Jump to content
Dogomania

Demon-piękny mieszaniec kaukaza z bernardynem ze schronu w Radomiu, W NOWYM DOMKU!!!

Recommended Posts

Posted

Dzięki, przeczytałam, odpisałam już tym ludziom. Muszę wypytać w schronisku o pewne szczegóły. Na pewno Demon może być na dworzu, to duży futrzasty pies. Problem tylko czy dogada się z mniejszym psem i jest 10 letnie dziecko. Nie chcę brać na siebie odpowiedzialności, to poważna sprawa a pies duży i trzeba cos o nim wiedzieć. Napiszę w poniedziałek dokładne informacje, bezpośrednio do tej pani. Dzięki Folen.

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Demon jest w boksie z 2 mniejszymi i jest ok... jeżeli nie podchodzą do jego kostek i jedzonka i jeżeli nie wpychają się jak się go głaszcze. Demon jest w boksie szefem. Myślę, że z dzieckiem nie było by problemu (jeżeli nie pozwalałoby sobie na za dużo - ciągnięcie za ucha, ciągnięcie za sierść).
Spokojny jest, my z Kaśką wchodzimy do niego :)

Posted

Allegro jest szansą dla tych psiaków...

P.S Folen, gaga (jak z nią dziś rozmawiałam) powiedziała, że ten komentarz wystawiła pod wpływem emocji (tak jak sms-a do mnie) od razu po rozmowie z mamą Magdy...

Posted

Jestem..w weekend zajrzałam tu tylko z doskoku, bo w szkole byłam..

Z Panią Gagą sprawa wyjaśniona, dzięki Makuuu..
Zawsze emocje robią swoje...

A Demonek się reklamuje na allegro i mam nadzieję, że szybko znajdzie domek.
Dzięki Red za przejęcie kontaktu.

Posted

Ci państwo mieszkają w bloku Radomiu, dopiero latem przeprowadzają się do domku, dlatego nie wiem jakie mają zamiary, ale sie dowiem. Tymczasem czekamy na inne jeszcze oferty.

Posted

Napisałam do tych państwa z Radomia, oni w czerwca mają się wyprowadzać do Skaryszewa, ale tam już jest suczka jakaś mała, na pewno się zgodzą. Zaproponowałam, że skoro są z Radomia mogliby zajrzeć do schroniska i spotkać się z psem w "4 oczy". Zobaczymy jaką podejmą decyzję. Czy w ogóle chcieliby go zabrać teraz czy dopiero w czerwcu:cool3:

Posted

Pani z Radomia napisała, że może pojedzie do schroniska we wtorek, bo jest chora. Innych telefonów w sprawie Demonka nie miałam. Dowiedziałam się, że to b.łagodny, ciapowaty psiak. Czekamy dalej....

Posted

[quote name='red']Pani z Radomia napisała, że może pojedzie do schroniska we wtorek, bo jest chora. Innych telefonów w sprawie Demonka nie miałam. Dowiedziałam się, że to b.łagodny, ciapowaty psiak. Czekamy dalej....[/quote]

demon powodzenia

Posted

Makuu wyczesała dziś Demona, gotowy do domku.....Folen, jak wygaśnie allegro, to ponów proszę, bo nie wiem czy ci ludzie z Radomia go wezmą, zbyt długo to trwa, jak komuś zależy to bierze od razu.

Posted

Makuu, zrób mu nowe zdjęcia, teraz jest piękny wyczesany, ogromny, tajemniczy..... fajny, podoba mi się. Można umieścić nowe na allegro.