Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisaiaj nie było wesoło....:oops: Dzisiaj trochę źle się poczułam na spacerze... Mela (moja Onka) wiedziała, że coś jest nie tak ale Figa mnie nie zna i to szczeniak...
Było bardzo nieprzyjemnie :shake:

Czy ktoś pokocha Figę..? Jest żywiołowa ale grzeczna i jak zasypia to mruczy jak niedźwiadek :evil_lol:

Posted

Jej co mi sie dzisiaj przydarzyło:roll: Myłam podłoge i zamknęlam psy na balkonie bo inaczej nie da rady... Zostawiłam drzwi balkonowe otwarte uchylnie od góry i potem to okno nie chciało sie otworzyć! Musiałam przez okno wchodzic na balkon i w ten sam sposób przepychać psy do mieszkania - z Figa nie było problemu ale Mela wazy 30 kg i w dodatku ma chore stawy więc musiałam kombinować żeby jej nie urazić...:oops:
W dodsatku te cholerne drzwi zamknąć się też nie dadzą i zimno jest jak diabli (zakleiłam na razie taśmą) Mnie takie rzeczy to zawsze się przydarzają albo w sobote albo w dni wolne:evil_lol:

Posted

Iwop, przykro mi z powodu drzwi, złośliwość rzeczy martwych jest dobijająca...:shake:
Nie mogę uwierzyć, że o Figunię nikt nie pyta, :-o to śliczna suczka, młoda, zdrowa...Ideał.

Posted

[quote name='iwop']Jej co mi sie dzisiaj przydarzyło:roll: Myłam podłoge i zamknęlam psy na balkonie bo inaczej nie da rady... Zostawiłam drzwi balkonowe otwarte uchylnie od góry i potem to okno nie chciało sie otworzyć! Musiałam przez okno wchodzic na balkon i w ten sam sposób przepychać psy do mieszkania - z Figa nie było problemu ale Mela wazy 30 kg i w dodatku ma chore stawy więc musiałam kombinować żeby jej nie urazić...:oops:
W dodsatku te cholerne drzwi zamknąć się też nie dadzą i zimno jest jak diabli (zakleiłam na razie taśmą) Mnie takie rzeczy to zawsze się przydarzają albo w sobote albo w dni wolne:evil_lol:[/quote]

Te drzwi:mad: to złośliwe były na 100%.
Trzymam kciuki za Twoj zdrowie.
Oby szybko znalazł sie domek dla Figi!!!!

Posted

cudna mordeczka.. sama bym ją wzięła chętnie, gdybym mogła ale niestety nie mogę. W każdym razie, jeżeli ktoś będzie szukał młodą sunie pokaże mu Figę :)