Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teoretycznie powinno być 6-10 sutków
I moje suczki tyle właśnie mają.
Za to pies ma 11ście :lol: przy czym ten nadliczbowy z czasem stał się prawie niewidoczny ;)

Posted

hehe masz racje:cool3: najsilniejszy chce zawsze wszystko dla siebie:evil_lol: ale mam nadzieje ze az takich kłótni nie będzie:roll:

Justys95 u mnie dysleksja zaawansowana :oops:

Posted

[quote name='duzebzium']Justys95 u mnie dysleksja zaawansowana :oops:[/quote]Nie przejmuj się...:lol:

[quote name='Marta i Wika']U Wiki po prostu sutki nie są symetrycznie, nie są dokładnie naprzeciwko siebie. Przynajmniej większość.[/quote]
U mojej tak samo ;)

Posted

O matko, a ja myślałam, ze wszystkie suki mają tyle samo sutków :oops::oops::oops:
Moja porzednia sunia miała 8 i dwie obecne tez mają 8. Wszystkie śliczne i symetryczne :eviltong:

Posted

Paulinaaa ja tez myslalam ze wszystkie maja tyle samo:lol: ale glaskalam moje niunie po brzuszkach to zauwazylam ze ma nierówno sutki policzylam i okazało sie ze ma 9 :evil_lol:

Posted

umnie wygląda to tak Kizi ma 8, Masumi 10 , a Lala 12. Z tym ze Masumi i lala mają do tego bardo duże sutki :roll: a przecież Lala niemiała jescze szczeniąt :lol:to hyba taka uroda