michelle04 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 ...prowadzimy zmasowane działania,żeby Pece znaleźć domek....Jest ona łagodna równiez w stosunku do innych psów, wiec....domek poszukiwany:razz::razz: Quote
desdemona Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [URL]http://pomocpsomkynologia.eev.pl/viewtopic.php?t=223[/URL] [URL]http://www.psiaki.pl/forum/viewtopic.php?t=25555[/URL] [URL]http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=32608&id_kat=11[/URL] [URL]http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=74294830[/URL] Quote
michelle04 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 :loveu:Desdemona-dziekuje Aniele:loveu: Quote
Hippies Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='michelle04']:loveu:Desdemona-dziekuje Aniele:loveu:[/quote] A nie mówiłam :cool3: Quote
giselle4 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 ....podnoszę ,piękne psiaki czekają na domki:-oDora,Peka,Zuza i wiele innych mądrych i wspaniałych suniek.:oops: Quote
Ada-jeje Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Prosze osobe ktora ma pod opieka Preguske o jak najwiecej info na PW, stosunek psiny zwlaszcza do dzieci i czy jest juz po sterylce. Byc moze jest to juz gdzies napisane ale mi umknelo. Quote
michelle04 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 ...po domki sierotki.....:multi: Quote
giselle4 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 ...Ada-jeje,dziekuje dajesz szanse:oops:to juz połowa sukcesu.:loveu: Quote
giselle4 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 .......Peka i Zuza i Dora...czekaja na domki.....:placz:to młode sunki.... ale jeszcze sa w schronisku pieski ktore mają nadzieje na lepsze jutro.:oops: Quote
michelle04 Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Ada-jeje dziękuję za pamięć i cierpliwośc do mnie:oops: ..a psiaki podnoszę.... Quote
rotek_ Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 wiem ciotki od bulli bardzo pomagają... wiem ze kila dni temu do dzierzoniowa trafił amstaff....chyba pies :roll: właściciel posadził go o agresję wiem ze na to trzeba miec poprawkę bo ludzie czesto tak mówią zeby tylko psa zabrać. do uciechowa kiedyś trafił agresor FRICO...okazał się życiową fajtłapą....przyjazny do wszystkiego co się rusza.... michelle masz możliwość sprawdzenia czy nie ma nowego astka w schronie??? o Ascie wiemy od policji. Quote
desdemona Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Najpierw Biora Psy A Potem Sie Pozbywaja. A Potem Biora Pewnie Nastepnego... Quote
giselle4 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 ....masz racje desdemona,podniose pieski:loveu: Quote
michelle04 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 ..no Peka Ada-jeje wzieła Ciebie juz pod swoje skrzydła... :) trzymam kciuki dziewczynko Quote
rotek_ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='rotek_']wiem ciotki od bulli bardzo pomagają... wiem ze kila dni temu do dzierzoniowa trafił amstaff....chyba pies :roll: właściciel posadził go o agresję wiem ze na to trzeba miec poprawkę bo ludzie czesto tak mówią zeby tylko psa zabrać. michelle masz możliwość sprawdzenia czy nie ma nowego astka w schronie??? o Ascie wiemy od policji.[/quote] ponawiam pytanie?? Quote
giselle4 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 .....Rotek ,nie ma amstaffa innego jak Peka:oops:ale ona to najłagodniejszy pies pod słoncem,ma cierpliwosć nawet do dzieci.W naszym schronisku jest dużo piesków i wszyskie maja nadzieje na domek:placz:a my tylko im pomagamy sie spotkać z ludzmi ktorzy je pokochają.:oops:Jezeli cos się zmieni napisze poniewaz wiem ze amstaffy maja wziecie:multi: Quote
Ulaa Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 W jakim mieście jest schronisko? Czy Peka jest odrobaczona/szczepiona/wysterylizowana? Potrzebuję tych informacji, bo na prośbę Ady-jeje wkładam Pekę na stronkę fundacji. Quote
michelle04 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Schronisko jest w Dzierżoniowie ( woj.dolnośląskie ), natomiast Peka jest odrobaczona i zaszczepiona, jednak na sterylizacje nie co liczyć. Quote
andzia69 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='giselle4'].....Jezeli cos się zmieni napisze poniewaz wiem ze amstaffy maja wziecie:multi:[/quote] A gdzie mają to wzięcie jeśli mogę spytać???? Bo nam jakoś ciężko idą adopcje bullowatych? Bullowate mają wzięcie i owszem, ale u ludzi, ktorzy nie powinni mieć żadnego psa;) Quote
Ada-jeje Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Peka znalazla sie dzieki Ulce na stronce naszej fundacji bedziemy starac sie znalezc dla niej domek ale juz na wstepie chce zaznaczyc ze nie wadajemy bullowatch bez sterylek lub w przypadku psa bez kastracji. A zatem dziewczyny nalezalo by pomyslec o bazarkach i zbieraniu pieniazkow dla Peki gdyby domek sie znalazl. Quote
michelle04 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 [quote name='andzia69']A gdzie mają to wzięcie jeśli mogę spytać???? Bo nam jakoś ciężko idą adopcje bullowatych? Bullowate mają wzięcie i owszem, ale u ludzi, ktorzy nie powinni mieć żadnego psa;)[/quote] Andzia69 nikt nie miał niczego złego na myśli... Quote
Recommended Posts