli nic nie uzbieramy może ktoś inny wystawi allegro dla Czarusia . Quote
maciaszek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 A dlaczego nie chcesz zmienić? Jeszcze możesz. No i to nic nie kosztuje :). Quote
maggiejan Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Ewuniu, widzę że nie dałaś za wygraną i spróbowałaś z tym allegro jeszcze raz :thumbs: Mam nadzieję, że coś jednak uzbieramy... Tekst jest treściwy, niedługi i łatwo się czyta ;). Dziękuję :Rose: Quote
ATLANTYDA Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='maggiejan']Ewuniu, widzę że nie dałaś za wygraną i spróbowałaś z tym allegro jeszcze raz :thumbs: Mam nadzieję, że coś jednak uzbieramy... Tekst jest treściwy, niedługi i łatwo się czyta ;). Dziękuję :Rose:[/quote] Nie dałam za wygrana choć kosztowało mnie to trochę nerwów :mad:.Wczoraj już wszystko miałam napisane i przy dodawaniu zdjęć zaś mi cały tekst wcięło :diabloti:.Myślałam że pogryzę klawiaturę :angryy:.No ja niestety nie jestem zbyt zdolna jeśli chodzi o komputer :oops:. Też mam nadzieję że coś uzbieramy ;):razz: Małgosiu jak byś mogła jakieś nowe fotki Czarusia pstryknąć ,choć wiem że on teraz się leni ,ale możemy jeszcze dodać . Quote
maggiejan Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Postaram się pstryknąć coś jutro, przy dobrym świetle :lol:. Czaruś jest jak zawsze śliczny, dzisiaj znowu zaczepiła mnie jakaś dziewczyna, żeby mi powiedzieć jakiego pięknego mam psa :cool3:. Quote
maggiejan Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Czaruś jest naprawdę niesamowity! Dwa razy zapomniałam mu dać leki (dostaje zawsze po spacerze) i sam do mnie przyszedł, żeby mi przypomnieć, że coś mu się należy! Wyraźnie się czegoś domagał :crazyeye:. Ten pies jest bardziej inteligentny niż niejeden człowiek ;) Quote
maciaszek Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 No ale, żeby domagać się leków???!!! ;) Chociaż... może "otoczka" leków jest smaczna :). Quote
maggiejan Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Haha, leki nie mają żadnej otoczki :diabloti:. Czaruś po prostu dba o siebie ;). Quote
Recommended Posts