Makuuu Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Myślę, że nie zostanę trupem a, że sprawa pilna, podaję: 501732982 - red 660 516 083 - DORKA Quote
Makuuu Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 a ja jak zwykle... z opóźnieniem :oops: sorki... Quote
Rafal StWola Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='D O R K A']Ja jestem mobilna, także śmiało dzwoń do mnie tel. 660 516 083 (Dorota). Przez jakie miejscowości (miasta) będziesz jechał? Jak będziesz miał ok. 30 km do Radomia to zadzwoń żebym miała czas na dojazd do schroniska ewentualnie umówimy sie gdzieś przy trasie to Cię popilotuję.[/quote] Ok bede dzwonil ... najwyzej sobie poczekam ... A wlasnie podajcie prosze adres schronu bym wiedzial jak dojechac... Jechac bede przez Sandomierz , Opatow, Ostrowiec Swietokrzyski, Ilze, Skaryszew ....Dojade , spokojnie to najmniejszy problem... mam GPS w glowie i na pokladzie :) Tylko prosze o adres . Quote
Makuuu Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Może zdążymy ją z Kasią czesnąć... Quote
Rybka. Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Oj tak wyszło, niestety albo i stety na dogo same ciotki, takich rodzynków jak Ty to ze świeczką szukać :) Ja już z przyzwyczajenia z tymi ciotkami wyskakuje, ale obiecuję poprawę!! Witaminki zamówione, takie w proszku, dosypuje się w zależności od wagi do karmy. Koszt- 20 zł, może troszkę mniej... Quote
mandy Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='Rafal StWola']Ok bede dzwonil ... najwyzej sobie poczekam ... A wlasnie podajcie prosze adres schronu bym wiedzial jak dojechac... Jechac bede przez Sandomierz , Opatow, Ostrowiec Swietokrzyski, Ilze, Skaryszew ....Dojade , spokojnie to najmniejszy problem... mam GPS w glowie i na pokladzie :) Tylko prosze o adres .[/quote] Witosa 96 (Wincentów) [url]http://www.schronisko.radom.pl/?p=p_1[/url] tu jest opisane jak dojechac Quote
D O R K A Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Schronisko mieści się przy ulicy Witosa 96. Wjeżdzając do Radomia kieruj się na Warszawę. Jedziesz cały czas prosto E7, mając po lewej stronie wytwórnię wód Zbyszko (charakterystyczny zielony budynek) skręcasz na światłach w prawo (to jest ul. Witosa). Następnie jedziesz cały czas prosto aż dojedziesz do lasu (po lewej stronie), za zakładem Radkom skręcisz w prawo i tam już zobaczysz schronisko (będą zresztą wskazówki) Jak będziesz mijał Iłżę daj mi sygnał. Ok?:razz: Quote
Rafal StWola Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Ok juz wiem ...Przez Radom na Warszawe bodajze ul .Lotniskowa a za radomiem w prawo w Witosa .... Nie ma problemu ... Ja uciekam teraz bo padniety jestem ... Trzymajcie sie " Ciotki " hehe Quote
Rybka. Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Miłego wieczoru zatem życzę :) Sprawdziłam drogę do mnie, w Lublinie droga jest prosta, więc chyba trafisz bez problemu. Dam Ci na gg mój adres i napiszę po krótce jak dojechać. Quote
red Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Jesteście super.............dzięki za szybkie działania...... dziś moje serce się raduje,:multi: bo wczoraj była.....klapa:cool3:. Zarapi - to droga do szczęścia, którą rozpoczynamy w sobotę :lilangel:. Niestety rano jeść nie dostaniesz..... cobyś samochodziku nie zanieczyściła:eviltong: Quote
Rafal StWola Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Samochodzik jest po to by w nim smiecic ewentualnie paskudzic a Ludz jest po to by sobie posprzatac ... Nie ma problemu .:) Quote
Makuuu Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Czyli żółwik, ludki (inna wersja "przybicia piątki" ;P)! :bigcool:Dalej też damy radę! Quote
