Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figunia, psie dziecko, pięknie prosi o domek!!! Iwonko, czy ona będzie duża i ciężka, bo na przygarnę psa Pani szuka małego i lekkiego psa, żeby można go wszędzie brać ze sobą - może wkleisz tam Figę?

Posted

wolałabym żeby Figa została w Polsce...:oops:

Bardzo przydałby się domek... Nawet tymczas - moja onka jest
bardzo cięzko chora i chwilami nie daję rady aby się nimi oboma zajmować... Figa irytuje chora Melę bo chce się bawić :oops:

Posted

Ja wiem - mam tylko dwa koty i razem z Figa dwa psy... Ale sytuacja mnie przerosła :oops: Moje leki maja dość nieprzyjemne skutki uboczne i czasami nie mam siły... Kocham wszystkie psy ale moja onka jest dla mnie siódmym cudem świata i właściwie odkąd nie mam juz córki to moim dzieckiem... Zawsze miała problemy ze zdrowiem (zabrałam ja od hycla) ale teraz jestem bardzo załamana - modlę sie o to aby to nie był nowotwór tylko np wrzody na żółądku...

Posted

[quote name='iwop']Ja wiem - mam tylko dwa koty i razem z Figa dwa psy... Ale sytuacja mnie przerosła :oops: Moje leki maja dość nieprzyjemne skutki uboczne i czasami nie mam siły... Kocham wszystkie psy ale moja onka jest dla mnie siódmym cudem świata i właściwie odkąd nie mam juz córki to moim dzieckiem... Zawsze miała problemy ze zdrowiem (zabrałam ja od hycla) ale teraz jestem bardzo załamana - modlę sie o to aby to nie był nowotwór tylko np wrzody na żółądku...[/quote]

Musi być dobrze!!!!!!! Trzymam mocno kciuki za Twoją sunie.

Posted

Przy okazji wizyty u weta (codziennie musze jeździc z moja onką) zabrałam Fige do obejrzenia (szczepienia miała juz wcześniej). Wet stwierdził, że mała dobrze się rozwija :cool3: i większa raczej nie urośnie...:p