Rybka. Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Hej Cioteczki i Wujku Rafale :) Jak nastroje przed jutrzejszą akcją? :cool3: U mnie wszystko gotowe... Tylko modlę się cichutko, żeby nie było sikania i koopkania na dywan, on tak dużo już przeszedł :placz: Ale myślę, że Zarapi jest prawdziwą damą i wie do czego służy spacer :loveu::loveu::loveu: Quote
red Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Będziemy rano wspomagać Rafała, niech tylko wstanie i dotrze do nas. Zarapi jeszcze nie wie, że jutro opuści to okropne miejsce..... potem tylko domek stały poszukamy malutkiej........ Quote
Makuuu Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 my z Kasią będziemy chyba o 8, zrobimy sunię na bóstwo... Quote
Rafal StWola Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ciotki .... u mnie DS czeka ...ja wiem ze mialem i mam watpliwosci ... Ale watpliwosci te sa raczej przejsciowe i nie dotycza DS tylko moich mozliwosci finansowych ... Na utrzymanie Suni kaska jest tylko obawialem sie o koszta zabiegu .. Tak po prawdzie to myslalem ze jutro Zarapi wyadoptuje i podpisze papiery ... W sumie to sam sobie jestem winny , rozumiem .... Potwierdzam jutrzejszy wyjazd , a teraz ide sie ogarnac by jutro jak czupiradlo nie wygladac :) Quote
D O R K A Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='Rafal StWola']Ciotki .... u mnie DS czeka ...ja wiem ze mialem i mam watpliwosci ... Ale watpliwosci te sa raczej przejsciowe i nie dotycza DS tylko moich mozliwosci finansowych ... Na utrzymanie Suni kaska jest tylko obawialem sie o koszta zabiegu .. Tak po prawdzie to myslalem ze jutro Zarapi wyadoptuje i podpisze papiery ... W sumie to sam sobie jestem winny , rozumiem .... Potwierdzam jutrzejszy wyjazd , a teraz ide sie ogarnac by jutro jak czupiradlo nie wygladac :)[/quote] Rafale czekamy na Ciebie z niecierpliwością:loveu: Quote
Rybka. Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Co taka cisza? Wszyscy poszli się szykować na jutro? Ja już wyszykowana :D Quote
Rafal StWola Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Cos widze ze pusto tu u Zarapi ... piatek ... pewnie Ciotki sie po imprezach bawia :) Tylko wujek siedzi i siedzi i sie doczekac nie moze :) Do zobaczenia jutro . Quote
Rafal StWola Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ale sie zgralismy CIOTKA :) haha prawie w jednej minucie :) Quote
red Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='Makuuu']my z Kasią będziemy chyba o 8, zrobimy sunię na bóstwo...[/quote] Wyobrażam sobie, wy z kaukaza zrobiłyście lwa z powiewną sierścią i błyskiem w oku.....Zarapi jest kochana, taka spokojna bida ... bardzo się cieszę, że jutro już będzie spała w normalnym domu, na suchym czystym posłanku, bez czuwania i budzenia się w stresie:lol: Quote
Rybka. Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 A ile czasu zostało? Może zostawić, a jak ktoś o haszczaka spyta to podsunąć coś z bezdomnych szpiców? Niestety większość ludzi szukających psa zaczyna od allegro... A na szpicach takie ślicznoty szukają domku :( Quote
Rybka. Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 A właśnie, Zarapi na BS też jest... Może ją zdjąć? Quote
Rafal StWola Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='Folen']To co, mam ją zdjąc z allegro? ;)[/quote] Ja powiem tak .... Jesli Ciotki zdecyduja sie powierzyc Zarapi tak nikczemnej personie ... To u mnie dom staly ( zaden tymczasowy ) juz gotowy...:) ps . Masz racje Rybka . Mam konto na BS ... Szpice sa piekne ale bardzo wymagajace , nie wszyscy o tym wiedza ... a szkoda bo mniej by bylo samotnych Zaprzegowcow :( Quote
Recommended Posts